Lisk dyskusja o cenie - wątek spekulacyjny
-
Strona 536 z 1283
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 534
- 535
- 536
- 537
- 538
- …
- 1283
- Następna
- Początkujący
- Reputacja: 1
Postautor: rafgoo » niedziela, 31 grudnia 2017, 02:41
Tak też sobie myślę że na miejscu deweloperów warto opóźnić release, kurs spada, społeczność duża, czeka, można się obkupić i ładnie zarobić. Byle nie za długo bo jest konkurencja..
Pomocy! Jestem lamerem i nie wiem jak wyłączyc podpis w Tapatalku. Proszę o instrukcję na PW. ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
rafgoo
- Początkujący
- Reputacja: 20
Postautor: Iemix96 » niedziela, 31 grudnia 2017, 03:33
"rafgoo pisze: Ludzie, ktoś kto zainwestował 8MPLN nie jest wyrocznią, widać że błąd popełnił bo ściana mogła być niżej, a teraz 1 MPLN w plecy. Ale, i tak wyjdzie na swoje bo kurs raczej później ale urośnie.
Tak też sobie myślę że na miejscu deweloperów warto opóźnić release, kurs spada, społeczność duża, czeka, można się obkupić i ładnie zarobić. Byle nie za długo bo jest konkurencja..
Pomocy! Jestem lamerem i nie wiem jak wyłączyc podpis w Tapatalku. Proszę o instrukcję na PW. ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
Tak samo mówili o gościu że jest idiotą bo za 3mln kupił po 28.5 a cena spadła potem do 24. Teraz to on ma prawie 3 krotność ..
Iemix96
- Początkujący
Postautor: rafgoo » niedziela, 31 grudnia 2017, 03:50
Jak nie sprzedał wcześniejIemix96 pisze:"rafgoo pisze: Ludzie, ktoś kto zainwestował 8MPLN nie jest wyrocznią, widać że błąd popełnił bo ściana mogła być niżej, a teraz 1 MPLN w plecy. Ale, i tak wyjdzie na swoje bo kurs raczej później ale urośnie.
Tak samo mówili o gościu że jest idiotą bo za 3mln kupił po 28.5 a cena spadła potem do 24. Teraz to on ma prawie 3 krotność ..

Nie przeszkadza mi podpis w tapatalku. Korzystam mogę wspierać. Lemerem jest ten kto chce wszystko za darmo.
rafgoo
- Początkujący
- Reputacja: 6
Postautor: NEO1 » niedziela, 31 grudnia 2017, 09:49
Na tą chwilę widać, iż LSK ma dobre wsparcie na poziomie 17-18 $ .. co będzie po przebiciu? pewnie zjazd do 15-16 $ dużo zależy od BTC niestety .. który z kolei testuje wsparcie na poziomie około 12 tyś $ .. jeśli nie da rady to lecimy z LSK na 15-16 $ jeśli się "uda utrzymać" BTC na tym wsparciu to zostaje nam "opór psychologiczny" dla LSK - 20 $ i lecimy wyżej .. czekamy . wszystkiego najlepszego na NOWY ROK 2018

NEO1
- Weteran
- Reputacja: 1765

Postautor: Dovakhiin » niedziela, 31 grudnia 2017, 11:54
Dovakhiin
- Początkujący
- Reputacja: 3
Postautor: goldmen69 » niedziela, 31 grudnia 2017, 12:04
goldmen69
- Początkujący
- Reputacja: 217

Postautor: zombine » niedziela, 31 grudnia 2017, 12:11
Będę raczej umiarkowanym pesymistom i myślę że pułap 25-30 usd do lutego raczej jest nie do ogarnięcia chyba że będziemy mieli kolejną pompę na cały marketcap albo jak to pisał użytkownik Liskpoland rzeczy które szykują się, zrobią różnicę na plus.
zombine
- Początkujący
- Reputacja: -28

