Jedni piszą, że nadchodzi bycza korekta - właściwie to nie ma jeszcze większych podstaw do niej - poza ogólnym przekonaniem

Inni piszą, że 7 letni wzrost eliotowsko się kończy i będzie "d***a" ...

A inni nie dowierzają...
ankieta jeszcze co innego twierdzi...
Od taaak dawna tyle osób czekało na "tą?" korektę... a teraz tak jakby strach nadchodził ...
Spokojnie

Ja to widzę tak:

Bigger: https://www.tradingview.com/x/7ExU0Scp
Pozwoliłem sobie na wyznaczenie jakiegoś sensownego "głównego" kanału Całej historii kursu BTC... Poczynając od pierwszej większej pomkpi na 12,5 usd poprzez 2 szczyty z 2013 ... i wyszło coś takiego jak na rysunku...
Rysunek poglądowy ALE chciałbym żebyście spojrzeli i zauważyli jak to wygląda całościowo ... a nie w skali milimetrów.
Tak jest dużo wątpliwości odnośnie BTC - zawsze było ... tylko inaczej - bo nigdy nie będzie tak samo - ale zawsze po fakcie to wszystko miało jakiś sens.
Aktualnie - ja będę się cieszył jak BTC zrobi w końcu porządną korektę... w końcu dokupię te upragnione tanie BTC...
Nie wiem kto z Was ma już full BTC a kto czeka... nie ważne

Tak czy inaczej... Jeżeli to jest ta 3 fala ... to sorry ale jej możliwości szczytów moim zdaniem są daleeeekie do realizacji w czasie

A teraz spokojnie oglądajmy co się dzieje i oby udało się określić kiedy nastąpił już ten ostateczny dołek - a to będzie na pewno trudne