To wiem, ale dzieki

Ale wlasnie w buy orders na tej parze 2 crypto na btc-e na górze pojawiaja sie oferty wyzsze stosunkiem cen tych walut ale przez to mniej ltc za 1 btc czyli na górze jest oferta (przykladowo bo roznice są malutkie) powiedzmy 35 ltc ktos chce kupic za swój 1 btc (skoro to kolumna buy orders, ta prawa jak pisales

) a nizej jest ze ktos chce kupic 38 ltc za swojego 1btc wiec czemu oferta 35 ltc jest lepsza bo na wierzchu od tej ze ktos chce kupic 38 za ltc? Ehh to jest jakos odwrotnie opisane, na Krakenie jest o wiele przejrzysciej bo nie sortuje tym glupim stosunkiem cen tylko jest od razu przeliczone na ilosc LTC za 1 btc i kolumny sa logicznie ustawione i są na odwrót po lewej jest buy a po prawej sell i wyraźnie wtedy widać tak jak na kazdej aukcji i krypto za fiaty ze przy sprzedazy btc im mniej ktos woła ltc to oferta jest lepsza, za bardzo sie zakrecilem z ta tabelą na btc-e wygląda jakby była na odwrót opisana, wole jednak patrzec na aski i bidy na krakenie, a jesli porownywac wg obecnego kursu ltc/btc czyli teraz 0.0171 to juz wole wziąć kalkulator i sobie wyliczyc ile ltc wyjdzie po takim kursie (czyli 1 : 0.071) wychodzi 58,479 LTC za jednego btc czyli tyle samo gdyby co w cenie USD. Jakby nie bylo troche nieczytelna dla mnie jest ta tabela na btc-e za bardzo sie z nia zakreciłem ale kurs 0.0171 trzyma nadal sciana skupu 59k ltc.
Ciekawi mnie co bedzie jak zniknie z kursem LTC.