ergorg pisze: ↑ środa, 28 maja 2025, 18:36Czy ktoś na forum zrealizował zysk na obecnych wzrostach? Sprzedał chociaż 10% czy coś czy wszyscy jak jeden mąż czekają na wyższe ceny?
https://www.coinglass.com/bull-market-peak-signals
0/30 --> nie za bardzo chce mi sie wierzyc, ze nagle wszystkie wskazniki sa nieaktualne.
Chciwosc ludzka jest niezmienna, MUSI byc faza FOMO
Jak nie bedzie prawdziwego fomo to spadniemy o 30-40% max i w przyszlym roku bedziemy rosnac dalej.
Tak latwo naszych bitow nie oddamy, nie za smierdzace 110k$, ktore jest warte w zlocie mniej niz 67k$ 4 lata temu
ekonokomik pisze: ↑ środa, 28 maja 2025, 18:46czy gdybym teraz dostał taką sumę w fiatach jaką mam w krypto, to władowałbym tak duży procent kasy w BTC?
To jest za to bardzo dobry temat, jak BTC rosnie to stanowi coraz wiecej i wiecej % portfela i w pewnym momencie robi sie troche niekomfortowo.
Ja np wiem ze jestem mocno przeinwestowany w BTC i troche mnie to meczy. Ale absolutnie zainwestowalbym jeszcze dzisiaj przy 110k (ale tylko na kilka miesiecy, z nosem w monitorze) w BTC liczac jeszcze na kilkadziesiat % zysku (tyle ze juz tego nie robie bo mam % kapitalu juz za duzo w BTC)
Czekalem 3 lata na ta banke cierpliwie i troche glupio byloby sie obsrac 5m przed kiblem --> rece pod dupe i czekam na fomo, takie fomo z prawdziwego zdarzenia --> chce widziec paraboliczne wzrosty wynikajace z chciwosci, takie ze 4 tygodnie minimum, i euforie na forum, i bajanie o abstrakcyjnych kwotach w tym cyklu, o "new paradigm" etc --> jak na moje nic takiego jeszcze nie mielismy.