zyski-polmine.pl-największy polski pool-BTC|NMC|LTC|DOGE

Dyskutant
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: polmine.pl - debeściaki ! już 80 - 100 G, ponad 300 user

Postautor: megavega » niedziela, 17 lipca 2011, 22:57

zwierzak pisze:
megavega pisze: co do tworzenia workerów to jak nie jak tak ?
No właśnie o to chodzi, że jak pierwszy raz wszedłem na stronę profilu to w ogóle nie widziałem sekcji workerów, ale widziałem informację gdzie należy się podłączyć. Po prostu te pola tekstowe są nieczytelne, bo jest ich nagromadzonych zbyt dużo na 1 stronie. Lepiej by było gdyby u góry był link workery, bo wtedy nie miał bym wątpliwości jaką treść znajdę na stronie. Co za dużo na jednej stronie to nie zdrowo.

BTW. Przydało by się także, aby był napisany aktualny adres na który ma być wysyłane, bo już na mining.bitcoin.cz raz się zdarzyło, że coś się zepsuło i poprzestawiało adresy użytkownikom. A potem się zastanawiaj dlaczego kasa nie dochodzi.

duży update serwera (zaaplikowane trochę patch'y do softu serwera) , co prawda nowego wyglądu nie udało się uruchomić

ale za to duże zmiany w wydajności, a to najważniejsze aby dużo i szybko kopać ?
działamy jeszcze wydajniej i szybciej , zapraszamy do sprawdzenia naszych możliwości
Darmowy ESCROW: https://polmine.pl/?action=escrow
Kopalnia BTC, NMC, LTC, DOGE: https://polmine.pl

Rozmowny
Reputacja postu: 
0

Re: polmine.pl - debeściaki! 90-110 G, ponad 300 userów :)

Postautor: maxymili » poniedziałek, 18 lipca 2011, 09:10

Próbowałem liczyć na polmine i zrezygnowałem. Nie wiem czemu wywala mi masakrycznie dużo błędów, na innych poolach tak nie jest, a po drugie nie da się wypłacić całości tylko obcina końcówkę, która zostaje na stronie. Ponieważ na tym poolu chciałem liczyć awaryjnie na agression 4 uzyski miałem niewielkie. A tu jeszcze ograniczenia z wypłatą. Słabo. To już wolę slush'a.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: AdamPL » poniedziałek, 18 lipca 2011, 10:11

@maxymili
Błędów już niema, a jeśli chodzi o wypłatę, to, na co ci te końcówki, one i tak są praktycznie nic nie warte, a jak chcesz do bitomatu przelać to także przelewasz kwotę z dwoma cyframi po przecinku.

Rozmowny
Reputacja postu: 
0

Postautor: murlander » poniedziałek, 18 lipca 2011, 10:57

Muszę pochwalić administratorów ( mam nadzieje, że nie przedwcześnie ) poradzili sobie sprawnie z wstrzymanymi udziałami, także teraz w moim przypadku nie przekraczają 1%. Reakcja na różne błędy i sugestie jest natychmiastowa. Kopie tam od początku ( co prawda pod innym nickiem ) i jak na razie jestem zadowolony. Czasem trafi się jakiś klocek, który trzeba trochę pocisnąć ale zwykle po nim następuje jakiś szybszy i wszystko się ładnie statystycznie wyrównuje. A co do końcówek to 0,01 BTC po dzisiejszym kursie daje nam jakieś 0,37 PLN. Do tego te końcówki się sumują i jak przekroczą 0,01 to dorzucane są do kolejnej wypłaty.

Dyskutant
Reputacja postu: 
0

Postautor: megavega » środa, 20 lipca 2011, 13:06

murlander pisze:Muszę pochwalić administratorów ( mam nadzieje, że nie przedwcześnie ) poradzili sobie sprawnie z wstrzymanymi udziałami, także teraz w moim przypadku nie przekraczają 1%. Reakcja na różne błędy i sugestie jest natychmiastowa. Kopie tam od początku ( co prawda pod innym nickiem ) i jak na razie jestem zadowolony. Czasem trafi się jakiś klocek, który trzeba trochę pocisnąć ale zwykle po nim następuje jakiś szybszy i wszystko się ładnie statystycznie wyrównuje. A co do końcówek to 0,01 BTC po dzisiejszym kursie daje nam jakieś 0,37 PLN. Do tego te końcówki się sumują i jak przekroczą 0,01 to dorzucane są do kolejnej wypłaty.

a dziękuję w imieniu administratorów, tak na prawdę dużą zasługę mają tutaj wszyscy, który wspomagają nas na forum :)

Pytanie z innej beczki to czy potrzebne jest podłączenie do polmin.pl wykopywanie namecoinów ? czy to tylko niepotrzebne rozdrabnianie ?
Przelicznik namecoina na bitcoina jest raczej słabiutki i nie ma chyba sensu się w to bawić ? czarowanie, że wydobywa się bloki namecoina chyba nie ma większego sensu ?

