Lisk dyskusja o cenie - wątek spekulacyjny

Początkujący
Reputacja: -8
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: miko » środa, 9 sierpnia 2017, 21:06

Dobra spokój, kto co ile ma ile inwestuje każdego prywatna sprawa!

Początkujący
Reputacja: -12
Reputacja postu: 
0

Postautor: P1R4T3 » środa, 9 sierpnia 2017, 21:06

@sebastian86, ja też za bardzo zmęczony dzisiaj, żeby to porządnie przeanalizować - obstawiam stabilizację i symboliczne wahania między 8.16-8.34. Raczej to by było na tyle.

Dobrej nocy Panowie!

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: Majk-el » środa, 9 sierpnia 2017, 21:08

miko pisze: Dobra spokój, kto co ile ma ile inwestuje każdego prywatna sprawa!
Amen!

Początkujący
Reputacja: -4
Reputacja postu: 
0

Postautor: zero » środa, 9 sierpnia 2017, 21:08

Lepiej było jak na forum było max 15 osób a zaczyna robić się boruta ...

Początkujący
Reputacja: 9
Reputacja postu: 
0

Postautor: splatt91 » środa, 9 sierpnia 2017, 21:08

Jak dla mnie lepszym inwestorem jest ten ktory z 8.25 potrafi zrobić 16.50 niż ten co z 100000 zrobi 150000.

Początkujący
Reputacja: -4
Reputacja postu: 
0

Postautor: zero » środa, 9 sierpnia 2017, 21:11

kupujemy ścianę na BB za 8.30 ? :D

Czarna Owca
Awatar użytkownika
Reputacja: -2
Reputacja postu: 
0

Postautor: tormentor89 » środa, 9 sierpnia 2017, 21:14

Bo co mnie kurde interesuje ze jakis niedowartosciowany i zakompleksiony NiceVolument pitoli o swoich wkladach, ze jest taki piekny i cudowny i ze musi obwiescic calemu swiatu ze on wklada Bog wie ile i mysli ze "Cebulacy" beda mu "zazdraszczac"

W..wia mnie proznosc ludzka i materializm.

Dodano po 1 minucie 39 sekundach:
czlowiek inteligenty nie pitoli o swoich wkladach i zarobkach - tym bardziej jesli ma ich duzo. NiceVolumentowi cebula spod pach j...e

Początkujący
Reputacja: 61
Reputacja postu: 
0

Postautor: sebastian86 » środa, 9 sierpnia 2017, 21:16

TEż ide spać, na wszelki wypadek ustawiam sprzedaż po 100 PLN :P
A tak na serio to, przyglądam się tym wskaźnikom i rzeczywiście może być odpałka koło 12 sierpnia, na LSK.
@P1R4T3 Nie wiem jak ją przewidziałeś z takim wyprzedzeniem, przypuszczam że dostałeś info że coś tam team na tapete wrzuci itp. ale mogę się mylić więc, jeśli możesz sprostuj.
jeśli pójdzie jakieś konkret info od team to może być grubo.
Jeśli chodzi o "team LISK" to chodziło tylko o te % które się pojawiły, czy może być coś jeszcze innego szykowane na tego 12.08.2017 ?
Pytam z ciekawości, ale wiadomo że taką wiedzę można też wykorzystać dla dobra swego i bliźniego :P

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 76
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lagoon » środa, 9 sierpnia 2017, 21:18

Ifzcie do psychologa ze swoimi ambicjami chwaleniem sie i problemami o cenie i ekonomii mialo byc

Początkujący
Reputacja: 26
Reputacja postu: 
0

Postautor: NiceVolumen » środa, 9 sierpnia 2017, 21:20

tormentor89 pisze: Bo co mnie kurde interesuje ze jakis niedowartosciowany i zakompleksiony NiceVolument pitoli o swoich wkladach, ze jest taki piekny i cudowny i ze musi obwiescic calemu swiatu ze on wklada Bog wie ile i mysli ze "Cebulacy" beda mu "zazdraszczac"

W..wia mnie proznosc ludzka i materializm.

Dodano po 1 minucie 39 sekundach:
czlowiek inteligenty nie pitoli o swoich wkladach i zarobkach - tym bardziej jesli ma ich duzo. NiceVolumentowi cebula spod pach j...e
Kilka stron wczesniej ktos chcial zeby wypowiedzieli sie ludzi co wlozyli wiecej niz ty, to sie wypowiedzialem.
No coz pocisk ze pieniazki od rodzicow nie wyszedl to trzeba ywmyslec cos nowego zbyc i nie odniesc sie do poprzedniego posta.
Jestes jakims smieciowym zerem widze i ci wiecej nie odpisuje :D

Czarna Owca
Awatar użytkownika
Reputacja: -2
Reputacja postu: 
0

Postautor: tormentor89 » środa, 9 sierpnia 2017, 21:26

To nie wiem po co odpisales , skoro ta wiad nie byla skierowana do Ciebie oprocz 1szej. To raz, a dwa to to ze sam sposob Twoich wypowiedzi swiadczy o tym kogo soba reprezentujesz. Pocisk na pieniazki to nie pocisk tylko luzna dywagacja odnosnie tego ze tumanie kasa spadla Ci z nieba, a nie musiales sie jej dorobic, bo gdyby tak bylo Twoje wypowiedzi, albo ich sposob i kontekst bylyby skromniejsze. Pilnuj sie i nie badz taki hop siup do przodu bo zycie Twoje "aroganctwo" szybko zweryfikuje..

