Lisk dyskusja o cenie - wątek spekulacyjny

Początkujący
Reputacja: -8
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: miko » środa, 9 sierpnia 2017, 23:00

Jest dużo takich co chcą zbić kurs :d

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: pera » środa, 9 sierpnia 2017, 23:02

da się zauważyc

Początkujący
Reputacja postu: 
1

Postautor: bazyl2009 » środa, 9 sierpnia 2017, 23:10

Mirrorevil pisze:
exevan pisze: Przypominam że to temat o Lisku i dyskusji o cenie, swoją rozmowe możecie przenieść na PW. Nie było mnie godzine i 3 strony postów nawalone... :evil:

Co do tematu, obawiam się że z tymi 8.30 może być jak z tym 7,50 które przez parę tygodni nie było wybicia w górę. W sumie co spowodawło u mnie lekką irytację i sprzedałem prawie 2k LSK za 7,6 :D, co prawda z zyskiem ale chwile później nagle wskoczyło ponad złotówke więcej ;P Teraz może być to samo z 8,3 aż nagle wskoczy kilka złoty więcej. Nie sądze jednak by spadło

Dodano po 1 minucie 52 sekundach:
sebastian86 pisze: @P1R4T3 Nie wiem jak ją przewidziałeś z takim wyprzedzeniem, przypuszczam że dostałeś info że coś tam team na tapete wrzuci itp.
Wspominał tylko że jego kolega tam pracuje w LISK team, nie może więcej powiedzieć bo byłby przypał i to rozumiem. Na początku sądziłem, że jest naganiaczem, ale zwróciłem honor i powinniśmy się cieszyć, że jest tu i daję pewne sugestie co do transakcji.
Nie ma pewności, że mówi prawdę :P
zawsze mowil prawde juz kilka razy sie sprawdzilo jego slowo !!!!

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: miko » środa, 9 sierpnia 2017, 23:11

2.38 :D $$$ 8.52 BB

Mamy 2.40$

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: pera » środa, 9 sierpnia 2017, 23:18

miko pisze: 2.38 :D $$$ 8.52 BB

Mamy 2.40$
kiedy sprzedajesz>?

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: miko » środa, 9 sierpnia 2017, 23:19

Nie prędzej niż po 12 Sierpnia :)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: exevan » środa, 9 sierpnia 2017, 23:20

i ta sciana na 8.86 ... powodzenia :p wystawiam i ide spac

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
-1

Postautor: Maniek_93 » czwartek, 10 sierpnia 2017, 01:16

Polecam lekturę dla osób które kłócą się, a nie mają pojęcia o aktualnych trendach rynkowych, aby kilka razy przemyślały swoje słowa zanim coś napiszą, oczywiście uczymy się wszyscy, ale niech kolega @Jazda będzie najlepszym przykładem, bo nim jest.

Przechodzi przeze mnie spora doza satysfakcji, uwielbiam takie momenty.
Mam ogromną satysfakcję, gdyż mogę zacytować wczorajsze słowa naszego czcigodnego, obytego w świecie, wychowanego, wszechwiedzącego i co najważniejsze, kulturalnego kolegi @Jazda, który raczył się ze mną "cackać":
(z racji długich wypowiedzi nie będę cytował wszystkiego, tylko smaczki, dla ciekawych strony 96-97)

Historia zaczęła się od tego postu:

Jazda pisze:
Maniek_93 pisze: LSK jest obudzony, Azja zacznie pompować w nocy, jest w dobrym kierunku.
Jaka qrde Azja ty widziałeś kiedyś Azję ?
Azja pompować w nocy niby co materace do spania :D Człowieku te swoje teorie wsadź sobie przed snem pod poduszkę :) :D

(Po kilku wymianach zdań)
Jazda pisze:
Maniek_93 pisze:

Czcigodny manipulancie,

znów problem z czytaniem ze zrozumieniem się kłania, no cóż :)

Otwieranie giełd - bynajmniej nie chodziło mi o otwieranie giełd tylko o włączanie się do gry, chyba logika na to wskazuje skoro wstają ze snu i wcześniej wspominałem o strefach czasowych. A o platformach 24/7 pisałem w ramach oświecania Twojego mózgu, że mogą handlować nie tylko na azjatyckich rynkach. No raczej większość śpi. Ty też powinieneś, dobrze Ci to zrobi.

