Troszke gratów - Wyprz

Regulamin forum
1. Podanie ceny oferowanego towaru jest obowiązkowe !
2. Ogłoszenia żółtodziobów muszą zawierać możliwość wystawienia towaru na serwisach aukcyjnych typu allegro które zabezpieczają kupującego.
3. Ogłoszenia oferujące zakup towarów przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
4. Podanie czasu dostawy jest obowiązkowe.
5. Początkujący nie mogą oferować "udziałów", "preorderów" i "zamówień grupowych"
Orator
Reputacja: 200
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Troszke gratów - Wyprz

Postautor: Bult » piątek, 18 października 2013, 11:30

Witam
Ponieważ dużo mam niezbędnych rzeczy, pozostałości po biznesach, swoich gratów itd. sukcesywnie będę je umieszcza na Tablicy :
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/ruYz/ - tu można je zobaczyć.

Dla wszystkich którzy zapłacą w BTC oraz są zrejestrowani na forum 10 % zniżki.

Nie dotyczy sprzedaży samochodu.
Zainteresowanych proszę o kontakt 530-100-103
30 finał WOŚP eSkarbonka - https://eskarbonka.wosp.org.pl/eabwxh

Admin
Awatar użytkownika
Reputacja: 5211
Reputacja postu: 
0

Re: Troszke gratów - Wyprz

Postautor: Bitmar » piątek, 18 października 2013, 11:34

Taka moja mała uwaga ;) Jak sprzedajesz samochód i urządzenie do cofania licznika w tym samym czasie to zmniejszasz sobie szanse sprzedania tego samochodu ;)

Gaduła
Awatar użytkownika
Reputacja: 7
Reputacja postu: 
0

Postautor: asco » piątek, 18 października 2013, 11:49

Bitmar pisze:Taka moja mała uwaga ;) Jak sprzedajesz samochód i urządzenie do cofania licznika w tym samym czasie to zmniejszasz sobie szanse sprzedania tego samochodu ;)
hahahaha :D

Widze, ze masz troche konsolowych rzeczy. Szukam czegos do przerobki x360 ;) - jak cos posiadasz to pisz.

Orator
Reputacja: 200
Reputacja postu: 
0

Postautor: Bult » piątek, 18 października 2013, 14:12

Bitmar, tak wiem że to dziwnie ale tu akurat oryginalny przebieg i w sumie wszystko do sprawdzenia wiec nie wiedzę problemu. W tym nie było trzeba zmieniać ale w komisach obok auta bym nie kupił :d

Kolego asco co potrzebujesz dokładnie ? Mam jeszcze J-programer, DGX, jeszcze chyba gdzieś igły leża, Rjtag. Najlepiej napisz co potrzebujesz a ja postaram się to wyciągnąć.
30 finał WOŚP eSkarbonka - https://eskarbonka.wosp.org.pl/eabwxh

Czarna Owca
Awatar użytkownika
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: servantes » piątek, 18 października 2013, 14:15

Bult pisze:Bitmar, tak wiem że to dziwnie ale tu akurat oryginalny przebieg i w sumie wszystko do sprawdzenia wiec nie wiedzę problemu. W tym nie było trzeba zmieniać ale w komisach obok auta bym nie kupił :d

Kolego asco co potrzebujesz dokładnie ? Mam jeszcze J-programer, DGX, jeszcze chyba gdzieś igły leża, Rjtag. Najlepiej napisz co potrzebujesz a ja postaram się to wyciągnąć.
Ci w komisie obok mówią, żeby nie kupować obok, bo liczniki cofane ;-)

Wróć do „Towary”