Gamecredits - spekulacja na temat ceny

Początkujący
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: MD-11 » środa, 10 stycznia 2018, 21:29

JWilku pisze: Czy na interwale 6h/12h/1D ma szanse wyrysowac nam sie flaga ?

https://pl.tradingview.com/x/VHSFlXS9/

Do polnocy powinnismy poruszac sie w takim trojkacie.
Chodzi Ci o chorągiewkę (pennant), ale jej się tak nie rysuje. Dolna linia ma iść po dołkach, które utworzą się dopiero po odbiciu od górnej linii, a nie przed:
http://www.bdm.com.pl/ispag/encat/choragiewka.html
Na Twoim wykresie jest za mało punktów, żeby wyznaczyć chorągiewkę. Poza tym obszar wewnątrz trójkąta powinien być jak najbardziej wypełniony, a u Ciebie jest pełno wolnej przestrzeni.

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: zjadł_rozum » środa, 10 stycznia 2018, 21:42

reaktywa pisze: A to akurat na prywatne serwery minecrafta można wdrożyć game już teraz- pisze o tym bo jakiś koleś prosił o pomoc w tym developerów na discordzie.
Mógłbyś powiedzieć coś więcej? Po za tym nie ma łatwej możliwości zakupu jak np. paysafecard dla młodszych.
Ja wiem, że połowa osób to osoby dorosłe, nawet są jakieś "badania" ale to z 2016 roku, od tamtego czasu bardzo dużo się zmieniło.
https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-d ... 4c2b7dd1fd

Po za tym jedna gra niewiele zmieni na dłuższą metę, a do CS (czytając wątek się przwinęło) nie wejdzie bo nie po to Valve tworzyło Steam, chyba że by firma zrezygnowała z przelewów lub dodała do istniejących teraz możliwość zapłaty w game. Jednak czy my w końcu inwestujemy w akcje i technologie czy w walutę która ma służyć, bo w tym drugim przypadku liczymy tylko na czyste prawa ekonomi popytu i podaży (bo też widziałem mieszane wzajemnie w poprzednich postach)

Początkujący
Reputacja: 9
Reputacja postu: 
0

Postautor: splatt91 » środa, 10 stycznia 2018, 22:08

Mówiąc krotko mamy boczniaka lub cup&handle zarówno na bittrexie jak i BB.:)

Początkujący
Reputacja: 3
Reputacja postu: 
0

Postautor: JWilku » środa, 10 stycznia 2018, 22:10

MD-11 pisze:
JWilku pisze: Czy na interwale 6h/12h/1D ma szanse wyrysowac nam sie flaga ?

https://pl.tradingview.com/x/VHSFlXS9/

Do polnocy powinnismy poruszac sie w takim trojkacie.
Chodzi Ci o chorągiewkę (pennant), ale jej się tak nie rysuje. Dolna linia ma iść po dołkach, które utworzą się dopiero po odbiciu od górnej linii, a nie przed:
http://www.bdm.com.pl/ispag/encat/choragiewka.html
Na Twoim wykresie jest za mało punktów, żeby wyznaczyć chorągiewkę. Poza tym obszar wewnątrz trójkąta powinien być jak najbardziej wypełniony, a u Ciebie jest pełno wolnej przestrzeni.
Flaga jest na interwale 6h/12h/1D, wykres jest a raczej byl rysowany do chwili obecnej, jak mamy sie poruszac przez najblizszy czas :D

Flage widze tutaj
https://www.tradingview.com/x/NQnjvhMK/

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 132
Reputacja postu: 
0

Postautor: reaktywa » środa, 10 stycznia 2018, 22:36

@zjadł_rozum, argumentował to tym, że nie musi sie martwić chargebackiem, bo to jest po stronie GAME, więc dla niego bardzo wygodnie. Więcej nic nie powiem, bo nie zagłębiałem się w temat.
Co do kursu to dobrze by było zakończyć dzienną świece na czerwono, tak dla ostudzenia wskaźników, potem może iść kolejna fala wzrostów.

Początkujący
Reputacja: 8
Reputacja postu: 
0

Postautor: Bartosz » środa, 10 stycznia 2018, 22:45

Właśnie koleiny raz zawiadomili na Twitterze że mają do ogłoszenia aktualizacje produktów i inne sprawy. Czuję że będzie to coś dużego. :evil:

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0

Postautor: TheJohnson » środa, 10 stycznia 2018, 22:48

@gnationglobal
9.01
Więcej
We are preparing something big for all #gaming members of our nation!

Stay tuned!
Uwaga na sherlocka :|

Szczerze to czytając wypowiedzi 80% osob tutaj to niedowierzam, że inwestujecie pieniądze nie mając żadnej nawet podstawowej wiedzy. Czy to o inwestowaniu czy o projekcie w który wkładacie pieniądze. Mimo wszystko to dziękuję, że właśnie takie osoby inwestują w projekt. Dzięki temu szybko się wylesz...
nooo, to pojechałeś

autentycznie polecam przeczytać od strony 55 do teraz wątek obecna sytuacja jest tam wyjaśniona prognozy na przyszłość też.