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: miko » środa, 9 sierpnia 2017, 21:35

Pirat już chyba popłynął snem na głębokie wody :D

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: exevan » środa, 9 sierpnia 2017, 21:40

Przypominam że to temat o Lisku i dyskusji o cenie, swoją rozmowe możecie przenieść na PW. Nie było mnie godzine i 3 strony postów nawalone... :evil:

Co do tematu, obawiam się że z tymi 8.30 może być jak z tym 7,50 które przez parę tygodni nie było wybicia w górę. W sumie co spowodawło u mnie lekką irytację i sprzedałem prawie 2k LSK za 7,6 :D, co prawda z zyskiem ale chwile później nagle wskoczyło ponad złotówke więcej ;P Teraz może być to samo z 8,3 aż nagle wskoczy kilka złoty więcej. Nie sądze jednak by spadło

Dodano po 1 minucie 52 sekundach:
sebastian86 pisze: @P1R4T3 Nie wiem jak ją przewidziałeś z takim wyprzedzeniem, przypuszczam że dostałeś info że coś tam team na tapete wrzuci itp.
Wspominał tylko że jego kolega tam pracuje w LISK team, nie może więcej powiedzieć bo byłby przypał i to rozumiem. Na początku sądziłem, że jest naganiaczem, ale zwróciłem honor i powinniśmy się cieszyć, że jest tu i daję pewne sugestie co do transakcji.

Początkujący
Reputacja: 5
Reputacja postu: 
0

Postautor: Mirrorevil » środa, 9 sierpnia 2017, 21:46

exevan pisze: Przypominam że to temat o Lisku i dyskusji o cenie, swoją rozmowe możecie przenieść na PW. Nie było mnie godzine i 3 strony postów nawalone... :evil:

Co do tematu, obawiam się że z tymi 8.30 może być jak z tym 7,50 które przez parę tygodni nie było wybicia w górę. W sumie co spowodawło u mnie lekką irytację i sprzedałem prawie 2k LSK za 7,6 :D, co prawda z zyskiem ale chwile później nagle wskoczyło ponad złotówke więcej ;P Teraz może być to samo z 8,3 aż nagle wskoczy kilka złoty więcej. Nie sądze jednak by spadło

Dodano po 1 minucie 52 sekundach:
sebastian86 pisze: @P1R4T3 Nie wiem jak ją przewidziałeś z takim wyprzedzeniem, przypuszczam że dostałeś info że coś tam team na tapete wrzuci itp.
Wspominał tylko że jego kolega tam pracuje w LISK team, nie może więcej powiedzieć bo byłby przypał i to rozumiem. Na początku sądziłem, że jest naganiaczem, ale zwróciłem honor i powinniśmy się cieszyć, że jest tu i daję pewne sugestie co do transakcji.
Nie ma pewności, że mówi prawdę :P

Początkujący
Reputacja: 61
Reputacja postu: 
0

Postautor: sebastian86 » środa, 9 sierpnia 2017, 21:50

exevan pisze:
Wiem, pamiętam to, ale wydaje mi się że 12.08.2017 nie tylko to wpłynie na cene LSK.
Przecież są jaszcze wykresy itp. I jest szansa że na w/w czasie nie tylko info z TEAM będzie miało wpływ na cene.
Ciekawy weekend się szykuje
Na wszelki wypadek jakbym nie dożył to ustawiam kursy wysoko :P Chociaż żonie cos wpadnie , niech ma 8-)

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: malowid » środa, 9 sierpnia 2017, 22:17

Witam. Czy ktoś wie skąd mogła wziąć się korelacja odnośnie lisk tzn. 2 dni temu na CCMC kapitał w lsk był 241 mln wczoraj 236mln a dzisiaj 234 mln( i w dodatku lisk spadł o jedno oczko na poz. 29) a cena wzrosła? P.S. Wczoraj widziałem jak ktoś "straszył" że sprzeda liski za 34btc - sprzedał za 1 btc i schował kapitał.
Ja obstawiam że nowo wydobyte lisk jest na hold czy to można jakoś sprawdzić?

Czy ktoś jest dobrze zorientowany odnośnie delegatów czy to 101 osobnych osób? Czy jeśli ktoś ma pool może być jednoczenie drugim trzecim... aktywnym delegatem?

Dodano po 4 minutach 49 sekundach:
Dobra poprawka nie odświeżyłem CCMC już lisk jest na 27 pozycji z 253 mln to już mi się zgadza pozdrawiam

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: miko » środa, 9 sierpnia 2017, 22:48

Kurs do góry :D kto nie spi ?

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 410
Reputacja postu: 
0

Postautor: Jazda » środa, 9 sierpnia 2017, 22:51

Ścianka na 8,30 wchłonięta

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: pera » środa, 9 sierpnia 2017, 22:54

ciekawe do ilu podbije

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja: 311
Reputacja postu: 
0

Postautor: Clinic » środa, 9 sierpnia 2017, 22:54

Kurcze masakra lisek podchodzi wieczorkiem i nie da się wyspać. Ps człowiek nastawiony na zakup a tu ściana jak Mount Everest :shock:

Wróć do „Lisk”