Tak, azjaci mają największe obroty wg rankingów:

http://businessinsider.com.pl/finanse/k ... ce/wthze75

Napisz tylko: "A gdzie tu jest napisane że obracają LSK" to się ośmieszysz.

Widzę że nadal nie kliknąłeś w link. Pozostań zatem ubogi w wiedzę i żyj w przekonaniu swoich idei, ale zanim komuś zwrócisz uwagę, zastanów się kilkakrotnie czy nie ma racji, poza tym, widać że masz spore kompleksy i trudno pogodzić Ci się z moimi argumentami, które po prostu miażdżą Twój tok rozumowania.
Próbujesz stosować manipulację moich słów a nic nie wnosisz nowego do dyskusji, nawet nie umiesz odnieść się do linku który został przytoczony.

Chłopie napiszę dosadnie bo inaczej chyba nie dotrze.
Jakie manipulowanie, czy ty naprawdę postradałeś rozum ? Nie widzisz co piszesz ? wypisz sobie linika po linice co napisałeś. I nie obrażaj mnie kolejny raz. Już w pierwszym poście napisałem Ci dosadnie abyś teorie Azjatów robiących wielkie obroty nocą na LSK wsadził sobie pod poduszkę, lecz ty zamiast przyznać iż nie masz racji wolałeś obrażać i kręcić aby tylko postawić na swoim.

Zacznij od początku, nawet pomogę Ci bo wiem, że nie ogarniasz i znów coś będziesz zmyślał i nie na temat pisał aby tylko pisać.

TY 23:19 LSK jest obudzony, Azja zacznie pompować w nocy, jest w dobrym kierunku.

Odpowiedziałem: Azja pompować w nocy niby co materace do spania :D Człowieku te swoje teorie wsadź sobie przed snem pod poduszkę

TY 23:36 Otóż przypominam że jest takie coś jak strefa czasowa. Azjaci właśnie się budzą i otwierają giełdy na których mają największe obroty na świecie.

JAKA MANIPULACJA SIĘ PYTAM ? Sam pieprzysz trzy po trzy o otwieraniu giełd i budzeniu się Azjatów. MASZ ROZDWOJENIE JAŹNI ? Co nas interesują giełdy i największe ich obroty !!! Tu jest wątek o krypto walutach i cenie LSK. Wiec już odpowiadasz nie na temat !!!

Odpowiedziałem: Lecz jako speca od LSK, stref czasowych i Azjatów spytam która giełda w Azji obraca w znaczącym stopniu LSK. W takim aby mogli jak to twierdzisz "pompować w nocy" i aby miało to znaczący wpływ na cenę LSK u nas.

TY 23:58 Otóż wiedz, że wszystkie giełdy działają 24/7 i obraziłeś właśnie inteligencję Azjatów, którzy są również użytkownikami platform innych, nie tylko krajowych, (przykład: Polacy korzystają z Poloniex i nie chodzi tu o to że Poloniex bo Polonia, tylko dlatego, że jest to jedna z największych giełd na świecie, tak dokładnie, oświecony?) ale dla Twojego ograniczonego mózgu w giełdach azjatyckich i przykładu: Jubi, Bitbays - to Azjatyckie giełdy które też mają LSK.
Widzisz, byłeś w Azji a tak podstawowych spraw nie znasz.

