Na 4h Miskowy crosik MA50/200 Na 1D wyglada ze ten krosik sie zrobi jest tam miejsce na domkniecie luki ale śmiesznie by było gdyby jednak nie, na co liczę. Na 3D jeszcze trochę miejsca jest gdyby ta luka miała być jednak domknięta. 1W została nakłuta. 29 kwietnia tez 1W dala podobna świecę i daleko nie zaleciała ta cena i mimo ze ładowałem torby i odpaliłem longi to raczej jeszcze dzis je zamknę bo ładny profit dały. Cześć pacierzy wywalę zostawię to co zostanie z profitu tego podbicia. Tak żeby kasa się zgadzała i jakieś pamiątki zostały

Rynek choć zając to daleko nie ucieka i pozwala podgonić
Co do tego
88duguid pisze: ↑ czwartek, 8 sierpnia 2024, 18:24Również uważam , że gówno zarobił , skuteczność większą przez ostatnie pół roku może mieć random z ulicy
Nie pokazał pozycji wiec nie koniecznie w nich siedzi jak pisze. Tym co pisze, wywołuje emocje co widać po postach na X a te pozwalają lepiej ocenić rynek niż nie jedna ankieta. Zabawni są ludzie co grają za drobne i go wyśmiewają. Paskudne jest ego kiedy się sra wyżej niż dupe ma...

i nie to ze bawię się w adwokata po prostu ludzie zamiast się skupić na własnej grze to oceniają innych - słabe to.
Trzeba żyć mniej żółcią lać.
Milej gry i szalonych profitów. Ja lece pod palmy drinki spijac - wakacje wciaz trwają.