zwierzak pisze:No właśnie o to chodzi, że jak pierwszy raz wszedłem na stronę profilu to w ogóle nie widziałem sekcji workerów, ale widziałem informację gdzie należy się podłączyć. Po prostu te pola tekstowe są nieczytelne, bo jest ich nagromadzonych zbyt dużo na 1 stronie. Lepiej by było gdyby u góry był link workery, bo wtedy nie miał bym wątpliwości jaką treść znajdę na stronie. Co za dużo na jednej stronie to nie zdrowo.megavega pisze: co do tworzenia workerów to jak nie jak tak ?
BTW. Przydało by się także, aby był napisany aktualny adres na który ma być wysyłane, bo już na mining.bitcoin.cz raz się zdarzyło, że coś się zepsuło i poprzestawiało adresy użytkownikom. A potem się zastanawiaj dlaczego kasa nie dochodzi.
duży update serwera (zaaplikowane trochę patch'y do softu serwera) , co prawda nowego wyglądu nie udało się uruchomić
ale za to duże zmiany w wydajności, a to najważniejsze aby dużo i szybko kopać ?
działamy jeszcze wydajniej i szybciej , zapraszamy do sprawdzenia naszych możliwości