Niepotrzebnie ktoś usunął w takim razie Twoje konto,kompletnie bezzasadnie. Cały rynek jest śmieciem aktualnie, nie służy niczemu innemu prócz monetyzacji każdej dziedziny naszego życia, z prozaicznej przyczyny, bo z każdym rokiem kończą się opcje zarobku na czymkolwiek,ewentualnie trzeba poprawić zysk w kolejnym roku , to muszą być podwyżki na tym czy siamtym i to domino się nigdy nie skończy dopóki faktycznie nie walnie, a nie walnęło jeszcze dotkliwie, bo jestesmy myślę na zbyt wczesnym etapie,tragedii nie ma póki co, ludzie za bardzo lubią brać chwilówki na te "same telefony" rok do roku.fetek pisze: ↑ niedziela, 22 czerwca 2025, 08:51
Tylko czasy i okoliczności się trochę zmieniły a wy ciągle myślicie że schemat będzie powtarzany. Nie mówię że nie ale czy dostaniemy tradycyjnego kopa ?
Albo inaczej, dla mnie krypto zawsze było śmieciem, gdy kilka lat temu pisałem rzeczy które dzisiaj są oczywistością zostałem wywalony z forum bo przecież sieje herezje. Krypto nie ma przyszłości, na pewno nie w tej formie, niczego nie dowiozło, niczego nie naprawiało, niczego nie usprawniło i ludzie już o tym wiedzą. Teraz na topie jest AI, zmiana świata, miejsca pracy i inne pierdoły..w tym złamanie BTC
Możemy jedynie liczyć na naiwność noobie która słyszała jedynie że na krypto można się dorobić, tą narracje należy podtrzymać![]()
Lubie sobie porównywać to do parkingu na jednej z galerii niedaleko mnie. Na początku były 3h za free, po kilku miesiącach 2, a teraz 1h

Dodano po 6 minutach 4 sekundach:
Ja kupuje alty, ale może nie te już... tylko Tao, Kaspa, virtual,Sei, Fet,Cro,Ena i coś tam jeszcze. Z doświadczenia od 2017 do teraz alty dały bardzo dobrze zarobić (biorąc pod uwagę też straty na niektórych), tylko ja zazwyczaj kupowałem kilkanaście max, i nie za fortunę. Zobaczymy co będzie.adamjttk pisze: ↑ niedziela, 22 czerwca 2025, 13:26
Alty oczywiscie dalej szukaja dna i na dzisiaj uprawiaja free fall, sentyment jest juz chyba naprawde iscie grobowy, czy jest tutaj na forum ktos kto skupuje na dzisiaj jakies cardano, litecoiny czy inne dot?
Czy wszelka nadzieja juz umarla i te projekty czeka zaoranie i zapomnienie wg was? Ciekawy jestem sentymentu bo wiadomo ze czas na zakupy jest wtedy, kiedy ostatnia nadzieja umarla juz.
Dodano po 6 minutach 8 sekundach:
Kurde, ale to piszesz teraz, że ulicy w krypto tak naprawdę nigdy nie było, prócz jakiejś "garstki" i niby kiedy już jest bardziej rozpoznawalne, nagle wszyscy się mają odwrócić. Bo fajnie, że na google trends, peaki BTC i krypto są raz na kilka lat jak z tego zainteresowania pewnie kupuje z 10%, a reszta tylko klikała zapewnePleasek89 pisze: ↑ wtorek, 24 czerwca 2025, 10:08Ja, ale nie jakoś regularnie tylko okazjonalnie (jutro robię zakupy, np. EWT spekulacyjnie dokupuję).
Moim zdaniem jakąś formę altsezonu jeszcze zobaczymy. Dzisiaj publiczne przyznanie się, że inwestuje się w krypto (szczególnie w jakiekolwiek alty) odbierane jest z politowaniem. Aż się prosi żeby któregoś dnia się pięknie odpaliło. Wielu ludziom po prostu brakuje cierpliwości.