Wchodzę jak zwykle przez tego samego linka na stronę blockchain i .... wyskakuje mi coś takiego: WTF

identyfikator zawsze pojawiał mi się automatycznie jak podawałem swój login.
Myślę sobie skąd mam wziąć teraz identyfikator lub alias?
Przypomnienie hasła nie działa bo nie podałem maila ale przecież hasło pamiętam tylko nie mam gdzie loginu podać tylko chcą identyfikator.
Oczywiście dostałem ten identyfikator na maila przy rejestracji ale niestety na serwerze już tego maila nie mam

Myślę sobie o co chodzi przecież w czwartek robiłem jeszcze przelew z blockchain i w tym momencie dostałem oświecenia, ze ostatni przelew robiłem z innego komputera.
Wchodzę na blockchain na tym kompie gdzie robiłem ostatni przelew i ... wchodząc na portfel pokazuje mi się mój identyfikator

Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem jak udało mi się wejśc na swój portfel na blockchain to było zapisanie identyfikatora (kiedyś wydawało mi się, że wystarczy znać login i hasło), a następnie wyeksportowanie kluczy prywatnych.
Pamiętajcie, żeby posiadać klucze prywatne do adresu na którym macie swoje BTC, nigdy nic nie wiadomo!!!
Tylko nie wysyłajcie czasem kluczy prywatnych mailem, bo możecie się pozbyć szybciej waszych BTC niż się spodziewacie.
I na koniec ciekawostka, teraz znowu mogę wejść na swój portfel w blockchain podając login - identyfikator uzupełnia sie sam.
EDIT
poszła kaska z blockchain na wyprawę szybowcem Sebastiana Kawy w Himalaje