I co mi tu za bełkot napisałeś zamiast merytorycznej odpowiedzi. Coś tam próbowałeś podając platformę Jubi i Bitbays dlatego odpowiedziałem

Odpowiedziałem: Podaj inne giełdy i obroty w nocy na LSK gdzie to tak ostro się dzieje, może Azjaci będą dziś pompować na BB :D Bo jeśli chodzi o Jubi i Bitbays to muszę Cię zmartwić ale kolejny raz nie błysnąłeś, bo te giełdy nie robią więcej obie na raz niż 15% dziennego obrotu na LSK :D więc mają znikomy a tak naprawdę żaden wpływ na cenę LSK i raczej podążają za ceną.

TY 0:20 ....wszystko masz wytłumaczone w moim przednim poście. Jeżeli czegoś nie rozumiesz to przeczytaj go jeszcze raz. W szczególności polecam otworzyć link do filmiku który pokazuje, że Max Kordek liczy się z rynkiem azjatyckim.

GDZIE MAM WYTŁUMACZONE HMMM ?? proszę wskazać. Przypomnę bo próbujesz wszelkimi sposobami zmienić temat rozmowy. PYTANIE brzmi która giełda w Azji obraca w znaczącym stopniu LSK. W takim aby mogli jak to twierdzisz "pompować w nocy" i aby miało to znaczący wpływ na cenę LSK u nas."

TY 1:31 Epitety, obrażanie i w dalszym ciągu brak odpowiedzi, byle pisać rozmyć wątek, jak będzie dużo i nie na temat to się ludzie nie połapią o co chodzi. Linki, Kordki itp.
I KTO TU JEST MANIPULANTEM I MATACZY ?
P.S.
Nie dalej jak pod koniec czerwca:

autor: Wymazywanie » wtorek, 27 czerwca 2017, 22:23
"Jak Azja i Lisk, ludzie. :shock: Zobaczcie sobie to co dziś wrzucałem, nie ma wolumenów znaczących na lisk/cny czy krw... Liska ciągnie poloniex i /btc i tyle. Kula ziemska z drugiej strony nie budzi się, by kupić Liska, bez obawy. :lol: "

I co może ten autor to też jakiś manipulant a może i gorsze określenie znajdziesz.
Spróbuj i jego obrażać to zapewniam Cię, że nikt nie będzie się tu na tym forum z Tobą tak cackać jak ja.

A teraz zapraszam wszystkich którzy dotrwali na stronę: https://coinmarketcap.com/currencies/lisk/#markets

lub zerknęłi na screen:

Obrazek

-Która giełda ma największe obroty na LSK?
Odpowiedź brzmi: azjatycka giełda JUBI !

-Ale... Ale... Jak to? Przecież to nie może być prawda. :roll:
-Otóż jest. 8-)

Pora schować SWOJE teorie pod poduszkę.
A teraz wypadałoby przeprosić i przy okazji wypolerować berło i to @Jazda! :lol:

Odpowiadam już na Twoje pytanie: Tak, jestem podjarany i chętnie bym to powtórzył, tylko staraj się bardziej...

Pozdrawiam ;)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 11355
Reputacja postu: 
1

Postautor: Wymazywanie » czwartek, 10 sierpnia 2017, 02:22

No a teraz ma Bittrex: http://i.imgur.com/LrDvtm3.png?1
A wczoraj miał Poloniex. To bez wielkiego znaczenia. Wolumeny na Lisk nie są duże, nietrudno by różne giełdy miały innego dnia największe.

Czepiliście się tego Liska jak muchy gówna trochę. Jest zazwyczaj sporo lepszych ruchów na czym innym w dt niż ta padaczka z Liska. Już o takie rzeczy się kłócicie, że wstyd czytać. Byle 4-5% ruch i już podnieta w wątku. A potem opad i dalej wielkie g... z Liska. Od czerwca jest downtrend na Lisku i nie dzieje się wiele, tylko odbicia po drodze w dół. Pewnie można skorelować wykres Liska od bańki (czyli opadanie) z kłótniami w tym wątku. Ładnie wychodzą emocje. W sumie jakbym był DT Liska to też bym był sfrustrowany tak z 80-90% czasu haha. :mrgreen:
d4d5 c4dxc4 Nc3Nc6 d5Ne5 e4Nf6 b3cxb3 Qxb3e6 Nge2Nd3+ Kd2Nxf2 Rg1N6g4 h3Nh2 Ng3exd5 exd5g6 Ba3Qg5+ Kc2 Bf5+ Kb2Qd2+ Qc2Qxc2#

