powiem krotko latwo nie bedzie.kajtek14102 pisze:Czy ktoś może mi jak debilowi wytłumaczyć jak najkorzystniej (przy najmniejszych opłatach) wycofać pieniądze z BTC-e na konto walutowe (Alior). Mówimy tu o kwocie rzędu kilkudziesięciu tysięcy euro. Mógłby mi ktoś pomóc? - Bo 3% to trochę dużo...
No i jak z "legalnością"?
Weryfikacja twojego konta potrwa kilak dni ( w moim przypadku jest to juz ponad 4 dni i dupa).
Kolesie z supportu zaczeli teraz zadawac mega poje.. pytania w dodatku lamana angielszczyzna ktorej moje ziomki z Manchesteru nawet nie rozumieja

Po wyslaniu im skanu paszportu + rachunku za prad i gaz + wyciagu z konta z ktorego zrobilem przelew (mojego wlasnego z tym samym imieniem i nazwiskiem jak na pozostalych dokumentach) ten - musze uzyc tego slowa - jebel z obslugi zapytal - kto mi wyslal pieniadze na btce?!?!?!
Po prostu rece odpadly. Odpowiedzialem ze ja sam z mojego wlasnego konta - no to kontakt sie urwal od soboty 17 - do teraz nei ma updatu w tickecie

porazka - trzymam kciuki za twoj przypadke.
Co do legalnosci to wszystko jest ok - obowiazuje BTCE i Ciebie przepisy unijne wiec nie masz sie co martwic dopoki nie prales piniedzy albo nie masz ich z przemuty czy czegos podobnego.