Wygadany
Reputacja postu: 
0

Re: pierwszy-polmine.pl - debeściaki! 150 G, ponad 350 useró

Postautor: pixi » środa, 20 lipca 2011, 17:21

Podobno od jutra jakaś apokalipsa na namecoinach,ale nie ogarniam tego,ktos zmienia wydobycie? :D

Dyskutant
Reputacja postu: 
0

Postautor: Ronin » czwartek, 21 lipca 2011, 16:30

@megavega
Dlaczego nie? Póki co jest bardzo mała konkurencja jeżeli chodzi o poole kopiące namecoiny. Poza tym są one bardzo słabe zarówno od strony użyteczności interfejsu i wyglądu. Także dodanie takiej opcji spokojnie może zwiększyć zainteresowanie i rozpoznanie poola wśród obcokrajowców, którzy później mogą przełączyć się na kopanie bitcoinów, szczególnie jeżeli uda wam się odpalić nowy layout przetłumaczony na angielski. To jest szansa dla polmine, aby dalej piąć się w statystykach. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Bitcoin Prices - Bitcoin Exchange Rates | Bitcoin Links - Bitcoin Directory

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: tlewap » czwartek, 21 lipca 2011, 20:38

megavega pisze:
murlander pisze:Muszę pochwalić administratorów ( mam nadzieje, że nie przedwcześnie ) poradzili sobie sprawnie z wstrzymanymi udziałami, także teraz w moim przypadku nie przekraczają 1%. Reakcja na różne błędy i sugestie jest natychmiastowa. Kopie tam od początku ( co prawda pod innym nickiem ) i jak na razie jestem zadowolony. Czasem trafi się jakiś klocek, który trzeba trochę pocisnąć ale zwykle po nim następuje jakiś szybszy i wszystko się ładnie statystycznie wyrównuje. A co do końcówek to 0,01 BTC po dzisiejszym kursie daje nam jakieś 0,37 PLN. Do tego te końcówki się sumują i jak przekroczą 0,01 to dorzucane są do kolejnej wypłaty.

a dziękuję w imieniu administratorów, tak na prawdę dużą zasługę mają tutaj wszyscy, który wspomagają nas na forum :)

Pytanie z innej beczki to czy potrzebne jest podłączenie do polmin.pl wykopywanie namecoinów ? czy to tylko niepotrzebne rozdrabnianie ?
Przelicznik namecoina na bitcoina jest raczej słabiutki i nie ma chyba sensu się w to bawić ? czarowanie, że wydobywa się bloki namecoina chyba nie ma większego sensu ?
Moim zdaniem, powinniście się skupić na obecnej funkcjonalności, bezpieczeństwie i sprawności serwisu. Chyba nie warto pchać się w namecoin.

Wygadany
Reputacja postu: 
0

Postautor: pixi » czwartek, 21 lipca 2011, 20:43

jakby sie wepchali w namecoiny to mieliby moje mhashe,zreszta nie tylko moje... kto teraz kopie btc [?] :P
a jak ludzie przyzwyczaja sie do pool`a to i zostana na btc....

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 652
Reputacja postu: 
0

Postautor: l3sny » czwartek, 21 lipca 2011, 23:32

te namecoiny to tez dobra rzecz bo zwieksza trudnosc gangsterom, ktorzy dla hecy nazywaja siebie demokratycznie wybranym rzadem. milo, ze im tez rosnie skala trudnosci ;)
“U.S. Empire will either lose Ukraine to Russia, or fail to win Taiwan from China — or both”

Всем похуй

Rozmowny
Reputacja postu: 
0

Postautor: maxymili » piątek, 22 lipca 2011, 11:05

Ponownie zacząłem kopać na polmine i ilość stale spadła do ok 1%. Da się żyć. Jednak...

Dyskutant
Reputacja postu: 
0

Postautor: megavega » piątek, 22 lipca 2011, 14:55

maxymili pisze:Ponownie zacząłem kopać na polmine i ilość stale spadła do ok 1%. Da się żyć. Jednak...
nie inaczej :) a przy tym że nie pobieramy opłat i nie będziemy pobierać, u nas można najlepiej zarobić !