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 410
Reputacja postu: 
2

Postautor: Jazda » czwartek, 10 sierpnia 2017, 02:59

Maniek_93 pisze:

A teraz zapraszam wszystkich którzy dotrwali na stronę: https://coinmarketcap.com/currencies/lisk/#markets

lub zerknęłi na screen:

Obrazek

-Która giełda ma największe obroty na LSK?
Odpowiedź brzmi: azjatycka giełda JUBI !

-Ale... Ale... Jak to? Przecież to nie może być prawda. :roll:
-Otóż jest. 8-)

Pora schować SWOJE teorie pod poduszkę.
A teraz wypadałoby przeprosić i przy okazji wypolerować berło i to @Jazda! :lol:

Odpowiadam już na Twoje pytanie: Tak, jestem podjarany i chętnie bym to powtórzył, tylko staraj się bardziej...

Pozdrawiam ;)
Znów Cię zaskoczę. Chyba każdy tu grający zna tą stronę :D dobrze że się edukujesz i także ją w końcu znalazłeś :P Trochę zajęło ale jest progres.
Głową ściany nie przebijesz zapewniam. Jak chcesz być taki do przodku wklej dane z dnia i swoich godziny postów.
I się nie podniecaj teraz nie zdrowo, bo kolejny raz próbujesz manipulować. A wszystko tylko tylko po to aby udowodnić swoje teorie, tak się nie da kolego szybko można to zweryfikować.
Jedno dniowa zabawa Chińczyków na pompce i obrót 470 tyś LSK zresztą i u nas taki na pompach bywał to nie jest nic nadzwyczajnego. To nie reguła a tylko bardzo krótki epizod, kompletnie nie mający wpływu na cenę waloru, bo to nie oni ją pompowali a tylko wskoczyli jak już cena była satysfakcjonująca. Ale skoro już znasz tę stronkę to zaglądaj tam częściej to się przekonasz.

Przeprosić oczywiście możesz i to nie pierwszy raz, ale nie musisz bo jesteś manipulant i tyle. Do tego wulgarny i nie taktowny. I proszę Cię nie kompromituj się już i nie męcz bywających tu ludzi.
Natomiast mi już się nie chce udowadniać Ci Twoich manipulacji i co gorsza głupoty. Więc to ostatni post na którego Ci odpisuje, aby rozwiać Twoje przekonanie że wiesz sporo...bo tak Ci się tylko wydaje. Ale plus dla Ciebie za szukanie, po sieci.

Dodano po 20 minutach 50 sekundach:
Wymazywanie pisze:
Czepiliście się tego Liska jak muchy gówna trochę. Jest zazwyczaj sporo lepszych ruchów na czym innym w dt niż ta padaczka z Liska. Już o takie rzeczy się kłócicie, że wstyd czytać. Byle 4-5% ruch i już podnieta w wątku. A potem opad i dalej wielkie g... z Liska. Od czerwca jest downtrend na Lisku i nie dzieje się wiele, tylko odbicia po drodze w dół. Pewnie można skorelować wykres Liska od bańki (czyli opadanie) z kłótniami w tym wątku. Ładnie wychodzą emocje. W sumie jakbym był DT Liska to też bym był sfrustrowany tak z 80-90% czasu haha. :mrgreen:
Jak zwykle masz sporo racji. Lecz większość nie tyle czepiła się LISKA a raczej jest jego bag holderami. Jak sami tu piszą mają kupione nawet po 16 zł. I czekają z wiarą, że ten czas i te poziomy zaraz wrócą. A aby się pokrzepiać wzajemnie, każda najmniejsza informacja jest dla nich "bycza" a ruch na plus rzędu kilku % to już pompa, start, wystrzał i nie wiem co jeszcze ;). Jak ktoś śmie Twierdzić inaczej lub nie brać w tym "shoł" udziału nie jest mile widziany w wątku :mrgreen: . Zrobił się tu taki kącik wzajemnej adoracji, po co analizy wykresy, korelacje skoro ma rosnąć i tyle...