Postautor: Makaveli455 » niedziela, 31 grudnia 2017, 12:19
Makaveli455
- Początkujący
Postautor: rafgoo » niedziela, 31 grudnia 2017, 12:20
Zgadzam się ze wszystkim. Wracając do tematu, spodziewałem się spadku poniżej 70 ale dzisiejszy poranek przerósł moje oczekiwania. Myślicie że jeszcze poleci? Ja myślę że to już dno.Dovakhiin pisze:Te 8 mln to raczej kilka osób (jak nie kilkanaście).. ale załóżmy, że jedna osoba. Ona raczej nie weszła swoim pierwotnym kapitałem, tylko wypracowanym... to, że jest bańkę w plecy to po prostu pomniejsza zysk, który wypracowała... nadal ma te 6-7 mln do przodu to i tak ogrom. Nawet jakby doszła do 2 mln to też dużo.. owszem niesmak pozostaje, ale na pewno ma granicę psychologiczną do pomniejszenia zysków - sprzedając. Tak czy inaczej ta osoba raczej więcej wygra niż straci jeśli gra na longa, a po zakupach widać, że tak.
rafgoo
- Początkujący
- Reputacja: 3
Postautor: goldmen69 » niedziela, 31 grudnia 2017, 12:28
goldmen69
- Początkujący
- Reputacja: -17

Postautor: Zeus81 » niedziela, 31 grudnia 2017, 13:29
Jestem nowy na kryptowalutach ale zarejstrowalem sie widzac wasze wypowiedzi i chcac odpowiedziec cos od siebie oraz podzielic sie swoim doswiadczeniem.
Jest jedna zasada:"kupuj plotki sprzrdawaj fakty". Moja zasada i wielu innych grajacych kiedys i teraz na GPW. Widzac wasze wypowiedzi smiac mi sie chcialo a raczej chcialem was ostrzec. Niektore osoby znaja sie na wykresach inni ogladaja tylko na YT analize jakis dupkow....inni pocieszaja sie korekta badz 8mln skupem akcji po 86zl.
Ludzie kochani....ja gralem na NEWCONNECT 8lat temu i tutaj to pikus sie dzieje. Stawianie slupow to normalka na NewConnect a robily to przewaznie grupy inwestycyjne itp.
Kupilem akcje po 36zl i po spadku do 25zl bylem bardzo spokojny bo widzialem sprawdzanie maksimow i szykowanie sie na walke przebicia ponownie 36zl i wyzej. Jednak obecnie sprzedalem pare dni temu po 86zl dla tego GRUBASA. Wynikiem tego nie bylo braku wiary w LISK lecz wykres i brak sily przebicia 100zl plus przesuniecie terminu newsa na poczatek 2018r. Zla sytuacja BTC takze mnie do tego skłoniła. Teraz czekam na stabilizacje czyli stale wyniki przez jakis czas. Tym co duzo stracili radze byc optymistami na longtime....
Tak jak napisalem nie znam sie na kryptowalutach ale sadze ze wasze newsy plus skromne moje spostrzezenia dadza cos wyjatkowego.
Nie sugerujcie sie scianami grubasa chyba, ze jest masa mniejszych scian zwyklych osob. Dla mnie sciana stawiana jest po to aby sprzedawac akcje swoje w tym czasie. A ze ktos nabyl to mnie nie obchldzi widzac ogolny rynek.
Gralem na GPW i NC kiedy byly kleski na gieldach stad moje doswiadczenie. Zwykle trzesienie ziemi sprawialo,ze trzeba spierdzielac z akcji na tydzien lub dwa.
Co do Liska jestem pewny, ze zmana terminu z tego roku na poczatek jest dokonana tylko i wylacznie dla zagrywek osob bliskich LISKOWI. zanizyc,przesunac,skupic,dac news,i pompa w gore

Pozdrawiam.

Zeus81
- Początkujący
- Reputacja: 2
Postautor: rafalg690 » niedziela, 31 grudnia 2017, 17:00

rafalg690
- Początkujący
Postautor: morloh » niedziela, 31 grudnia 2017, 17:50
morloh
- Początkujący
Postautor: Stefun007 » niedziela, 31 grudnia 2017, 17:51
Na dalekim wschodzie już dawno po północymorloh pisze:Jeszcze północy nie ma a ktoś już rakiete wystrzelił na lisku ^^ .