Dyskutant
Reputacja postu: 
0

Postautor: megavega » piątek, 22 lipca 2011, 23:21

Witajcie Górnicy !

Miło mi poinformować, że obniżamy próg potwierdzeń dla bitcoina do 50. Dzięki czemu zarobione BTC znaczni szybciej będą lądowały na koncie.

Prób będzie jeszcze bardziej obniżany wszystko zależy od dalszego przyrostu naszej MOCY .

Jeśli tendencja się utrzyma, to w najbliższych dniach zmniejszamy do 30 może nawet 20 (jak dobijemy do 200 G ) :)

Zaproście kolegów i znajomych, razem szybciej i więcej można zarobić.

Polmine żywi, Polmine radzi, polmine nigdy Cie nie zdradzi ! :P
Chłodnych kart i dużych urobków dla wszystkich kopiących i wspomagających nas na forum!

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Re: zyski na polmine.pl - debeściaki! 150Gh/s ponad 350 user

Postautor: Ważka260196 » sobota, 23 lipca 2011, 18:38

Witam!

Czy opłaca się kopać na polmine.pl?
Pytam bo na razie kopię na BTCMP.com i nie powiem. Trochę słabiutko. Jeśli ktoś jest chętny do podzielenia się statystykami będę wdzięczny. ;)
Wszelkie dotacje proszę składać na adres: 1PQjKNsXCtLabXnTCF58vkfX31SKSkbkg8
Do tej pory otrzymałem 0.0100 BTC od dobrych ludzi. No dalej! Dajcie więcej :D

Weteran
Reputacja postu: 
0

Postautor: lenny » sobota, 23 lipca 2011, 19:58

@Ważka260196:
Statystyki są na stronie Polmine przecież. A także ilość kopaczy i moc przerobowa kopalni. A dostajesz tyle kasy ile wykopiesz.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Ważka260196 » sobota, 23 lipca 2011, 21:34

@lenny
Chodzi mi o to, że jeżeli moc całej sieci polmine.pl to w tej chwili ok. 180 Ghash/s to znaczy, że będę częściej otrzymywać BTC na moje konto. W sensie, że będę np. zbierał mniej ale za to częściej niż w przypadku BTCMP.com, której prędkość wynosi 26 Ghash/s?

Poprawcie mnie jeśli źle mówię.

Weteran
Reputacja postu: 
0

Postautor: lenny » sobota, 23 lipca 2011, 22:50

Dokładnie tak:)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Ważka260196 » sobota, 23 lipca 2011, 23:27

O to mi dokładnie chodziło. Dzięki!

Orator
Reputacja postu: 
0

Postautor: r50zyry5 » niedziela, 24 lipca 2011, 18:54

Panowie zróbcie sortowanie na stronie ze statystykami.
Dajcie możliwość sprawdzenia na której "pozycji" znajduje się użytkownik, pod względem wkładu MHash/s po nazwie użytkownika a nie tylko pod względem wniesionych udziałów. Niby nic, ale moim zdaniem wizualnie się poprawi.

Pozdrawiam
r50zyry5
https://bitcurex.com - Polska Giełda Bitcoin
BitMessage: BM-2cTXYRTBw6rptJ2qHqSdQe8tHztRBhYdMA
Moje komentarze na forum

Dyskutant
Reputacja postu: 
0

Postautor: megavega » środa, 27 lipca 2011, 10:06

r50zyry5 pisze:Panowie zróbcie sortowanie na stronie ze statystykami.
Dajcie możliwość sprawdzenia na której "pozycji" znajduje się użytkownik, pod względem wkładu MHash/s po nazwie użytkownika a nie tylko pod względem wniesionych udziałów. Niby nic, ale moim zdaniem wizualnie się poprawi.

Pozdrawiam
r50zyry5

mówisz i masz !

- sortowanie zrobione (zresztą nowy cały wygląd zrobiony, więc sortowanie jest po KAŻDEJ kolumnie po której sobie ktoś kliknie i wymarzy)
- moc poola rośnie w porywach dobija nawet do 200 G (średnia trzyma się na poziomie 150 G)
- ruszamy dalej z promocją poza Polskę

U nas na stronie wiele ciekawych pomysłów i mocna ekipa, więc jak ktoś chce dołączyć to zapraszamy jeśli nie do kopania to chociaż do wypowiedzi :)

Wróć do „Mining pools”