Kolejna sprawa to zapewne sytuacja, że większość "obracających" tu walorem LSK ma portfel tylko na BB. Więc nie za duży wybór altów do grania.

Ostatnia grupa bywalców to grupa nowych napływowych osobników, którzy to naczytali się artykułów w prasie typu gazeta.pl i temu podobnych. Oczywiście skoro ma rosnąć bo tak piszą i mówią na YouTube brali LSK jak leci.
I oni są chyba najgorsi bo wiedzą wszystko im się nie zwraca uwagi, a jak już napiszą to jest święte. I oczywiście pokażą nam jak się robi grubą kasę :D AAA i zapomniałem, każdy musi tu zaznaczyć swoją pozycję społeczną ;) zasobnością portfela :D i nie daj Bóg, aby któryś miał więcej bo już jest gorzej niż w "SAMYCH SWOICH"
:mrgreen:

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: miko » czwartek, 10 sierpnia 2017, 06:15

Ale lipaa :D jeszcze tak grzmi że neta zrywa.

Początkujący
Reputacja: 9
Reputacja postu: 
0

Postautor: splatt91 » czwartek, 10 sierpnia 2017, 07:30

Cena na BB zawyzona dzisiaj o jakieś 30 groszy w porownaniu do polo :0

Początkujący
Reputacja: -12
Reputacja postu: 
0

Postautor: P1R4T3 » czwartek, 10 sierpnia 2017, 08:52

Dzisiaj będzie próba zbicia kursu przez Grubasów, którzy już wiedzą. Prawdopodobnie ostatnia przed 12.08. Ci co chcą się jeszcze dokupić - niech czuwają. Do ilu? Nie mam pojęcia szczerze mówiąc - tym razem mogą być zawirowania czasoprzestrzeni ;) 7.90? 7.70? 7.60? 7.30? Zależy ilu Sharków podłączy się do próby zbicia LSK z nóg.

Ostatnia okazja by załadować statek po same burty! Przecieki z dziurawego kranu. Pozdrawiam

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: miko » czwartek, 10 sierpnia 2017, 09:02

Już ktoś zbił :O

Dodano po 7 minutach 17 sekundach:
ja moge jeszcze zapakować się w lsk z 5k ale chyba lepiej poczekać.

Początkujący
Reputacja: 61
Reputacja postu: 
0

Postautor: sebastian86 » czwartek, 10 sierpnia 2017, 09:41

Dzięki @P1R4T3 za info, podpinam się, obstawiam spadek, zobaczymy co wyjdzie :)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Majk-el » czwartek, 10 sierpnia 2017, 09:44

Jeśli rzeczywiście zleci do 7.30 to trzeba będzie sie zapakować po sam czubek głowy :D

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1765
Reputacja postu: 
0

Postautor: Dovakhiin » czwartek, 10 sierpnia 2017, 09:49

IMO max 7,7x zleci. To optymistyczny scenariusz dla kupujących. A na moje oko to liczę na odbicie za niedługo :twisted:

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Maniek_93 » czwartek, 10 sierpnia 2017, 09:56

Jazda pisze:

Znów Cię zaskoczę. Chyba każdy tu grający zna tą stronę :D dobrze że się edukujesz i także ją w końcu znalazłeś :P Trochę zajęło ale jest progres.
Głową ściany nie przebijesz zapewniam. Jak chcesz być taki do przodku wklej dane z dnia i swoich godziny postów.
I się nie podniecaj teraz nie zdrowo, bo kolejny raz próbujesz manipulować. A wszystko tylko tylko po to aby udowodnić swoje teorie, tak się nie da kolego szybko można to zweryfikować.
Jedno dniowa zabawa Chińczyków na pompce i obrót 470 tyś LSK zresztą i u nas taki na pompach bywał to nie jest nic nadzwyczajnego. To nie reguła a tylko bardzo krótki epizod, kompletnie nie mający wpływu na cenę waloru, bo to nie oni ją pompowali a tylko wskoczyli jak już cena była satysfakcjonująca. Ale skoro już znasz tę stronkę to zaglądaj tam częściej to się przekonasz.

