Jurekbomba pisze: Patrzcie jak skoczyl Lite przez rok, prakrycznie z dolara na 300, tak samo etherium z dolara na 1000. Podalem tutaj tylko dla przykladu 2 waluty, a moglbym wymienic tutaj kazda, bo kazda waluta ma wielkie wzrosty patrzac w skali roku. A tutaj co poniektorzy sraja w gacie bo spadlo cos o pół dolara, ja obstawiam ze zobaczymy sie tutaj w styczniu 2018 i bedziemy pisac ze game spadl z 400 dolarow na 380, a polowa i tak bedzie pisac ze gieldy upadaja...
No to do końca stycznia 2018 mamy jeszcze ze dwa tygodnie

go... go... na 400$
Dejmien pisze: Jest prawdopodobne, że będzie pompa na BTC, a wtedy Alty jeszcze polecą. Na Finexie BID > 1000BTC przy 13.000 poszedł w mniej niż minutę.
Pisałem o tym kilka stron wcześniej, u mnie to było kilkanaście minut.
mk123 pisze:Płaczki macie okazje dokupić teraz przed konferecją. Później znow bedziecie gadać, że nie zdążyliscie wsiasc i pociag odjechal
Jest prawdopodobne, że będzie pompa na BTC, a wtedy Alty jeszcze polecą. Na Finexie BID > 1000BTC przy 13.000 poszedł w mniej niż minutę. Z rana start został skorygowany. Jest teraz ostatni moment na zaniżenie kursów, przed otwarciem giełd z zamkniętą rejestracją (15 stycznia). Chyba, że Game się oprze i właśnie zaczęło się odbicie...
-------------
PS jeszcze odnośnie GAME, na twiterze, telegramie, discord. Jest ostatnio pełno info od Jack'a Kuvek'a, że niedługo "coś" szykują. Wymsknęło im się coś o rebrandingu, o nowym logo (niby że nie celowo, oficjalnie jeszcze nie mogą napisać). Pisali też, że niedługo ma się pojawić dużo gier na ich platformie. "Bunch of games". "Yes, a whole lot more will be added" Ale nic sensownego nie ma, tak jakby chcieli trzymać w napięciu:
GNation
@gnationglobal
9.01
Więcej
We are preparing something big for all #gaming members of our nation!
Stay tuned!
@jack_kuveke
9.01
Więcej
After months of work by dozens of developers around the clock, major updates to $GAME and $MGO products and services are coming soon! Be on the lookout for them! #cryptocurrency #gaming"

Często ostatnio poruszana kwestia na forum, jako nowość, ale to jest news z kwietnia 2017.