P.S. trochu mi smutno :(
Ostatnio zmieniony środa, 10 stycznia 2018, 23:55 przez TheJohnson, łącznie zmieniany 2 razy.

Początkujący
Reputacja: 35
Reputacja postu: 
0

Postautor: mati1620 » środa, 10 stycznia 2018, 23:11

@TheJohnson, Trochę Cię zasmucę,z Unity współpracują od października 2017, to nie aż taka nowość.

Rozmowny
Reputacja: -1
Reputacja postu: 
-1

Postautor: Dejmien » czwartek, 11 stycznia 2018, 04:14

Przesyłał już ktoś z was GAME między giełdami ? Długo idzie taki przelew? Na bb jak zawsze mocno zawyżone ceny i myśle o arbitrażu.

Początkujący
Reputacja: 6
Reputacja postu: 
0

Postautor: mk123 » czwartek, 11 stycznia 2018, 07:18

Płaczki macie okazje dokupić teraz przed konferecją. Później znow bedziecie gadać, że nie zdążyliscie wsiasc i pociag odjechal

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0

Postautor: Gama » czwartek, 11 stycznia 2018, 07:26

Nie wiem czy dobrze myśle ale na bittrexie znów jest przewaga w ilości game w kupnie (731k) a sprzedaży (230k). Przed mega wzrostem tez była taka przewaga i utrzymywała się długo. Czy to znaczy ze otwierają pozycje ? Tak patrząc na wykres ten okres stagnacji wydaje mi się ze potrwa do jutra albo soboty.

Początkujący
Reputacja: 18
Reputacja postu: 
0

Postautor: sspshmm » czwartek, 11 stycznia 2018, 08:03

Jurekbomba pisze: Patrzcie jak skoczyl Lite przez rok, prakrycznie z dolara na 300, tak samo etherium z dolara na 1000. Podalem tutaj tylko dla przykladu 2 waluty, a moglbym wymienic tutaj kazda, bo kazda waluta ma wielkie wzrosty patrzac w skali roku. A tutaj co poniektorzy sraja w gacie bo spadlo cos o pół dolara, ja obstawiam ze zobaczymy sie tutaj w styczniu 2018 i bedziemy pisac ze game spadl z 400 dolarow na 380, a polowa i tak bedzie pisac ze gieldy upadaja...
No to do końca stycznia 2018 mamy jeszcze ze dwa tygodnie ;) go... go... na 400$ :mrgreen:

Dejmien pisze: Jest prawdopodobne, że będzie pompa na BTC, a wtedy Alty jeszcze polecą. Na Finexie BID > 1000BTC przy 13.000 poszedł w mniej niż minutę.
Pisałem o tym kilka stron wcześniej, u mnie to było kilkanaście minut.

mk123 pisze:Płaczki macie okazje dokupić teraz przed konferecją. Później znow bedziecie gadać, że nie zdążyliscie wsiasc i pociag odjechal
Jest prawdopodobne, że będzie pompa na BTC, a wtedy Alty jeszcze polecą. Na Finexie BID > 1000BTC przy 13.000 poszedł w mniej niż minutę. Z rana start został skorygowany. Jest teraz ostatni moment na zaniżenie kursów, przed otwarciem giełd z zamkniętą rejestracją (15 stycznia). Chyba, że Game się oprze i właśnie zaczęło się odbicie...

-------------
PS jeszcze odnośnie GAME, na twiterze, telegramie, discord. Jest ostatnio pełno info od Jack'a Kuvek'a, że niedługo "coś" szykują. Wymsknęło im się coś o rebrandingu, o nowym logo (niby że nie celowo, oficjalnie jeszcze nie mogą napisać). Pisali też, że niedługo ma się pojawić dużo gier na ich platformie. "Bunch of games". "Yes, a whole lot more will be added" Ale nic sensownego nie ma, tak jakby chcieli trzymać w napięciu:
GNation
‏@gnationglobal
9.01
Więcej
We are preparing something big for all #gaming members of our nation!

Stay tuned!
@jack_kuveke
9.01
Więcej
After months of work by dozens of developers around the clock, major updates to $GAME and $MGO products and services are coming soon! Be on the lookout for them! #cryptocurrency #gaming"
@jack_kuveke
12 godzin temu
People have been asking me what GameCredits is doing with the gaming company Unity. Here's the official announcement: https://unity3d.com/company/public-rela ... chain-game … $GAME on! #cryptocurrency #gaming
Obrazek Często ostatnio poruszana kwestia na forum, jako nowość, ale to jest news z kwietnia 2017.

Początkujący
Reputacja: 34
Reputacja postu: 
0

Postautor: Veres » czwartek, 11 stycznia 2018, 08:37

BB bardzo nie chce, żeby kurs spadł poniżej 20zł i broni go zaciekle. Nie ważne, że inne giełdy 0,70$ niżej. Zadziwiają mnie Ci ludzie co tam grają :roll:
Kolejny zły news przed nami, też jestem zdania, że to wielki fake z tą Koreą...
Teraz pytanie o kurs czy możemy cofnąć się do 18zł jako mocnego oporu czy to już będzie koniec stresów i solidnym wsparciem stanie się dla nas 20zł i niżej już nie zejdziemy.

