Dyskusja na temat kursu BTC

Twoim zdaniem kurs do 10 sierpnia znajdzie się w przedziale

Czas głosowania minął niedziela, 3 sierpnia 2025, 20:16

<100k$
5
9%
100-120k$
20
36%
>120k$
30
55%

Liczba głosów: 55
Weteran
Reputacja: 948
Reputacja postu: 
7
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: adamjttk » środa, 6 listopada 2024, 21:11

pomocny pisze: środa, 6 listopada 2024, 19:36 Ale wybór się dokonał.
Jak widać, honor mocno staniał
Bo widzisz, najciezej sie ludziom po prostu przyznac, ze najzwyczajniej w swiecie nie mieli racji, syndrom wyparcia na pelnej, a po takich tekstach publicznie tym bardziej jest glupio:
.
bitup pisze: piątek, 9 sierpnia 2024, 22:11 bo taki zakład proponuje właśnie dla ameb umysłowych .. popierających Trumpa
bitup pisze: sobota, 10 sierpnia 2024, 18:02 trump vs harris to akurat będzie 100 $ praktycznie pewne
bitup pisze: piątek, 4 października 2024, 22:15 @adamjttk tyle razy pisałeś że kupowałeś za śrubki lol ,, poniżej 20 tysięcy dolarów '' to masz x 3..
tylko te 100$ zostaw dla mnie na wypłatę pod zakład wygranej Kamali w wyborach w USA
.
pomocny pisze: środa, 6 listopada 2024, 19:36 bitup chce jak najpóźniej opłacić przegrany zakład, bo liczy (poniekąd słusznie), że kurs DOGE mocno wzrośnie przez ten okres :lol:
Wyniki oficjalne oczywiscie nie sa ale szanujmy sie - tu nie bylo wynikow leb w leb zeby byly jakiekolwiek watpliwosci, Trump wygral miazdzaca przewaga glosow i trzeba to wziac na klate czy sie komus podoba czy nie.
A jak kolega @bitup liczy na wzrost Doge'a i musial sobie na ten zaklad specjalny fundusz dodgowy zalozyc (i sie jeszcze chwali ze zarobi lol) --> to niech sobie dokupi tych Dogy za kolejne 100$ rotfl, moze jakos wygospodaruje srodki z kieszonkowego

I przypominam --> doslownie wczoraj, wieczor przed wyborami, kolega nie mial problemow z wyslaniem konta do przelewu ^^
bitup pisze: wtorek, 5 listopada 2024, 17:32
bitup pisze: sobota, 2 listopada 2024, 00:46 Adres Dash podam za 8 dni do wypłaty ;)

@adamjttk https://chainz.cryptoid.info/dash/searc ... ivs1c3miFG

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 14360
Reputacja postu: 
6

Postautor: ergorg » środa, 6 listopada 2024, 22:09

Jaja jak berety, niby forum BTC a jeden znikł za 500$ a drugi ma problem z wysłaniem 100$. Trzymajcie mnie.

A co do kursu to jak pisałem, okolice 80k$ soon gdzie będę zamykał całość longa.
https://bingx.com/partner/ERGORG/ - alternatywa dla bybit jak wyłączą we wrześniu

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja: 173
Reputacja postu: 
3

Postautor: kim_dzong_un » środa, 6 listopada 2024, 22:24

ergorg pisze: środa, 6 listopada 2024, 22:09Jaja jak berety, niby forum BTC a jeden znikł za 500$ a drugi ma problem z wysłaniem 100$. Trzymajcie mnie.
Za takie kurestwo @bitup powinien być zbanowany. Jeśli jego honor jest warty $100 to powinien być na banicji. Dla mnie to ciota i frajer, zwykły komunista. Nie wiem czy nie bardziej zjebany od socjologa. ;]
Nie jestem graczem/spekulantem giełdowym.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 4720
Reputacja postu: 
0

Postautor: new06 » środa, 6 listopada 2024, 23:15

kim_dzong_un pisze: środa, 6 listopada 2024, 22:24 Nie wiem czy nie bardziej zjebany od socjologa. ;]

a to nie jest ta sama osoba?

wy tu sapiecie, a bitup czeka aż dodge wzrośnie, żeby miał na opłatę transakcyjną
Brave New World

Początkujący
Reputacja: 173
Reputacja postu: 
1

Postautor: 88duguid » czwartek, 7 listopada 2024, 01:22

100 dolarów facet ma wysłać i się miga xD hahahah boże czy ty to widzisz??!! Hahahaha ja bym się uniósł honorem po takich tekstach panie Adamie i niech ma na buty zimowe te stówkę , czy dam do czynszu hahaha . Dno. Już chyba każdy wie że bez sensu w takim razie czytać , czy wchodzic w dyskusję z tym "gigantycznym spekulantem", bitup - Tomasz Lis tego forum, Gratki dla zwycięzcy. Długo nam kazali czekać byłem pewny że to wszystko się stanie przed wyborami , ale warto było ;) ojjjj warto ;) Gratki dla wszystkich zarobionych !