Przeprosić oczywiście możesz i to nie pierwszy raz, ale nie musisz bo jesteś manipulant i tyle. Do tego wulgarny i nie taktowny. I proszę Cię nie kompromituj się już i nie męcz bywających tu ludzi.
Natomiast mi już się nie chce udowadniać Ci Twoich manipulacji i co gorsza głupoty. Więc to ostatni post na którego Ci odpisuje, aby rozwiać Twoje przekonanie że wiesz sporo...bo tak Ci się tylko wydaje. Ale plus dla Ciebie za szukanie, po sieci.

Dodano po 20 minutach 50 sekundach:
Wymazywanie pisze:
Jak zwykle masz sporo racji. Lecz większość nie tyle czepiła się LISKA a raczej jest jego bag holderami. Jak sami tu piszą mają kupione nawet po 16 zł. I czekają z wiarą, że ten czas i te poziomy zaraz wrócą. A aby się pokrzepiać wzajemnie, każda najmniejsza informacja jest dla nich "bycza" a ruch na plus rzędu kilku % to już pompa, start, wystrzał i nie wiem co jeszcze ;). Jak ktoś śmie Twierdzić inaczej lub nie brać w tym "shoł" udziału nie jest mile widziany w wątku :mrgreen: . Zrobił się tu taki kącik wzajemnej adoracji, po co analizy wykresy, korelacje skoro ma rosnąć i tyle...

Kolejna sprawa to zapewne sytuacja, że większość "obracających" tu walorem LSK ma portfel tylko na BB. Więc nie za duży wybór altów do grania.

Ostatnia grupa bywalców to grupa nowych napływowych osobników, którzy to naczytali się artykułów w prasie typu gazeta.pl i temu podobnych. Oczywiście skoro ma rosnąć bo tak piszą i mówią na YouTube brali LSK jak leci.
I oni są chyba najgorsi bo wiedzą wszystko im się nie zwraca uwagi, a jak już napiszą to jest święte. I oczywiście pokażą nam jak się robi grubą kasę :D AAA i zapomniałem, każdy musi tu zaznaczyć swoją pozycję społeczną ;) zasobnością portfela :D i nie daj Bóg, aby któryś miał więcej bo już jest gorzej niż w "SAMYCH SWOICH"
:mrgreen:

Masz spory ból i zaskakujesz, to prawda, brakiem zrozumienia tego co Ci wytłumaczyłem tyle razy.
Szkoda, że tak ciężko jest przyznać rację, a screen i strona, to dowody.
- mówiłem że będzie pompa przez Azje w nocy i było 8.2 na 8.7
- mówiłem że Azjaci mają wpływ, a dane o tym z dnia następnego tylko to potwierdzają.

Nie oni ją pompowali, tylko nagle kupili LSK za 1 mln USD i cena z tego powodu nie wzrosła?
To jest hit! :mrgreen:
Chyba musi kolega nadrobić lekcje z ekonomii.

Ty bazujesz na tym co widzisz, a ja próbuję analizować w przód i zrobiłem to dobrze.
Zamiast przyznać mi rację po obaleniu Twoich słów, to jeszcze takie teksty piszesz.
Nie chcesz, nie bierz ich do siebie, ale jeżeli zwracasz uwagę to też umiej przyznać się do błędu z klasą.