Początkujący
Reputacja: 3
Reputacja postu: 
0

Postautor: phowiec » czwartek, 11 stycznia 2018, 09:48

Taka refleksja mnie naszła.
Krypto leci w dół (bessa przyszła?) ale Game Credits jakoś się trzyma. Fakt, poleciało do 19 zł na BitBay, ale teraz wraca. Ktoś pisał o specjalnym trzymaniu kursu na tej giełdzie. Ale patrzę na Poloniexa i Bittrexa, tam też do góry idzie. Widać, że komuś zależy na tej walucie.

Początkujący
Reputacja: 34
Reputacja postu: 
0

Postautor: Veres » czwartek, 11 stycznia 2018, 10:11

phowiec pisze: Taka refleksja mnie naszła.
Krypto leci w dół (bessa przyszła?) ale Game Credits jakoś się trzyma. Fakt, poleciało do 19 zł na BitBay, ale teraz wraca. Ktoś pisał o specjalnym trzymaniu kursu na tej giełdzie. Ale patrzę na Poloniexa i Bittrexa, tam też do góry idzie. Widać, że komuś zależy na tej walucie.
Ktoś notorycznie dokupuje tą walutę, widać po nagłych wystrzalach nawet o 2zł do góry. Może coś wie więcej niż my. Tak samo było z liskiem gdy wszyscy sie śmiali z gościa jak kupował masowe ilości na górce...

Początkujący
Reputacja: 7
Reputacja postu: 
2

Postautor: Nathan Drake » czwartek, 11 stycznia 2018, 10:29

"Krypto leci w dół (bessa przyszła?) ale Game Credits jakoś się trzyma."

W jakim przedziale czasowym? 24H? Bo od wakacji 2017 wszystkie krypto na BB poszły w górę, poza BTG. ETH w wakacje 1500zł, dziś ok 4000-5000zł, GAME w wakacje ok 4-6 zł, dziś ok 21zł, BC w wakacje chyba był ok 20 000zł, dziś ok 50 000 - 60 000zł, LTC w wakacje też był za jakieś śmieszne pieniądze, dziś w okolicach 1000zł. Prawda jest taka że jakby ktoś w wakacje 2017 roku włożył choćby po 1000 zł w każdą walutę na tej giełdzie to dziś miałby wspaniały zysk. Cały rynek krypto rośnie, rozwija się, coraz większy kapitał, więcej inwestorów. Spokojnie na long term można wkładać kasę i cieszyć się po paru miesiącach i nie spinać się że kurs akurat w tym miesiącu spadł o 30% bo następnego skoczy o 60%...

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: beduin » czwartek, 11 stycznia 2018, 11:36

będzie dobrze

Obrazek

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Xxgame-crexX » czwartek, 11 stycznia 2018, 12:09

Witam jestem tutaj nowy i mam pewien problem, mam nadzieję, że pomożecie ;)
Po zakupie Gamecredits na bb postanowiłem wysłać je na portfel z ich oryginalnej strony. Mogę się zalogować poprzez stronę oraz mam apke. GAME y doszły na portfel może w 5min. Dla sprawdzenia wysłałem 1 GAME na bb by zobaczyć czy też pójdzie tak krótko. Niestety czekam już ok 36h, w apce non stop pisze pending :(
Proszę powiedzcie co zrobić, czy może taki natłok jest?
Nigdzie nie mogłem znaleźć konkretnej odp dlatego zwracam się do Was ;)

Początkujący
Reputacja: 35
Reputacja postu: 
0

Postautor: fifipl » czwartek, 11 stycznia 2018, 12:15

Xxgame-crexX pisze: Witam jestem tutaj nowy i mam pewien problem, mam nadzieję, że pomożecie ;)
Po zakupie Gamecredits na bb postanowiłem wysłać je na portfel z ich oryginalnej strony. Mogę się zalogować poprzez stronę oraz mam apke. GAME y doszły na portfel może w 5min. Dla sprawdzenia wysłałem 1 GAME na bb by zobaczyć czy też pójdzie tak krótko. Niestety czekam już ok 36h, w apce non stop pisze pending :(
Witam. Myślę ze już nikt tutaj Tobie nie odpisze. I nie bierz tego do siebie ale cały czas tutaj padają takie same pytania i zaczyna to już być irytujące. Chyba sobie skopiuję odpowiedz do notatnika i będę wklejał. No dobra ostatni raz. Tak jest tłok bo to wersja testowa i admin potwierdza przelewy. To jest online a jak chcesz włączyć 2fa to apka na androida łączy się z tym portfelem.

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: krzysztofkrypto » czwartek, 11 stycznia 2018, 12:16

Xxgame-crexX pisze:Witam jestem tutaj nowy i mam pewien problem, mam nadzieję, że pomożecie ;)
Operacje zatwierdzanie są przez admina. Game idzie nawet 2-3 dni. Cierpliwości.

Wróć do „Pozostałe”