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja: 241
Reputacja postu: 
0

Postautor: Tazz28 » czwartek, 7 listopada 2024, 07:30

Jeszcze bym się nie zdzwił jeśli by chodziło o np. o 2 BSV - w końcu już zaraz już tuż tuż prawdziwy bitcoin zrobi flipa na ułomnym BTC, który jest #1. Ale Dodge? Szok 8-)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1335
Reputacja postu: 
0

Postautor: CzarnaOwca » czwartek, 7 listopada 2024, 07:40

Tazz28 pisze: czwartek, 7 listopada 2024, 07:30Dodge
Za Dodge to rzeczywiście kosztownie, ale za DOGE? ;)
bitup pisze: środa, 6 listopada 2024, 17:21Wygrana Trumpa słaba , to nie jest dobre dla nikogo
Nie graj w chuja, sam nawet przyznałeś, że wygrał, za stówkę jebiesz sobie reputację, chyba, że czekasz aż Craig ci wyślę 100 bo obiecał jak zostanie już tym satoszim ;)

ETH coś w końcu odrabia, ale już mała korekta. Teraz najważniejsze aby bitek fikołka nie zrobił, niech się utrzyma parę dni na tej poręczy.
Kolekcjonuję upadki giełd, licznik: 4

Moderator
Awatar użytkownika
Reputacja: 4404
Reputacja postu: 
5

Postautor: kozaki_wiesi » czwartek, 7 listopada 2024, 08:04

Ogłoszenie parafialne - kolega @bitup dostał dobę odpoczynku od forum na przemyślenie swojego postępowania. Jeśli dalej będzie się migał od wypłacenia wygranej, opuści nas na dłużej.
"Wszystko mija, nawet najdłuższa żmija"
S.J. Lec

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
4

Postautor: Tazz28 » czwartek, 7 listopada 2024, 08:43

Wymiana kierownictwa w SEC, regulacje mające pozytywny wpływ na rynek kryptowalut, stworzenie dodatkowej rezerwy w BTC (rządowej), koniec wojny na Ukrainie.

Już same newsy mogę wystrzelić kurs a rzeczywiste ich wykonanie… kiedy będą warunki do lepszej hossy jak nie po nowym roku?

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 2731
Reputacja postu: 
1

Postautor: domator » czwartek, 7 listopada 2024, 09:26

Tazz28 pisze: czwartek, 7 listopada 2024, 08:43Wymiana kierownictwa w SEC, regulacje mające pozytywny wpływ na rynek kryptowalut, stworzenie dodatkowej rezerwy w BTC (rządowej), koniec wojny na Ukrainie.
Ta bardzo fajne postulaty szkoda tylko ze nigdy nie zostana zrealizowane. No moze wymiana kierownictwa w SEC. Reszta zupelnie nie.
***** *** i konfederacje i kukiza
ONR to organizacja faszystowska
Ordo Iuris to finansowani przez Kreml fundamentaliści

BitFilar - kryptoemerytura.
quark.house - Twój własny, stacjonarny kantor krypto.

Początkujący
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0

Postautor: rudan » czwartek, 7 listopada 2024, 10:28

kim_dzong_un pisze: środa, 6 listopada 2024, 22:24
ergorg pisze: środa, 6 listopada 2024, 22:09Jaja jak berety, niby forum BTC a jeden znikł za 500$ a drugi ma problem z wysłaniem 100$. Trzymajcie mnie.
Za takie kurestwo @bitup powinien być zbanowany. Jeśli jego honor jest warty $100 to powinien być na banicji. Dla mnie to ciota i frajer, zwykły komunista. Nie wiem czy nie bardziej zjebany od socjologa. ;]
Mnie to zwycięstwo się mega opłacało ;-) O tym samym było na https://sastax.pl/
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 16 grudnia 2024, 12:50 przez rudan, łącznie zmieniany 1 raz.

Weteran
Reputacja: 11213
Reputacja postu: 
0

Postautor: ekonokomik » czwartek, 7 listopada 2024, 11:44

domator pisze: czwartek, 7 listopada 2024, 09:26Ta bardzo fajne postulaty szkoda tylko ze nigdy nie zostana zrealizowane. No moze wymiana kierownictwa w SEC. Reszta zupelnie nie.

Wiesz, z wojną nie pójdzie tak łatwo, na rezerwę federalną w Bitcoinie też bym na razie nie liczył, ale niesamowity jest już sam fakt, że prezydent USA sugeruje coś takiego jako możliwe. Przesuwa znacząco okno Overtona dla krypto. Kilka lat temu uznalibyśmy to za fantastykę.

A regulacje bardziej przychylne Bitcoinowi, ETF'om itd. są jak najbardziej możliwe.

