Ja na swoje PLNy czekam już od maja i tak bardzo im wchodze na głowe, że zamiast "Dear Customer" piszą mi per "Dear Valued Customer".
Szkoda tylko, że to gówno znaczy

Postautor: MegaMol » środa, 5 lutego 2014, 15:51
MegaMol
Postautor: poprostuandi » środa, 5 lutego 2014, 15:53
nie ma możliwości ze adres jest błędny.. próbowałem na kilka różnych adresów i za każdym razem to samo..Invalid bitcoin address, please confirm your input
poprostuandi
Postautor: paltoco » środa, 5 lutego 2014, 16:19
paltoco
Postautor: GetBitCoin_pl » środa, 5 lutego 2014, 16:26
GetBitCoin_pl
Postautor: krasnolud » środa, 5 lutego 2014, 19:01
krasnolud
Postautor: Bitmar » środa, 5 lutego 2014, 19:36
Bitmar
Marian
Postautor: koparki » środa, 5 lutego 2014, 20:45
wpisując kwotę mozesz wpisać 1,5BTC lub 1.5BTC Zobacz czy nie dałeś przecinka zamiast kropki , jeśli dałeś przecinek to także wyskakuje komunikat " Invalid bitcoin address, please confirm your input".poprostuandi pisze:powiedzcie mi, aby wypłacić btc z goxa muszę mieć zweryfikowane konto ? - w tej chwili nie mam..
gdy chce zrobić wypłatę btc do portfela z giełdy cały czas pokazuje mi komunikatnie ma możliwości ze adres jest błędny.. próbowałem na kilka różnych adresów i za każdym razem to samo..Invalid bitcoin address, please confirm your input
żeby się u nich zweryfikować wystarczy skan dowodu w wysokiej jakości czy jakieś inne dokumenty są potrzebne ?
koparki
Postautor: radez9 » środa, 5 lutego 2014, 20:46
Sprawdziłem że adres jest dobry, kwota jest dobra, kod autentykacji także.Invalid bitcoin address, please confirm your input
radez9
Postautor: Bitmar » środa, 5 lutego 2014, 20:49
Bitmar
Postautor: doooku » środa, 5 lutego 2014, 21:02
doooku
Postautor: satriani » środa, 5 lutego 2014, 21:06
satriani
Postautor: radez9 » środa, 5 lutego 2014, 21:11
satriani pisze:mi juz przedwczoraj sie pokazywalo ze adres jest bledny, ale za druga próbą zaskoczylo.
wlasnie widze że przed chwila padło:
http://skanner.net/MtGox/mtgox_tx.php?s ... mit=Search
radez9
Postautor: satriani » środa, 5 lutego 2014, 21:16
satriani
Postautor: Bitmar » środa, 5 lutego 2014, 21:19
Bitmar
Postautor: koparki » środa, 5 lutego 2014, 21:39
koparki
Postautor: snapek17 » środa, 5 lutego 2014, 21:47
6 tygodni? Bzdura!paltoco pisze:Błąd który otrzymujesz nie wynika z braku weryfikacji. Albo ktoś zmądrzał i zablokował możliwość wypłaty bitcoinów, żeby tymczasowo nie zapętlać się w pracy, albo, jak na IRC'u twierdzi obsługa to wina DDoSu.
Na poprzedniej stronie masz mój post, w którym opisałem właśnie, że wszystkie coiny w mtgox są zamrożone dopóki się nie zweryfikujesz.
Możesz je co najwyżej sprzedać za pln'y, ale tych też nie wypłacisz do czasu weryfikacji a potem czekaj, jak kolega jeszcze wyżej, 8 miesięcy.
Poważnie 8 miesięcy czekasz?
[16:11] <@ne0futur> aleks124: pln withdrawal have the same delay as SEPA EUR
[16:11] <@ne0futur> meaning more or less 5 weeks delay
[16:11] <@SarahCoinBit> Yes aleks124, i think the queue is around five or six weeks
[16:12] <aleks124> more or less 5 weeks, so? more, or less?
[16:12] <aleks124> okay, thanks
[16:12] <@ne0futur> ok lets say 6 weeks
[16:12] <aleks124> huh, almost dead end here, i can't believe that oh..
Nie wierzę, toż to totalny dramat, nie będę przebierał w słowach - ALE SIĘ WJE*AŁEM!!
snapek17
Postautor: satriani » środa, 5 lutego 2014, 22:29
satriani
Postautor: TheKolaNN » środa, 5 lutego 2014, 22:50
Dostałem taką samą odpowiedź z supportu o 21:51.satriani pisze:dzis ktos dostal z goxa odpowiedz:
Ashley, Feb 05 16:55:
Dear Valued Customer,
Thank you for the email. We have merged all your tickets for a better follow up. Sorry for the delay in response. Due to the high volume of tickets we are unable to respond at time. We can see that your withdrawal is yet to be processed. The transactions are being re-issued automatically.All BTC are safe ,the transaction will be processed and they are not lost or stolen.We are working to resolve the issue, but at this point we are unable to give a definite date of resolution.Please be advised that BTC on MtGox are not fractional. We will keep you updated once it is processed.
Best regards,
MtGox Team
https://www.mtgox.com
TheKolaNN
Postautor: satriani » środa, 5 lutego 2014, 22:56
satriani
Wróć do „Giełdy, kantory, bitomaty”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).