Według mnie to ostygnie szybko. Boty pohandlowały i cool down

Stefun007
- Początkujący
- Reputacja: 217

Postautor: zombine » niedziela, 31 grudnia 2017, 18:02
Miałem podobne odczucia co do sprzedaży. Nie narzekam bo to long-term dla mnie ale i tak palec świerzbił na cynglu. Pogratulować wyczucia.Zeus81 pisze: Witam serdecznie.
Jestem nowy na kryptowalutach ale zarejstrowalem sie widzac wasze wypowiedzi i chcac odpowiedziec cos od siebie oraz podzielic sie swoim doswiadczeniem.
Jest jedna zasada:"kupuj plotki sprzrdawaj fakty". Moja zasada i wielu innych grajacych kiedys i teraz na GPW. Widzac wasze wypowiedzi smiac mi sie chcialo a raczej chcialem was ostrzec. Niektore osoby znaja sie na wykresach inni ogladaja tylko na YT analize jakis dupkow....inni pocieszaja sie korekta badz 8mln skupem akcji po 86zl.
Ludzie kochani....ja gralem na NEWCONNECT 8lat temu i tutaj to pikus sie dzieje. Stawianie slupow to normalka na NewConnect a robily to przewaznie grupy inwestycyjne itp.
Kupilem akcje po 36zl i po spadku do 25zl bylem bardzo spokojny bo widzialem sprawdzanie maksimow i szykowanie sie na walke przebicia ponownie 36zl i wyzej. Jednak obecnie sprzedalem pare dni temu po 86zl dla tego GRUBASA. Wynikiem tego nie bylo braku wiary w LISK lecz wykres i brak sily przebicia 100zl plus przesuniecie terminu newsa na poczatek 2018r. Zla sytuacja BTC takze mnie do tego skłoniła. Teraz czekam na stabilizacje czyli stale wyniki przez jakis czas. Tym co duzo stracili radze byc optymistami na longtime....
Tak jak napisalem nie znam sie na kryptowalutach ale sadze ze wasze newsy plus skromne moje spostrzezenia dadza cos wyjatkowego.
Nie sugerujcie sie scianami grubasa chyba, ze jest masa mniejszych scian zwyklych osob. Dla mnie sciana stawiana jest po to aby sprzedawac akcje swoje w tym czasie. A ze ktos nabyl to mnie nie obchldzi widzac ogolny rynek.
Gralem na GPW i NC kiedy byly kleski na gieldach stad moje doswiadczenie. Zwykle trzesienie ziemi sprawialo,ze trzeba spierdzielac z akcji na tydzien lub dwa.
Co do Liska jestem pewny, ze zmana terminu z tego roku na poczatek jest dokonana tylko i wylacznie dla zagrywek osob bliskich LISKOWI. zanizyc,przesunac,skupic,dac news,i pompa w gore![]()
Pozdrawiam.
Mnie chyba zawiódł zdrowy rozsądek bo naiwny bylem że jak się wysprzedam na tej górce to akurat na złość poszybuje bo wypuszczą core 1.0
zombine
- Początkujący
- Reputacja: 55

Postautor: LiskPoland.pl » niedziela, 31 grudnia 2017, 22:48

Pozdrawiam,
Delegat LiskPoland.pl ;D
LiskPoland.pl
- Początkujący
Postautor: Stefun007 » poniedziałek, 1 stycznia 2018, 01:21

Życzę jak poprzednicy wszelkiej pomyślności i realizacji założonych celów

Stefun007
- Początkujący
- Reputacja: -17

Postautor: Zeus81 » poniedziałek, 1 stycznia 2018, 08:21

Btc ladnie sie obronil....zobaczymy czy dalej podtrzyma kurs pow.50k.
Lisk przy takiej stabilizacji BTC póki nie bedzie chocby nowego wpisu od zespołu powinien badac wsparcie na 20USD.
Zeus81
- Początkujący
- Reputacja: -20
Postautor: Dzonzi » poniedziałek, 1 stycznia 2018, 14:13
Albo jaką inną walutę polecacie na długoterminową inwestycję?
Dzonzi
- Początkujący
- Reputacja: 94
- Napiwki: 3HQyQZm9h7Qbed3WgcWdUhMzEmCKUPPPXD
Postautor: tygrysek195 » poniedziałek, 1 stycznia 2018, 14:22
tygrysek195
-
Strona 536 z 1283
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1