Zresztą: kupuj plotki... ;)

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Tazz28 » czwartek, 7 listopada 2024, 12:10

domator pisze: czwartek, 7 listopada 2024, 09:26 Ta bardzo fajne postulaty szkoda tylko ze nigdy nie zostana zrealizowane. No moze wymiana kierownictwa w SEC. Reszta zupelnie nie.
Rynku nie interesuje czy coś wejdzie w życie. Na cenę wpływa zapowiedź a nie wykonanie. Wykonanie = sell the news. Gdzie wady?

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 4720
Reputacja postu: 
0

Postautor: new06 » czwartek, 7 listopada 2024, 12:46

domator pisze: czwartek, 7 listopada 2024, 09:26Ta bardzo fajne postulaty szkoda tylko ze nigdy nie zostana zrealizowane. No moze wymiana kierownictwa w SEC. Reszta zupelnie nie.

wymiana kierownictwa sec i lepsze regulacje prawne dla crypto są w miarę pewne w tym momencie

o dodatkowej rezerwie nic nie wiem, ale przynajmniej wiemy że na 99% bitki trzymane przez gov yankeski nie będą ruszone w przeciągu najbliższych paru lat

co do wojny na Ukrainie to tak naprawdę wszystko zależy od determinacji i dalszych celów Trumpa i ile chce iść na ustępstwa na korzyść ruskich, bo wojna może się skończyć jutro jeżeli zakręci im kurek z $$. Dla Trumpa główny przeciwnik to Chiny i prawdopodobnie ma rację

Nie mówiąc o innych tematach jak np lepsze warunki związane z cenami prądu w USA - np pod koparki, ale podejrzewam że Musk też będzie naciskał w tej kwestii na Trumpa.

Więc pozytywów jest bardzo dużo i mówimy tu o dobrych perspektywach rozwoju dla rynku krypto na najbliższe kilka lat.
Brave New World

Moderator
Awatar użytkownika
Reputacja: 4404
Reputacja postu: 
1

Postautor: kozaki_wiesi » czwartek, 7 listopada 2024, 13:08

new06 pisze: czwartek, 7 listopada 2024, 12:46Więc pozytywów jest bardzo dużo
Pożyjemy, zobaczymy. Generalnie, zawierzanie politykom to lekkomyślność.

"Obiecał zwolnić przewodniczącego Komisji Papierów Wartościowych i Giełd (SEC) Gary'ego Genslera już "pierwszego dnia", promować działania "wydobywcze" (chodzi o biznesy wykorzystujące koparki BTC) bitcoina w USA, stworzyć strategiczną rezerwę w BTC, zapobiec stworzeniu cyfrowej waluty banku centralnego (CBDC) i złagodzić wyrok zwolennika kryptowalut Rossa Ulbrichta"
"Wszystko mija, nawet najdłuższa żmija"
S.J. Lec

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 854
Reputacja postu: 
1

Postautor: everman » czwartek, 7 listopada 2024, 13:22

Było by idealnie jak by cena do niebieskiego kanału już nie wracała, tylko utrzymała się w konsoli i poszła wyżej. Utrzymało by to tygodniówkę, która w takiej formie wygląda elegancko.
Przy okazji konsolka pozwoli wychłodzi RSI
SVG Image

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
1

Postautor: ergorg » czwartek, 7 listopada 2024, 14:01

U mnie jeszcze możliwy ostatni test 72k$ przed pójściem wyżej. Na ten moment głębsze zejścia wykluczam.
https://bingx.com/partner/ERGORG/ - alternatywa dla bybit jak wyłączą we wrześniu

qba
Początkujący
Reputacja: 32
Reputacja postu: 
0

Postautor: qba » czwartek, 7 listopada 2024, 18:34

BTC looks nice a tu cisza. Czyżby wszyscy w altach?😄

Początkujący
Reputacja: 194
Reputacja postu: 
0

Postautor: pomocny » czwartek, 7 listopada 2024, 18:54

new06 pisze: czwartek, 7 listopada 2024, 12:46Nie mówiąc o innych tematach jak np lepsze warunki związane z cenami prądu w USA - np pod koparki, ale podejrzewam że Musk też będzie naciskał w tej kwestii na Trumpa.
Tylko tutaj nie wiem co miałoby to oznaczać :lol:
sam nie wierzyłem własnym oczom, ale dostałem screena z cennika i potem sobie wszedłem na stronę przykładowej strony firmy dostarczającej prąd - cena około 0,04$
zestaw sobie to z cenami prądu u nas...oni tam naprawdę nie mają powodów do narzekać, przy takich cenach energii gospodarka u nas nigdy nie będzie mogła być konkurencyjna

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
6

Postautor: ergorg » czwartek, 7 listopada 2024, 18:57

Nowe ATH!

Jeju, od dawna chciałem to napisać. :mrgreen:

Wróć do „Przedszkole”