Oj grubasy z Azji będą miały co wyprzedawać :)

Początkujący
Reputacja: 61
Reputacja postu: 
8

Postautor: sebastian86 » czwartek, 10 sierpnia 2017, 10:22

chłopaki, wyjaśnijcie sobie na PV i skończcie zaśmiecać forum.
To nie jest wasz prywatny kanał do pociskania bluzgów.
Ten dział jest po to, by ta część z nas która jest mało czasowa i nie może / lub nie zna się na AT, mogła tu zajrzeć i skorzystać z pomocy kolegów w obstawianiu przyszłego kursu.
Poza tym wymiany poglądów, spostrzeżeń itp.

Aha i fraszka Krasickiego.
Wiesz czemu dzwon głośny ?
Bo wewnątrz próżny.

Mam nadzieje że przynajmniej jeden z was zrozumie :P

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 410
Reputacja postu: 
0

Postautor: Jazda » czwartek, 10 sierpnia 2017, 11:22

sebastian86 pisze:chłopaki, wyjaśnijcie sobie na PV i skończcie zaśmiecać forum.
To nie jest wasz prywatny kanał do pociskania bluzgów.
Ten dział jest po to, by ta część z nas która jest mało czasowa i nie może / lub nie zna się na AT, mogła tu zajrzeć i skorzystać z pomocy kolegów w obstawianiu przyszłego kursu.
Poza tym wymiany poglądów, spostrzeżeń itp.

Aha i fraszka Krasickiego.
Wiesz czemu dzwon głośny ?
Bo wewnątrz próżny.

Mam nadzieje że przynajmniej jeden z was zrozumie :P
Seba masz rację, można skorzystać z pomocy pod warunkiem, że druga strona nie wprowadza w błąd. A ten koleś zerwał się nie wiem skąd i w pierwszym dniu pobytu na tym forum, pisze wam brednie i skacze jak pchła. Jak już wspomniałem mu w ostatnim poście skończyłem temat i nie będę mu udowadniał, jego braku wiedzy bo jak widać to i tak nie dociera. Zycie go tu samo nauczy pokory, jak będzie się kierował w inwestowaniu swoimi wizjami :mrgreen: .
Ten gość podnieca się obrotem +-470K LSK. Sam wiesz że takie obroty to i u nas na BB były z miesiąc temu przed spadkiem i nie ma to wpływu na LSK.
Pamiętajcie koledzy z forum, żadni Azjaci nie kręcą LSK to jest sithcoin i nie zawracają sobie nim głowy. Oni mają sporo innych swoich "ulubionych" walorów.

Koleś plecie co plecie mam nadzieje że już skończył. Bo jego Azja to właśnie wraca gdzie jej miejsce...czyli do niszowych giełd handlujących LSK i w tej chwili ma obrót po całym dniu ledwie tuż nad naszym BB haha a my to raczej potęgą tu nie jesteśmy.
4. Jubi LSK/CNY $434,511 13.88%
5. BitBay LSK/PLN $274,357 8.76%

Tak wiec rozwiewam mit. Azjatów definitywnie i nie nakręcajcie się pod ewentualne kupno waloru, informacjami że Azja w nocy będzie pompować ;) W nocy to LSK leży i kwiczy wystarczy kilka "stów" aby kreować cenę, lecz jest to mało opłacalne bo rano szybko wróci na swój tor :)

Korzystajcie z pomocy, czytajmy dyskutujmy. Lecz popierajmy to faktami a nie swoimi życzeniami lub co gorsza nie wiedzą.
Pozdrawiam
P.S.
Kto mnie zna i ze mną często wymienia poglądy na priv, wie że nie jestem z tych co chcą dla drugiego źle. Stąd też moja reakcja na maksymalne ale to podkreślam maksymalne pisanie bredni. Kolejne pozostawię samym sobie lecz wielu nie zorientowanym info w stylu "Azja pompuje" może zaszkodzić w realnym podejmowaniu decyzji inwestycyjnych. Czytajcie i sprawdzajcie nie wierzcie "kolegom" naganiaczom w hasła będzie git itp. Sami są pewnie po uszy ugotowani w walorze stąd też ocena rynku odbiega od realnej :)

Wróć do „Lisk”