Dyskusja na temat kursu BTC
-
Strona 4653 z 4707
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 4651
- 4652
- 4653
- 4654
- 4655
- …
- 4707
- Następna
- Weteran
- Reputacja: 948
Postautor: adamjttk » piątek, 25 kwietnia 2025, 10:00
Jak widze DOT 10% do gory w dobe to az mi sie poziom cukru we krwi niebezpiecznie podnosi ^^
PS. WIerzy ktos w takie magiczne kalkulatory?
https://bitcoinfairprice.com/
adamjttk
- Weteran
- Reputacja: 680
Postautor: ikswodnal » piątek, 25 kwietnia 2025, 10:10
W ten akurat nie wierzę bo nic nie daje. Natomiast wierzę w dcacryptocalculator.comadamjttk pisze: ↑ piątek, 25 kwietnia 2025, 10:00PS. WIerzy ktos w takie magiczne kalkulatory?
ponieważ namawia do DCA (systematycznego oszczędzania w BTC) co do dzisiaj dyskwalifikuje inne systemy zabezpieczenia emerytalnego.
ikswodnal
- Początkujący
- Reputacja: 10
Postautor: rudan » piątek, 25 kwietnia 2025, 10:30
Ta zieleń do czysta przyjemność. Było o tym sporo na https://inrzeszow.pl/adamjttk pisze: ↑ piątek, 25 kwietnia 2025, 10:00 Niech juz przestana, po tych 6 mies wyleszczania nie wiem czy zniose psychicznie tyle zieleni na raz.
Jak widze DOT 10% do gory w dobe to az mi sie poziom cukru we krwi niebezpiecznie podnosi ^^
PS. WIerzy ktos w takie magiczne kalkulatory?
rudan
- Weteran
- Reputacja: 4720

Postautor: new06 » piątek, 25 kwietnia 2025, 15:30
To jest stan psychiczny po byciu wyleszczonym, wszyscy forumowi szamani to mają obecnie
new06
- Początkujący
- Reputacja: 394
Postautor: odoja » piątek, 25 kwietnia 2025, 16:54

odoja
- Początkujący
- Reputacja: 129

Postautor: Kiwajakotako » piątek, 25 kwietnia 2025, 17:29

Kiwajakotako
- Weteran
- Reputacja: 14360

Postautor: ergorg » piątek, 25 kwietnia 2025, 20:34
Tak naprawdę nic się nie zmieniło względem grudnia/stycznia poza tym, że dolar jest słabszy ale co widzę to podnoszenie targetów. This time will be diffrent.

Sam otwieram na 98-100k$ shorta z liq na ~200k$ i zobaczymy jak to się potoczy.

Dodano po 5 minutach 15 sekundach:
ETH po 1800$

---
Zobaczymy jak CPI w maju a potem w czerwcu.
ergorg
- Weteran
Postautor: adamjttk » piątek, 25 kwietnia 2025, 21:08
Mozna tez powiedziec, ze Trump przez ostatnie miesiace wystraszyl mnostwo ludzi ktorzy w poplochu uciekali z rynku ze swoimi pieniedzmi.
Teraz wszyscy widza ze slowa Trumpa to sciema, dzisiaj grozi a jutro patrzy jak wyjsc z minimalnym honorem z glupich blefow.
I ostatnie kilka dni ludzie wracaja z pieniedzmi na rynki czy to tradycyjne czy tez krypto.
Smialbym sie do rozpuku jakbys mial racje i za tydzien dwa bedzie brutalne zderzenie z 70k a z drugiej strony wcale mnie nie zdziwi jak na fali optymizmu zaraz wybijemy nowe ATH i bedziemy kontunuowac cykl up - mamy jeszcze spokojnie pol roku wg cykli, po tylu miesiacach konsolidacji/korekty mozemy spokojnie zrobic kolejne 100% up i dojsc 150-200k bez mrugniecia okiem, podaz pieniadza rosnie, zaraz bedzie scinanie stop i karuzela sie kreci dalej.
Ja sie zawsze boje (mam z tylu glowy) powaznej recesji ala 2008 ale na dobra sprawe i chlopski rozum --> na swiecie obecnie drukuje sie takie ilosci gotowki/dlugu ze inflacja i wzrosty wszystkiego co ma jakakolwiek wartosc wydaja sie nieuniknione. To ze zloto smiga po 3300$ to nie przypadek. Mnie i 200k na BTC w tym roku nie zdziwi wcale.
adamjttk
- Weteran
- Reputacja: 4720

Postautor: new06 » piątek, 25 kwietnia 2025, 21:10
Tak naprawdę to nic się nie zmieniło nawet względem października / listopada

new06
- Weteran
- Reputacja: 14360

Postautor: ergorg » piątek, 25 kwietnia 2025, 21:14
Takiego wybicia raczej nie zgaszą od razu, trzeba zrobić dystrybucję i wycisnąć ile wlezie. Natomiast już widać, że przy dzisiejszych wzrostach zakupów zbytnio nie ma.

No właśnie niekoniecznie, ropa odbija, przez cła ceny w stanach mogą pójść górę, to są dane na które trzeba czekać i może być dopiero zderzenie z rzeczywistością. Rynek to dopiero wyceni.
Dodano po 1 minucie 21 sekundach:
Dlatego indeksy już są na tych poziomach.

ergorg
- Początkujący
- Reputacja: 693

Postautor: mess_on_a_mission » sobota, 26 kwietnia 2025, 10:58
No i ladnie idzie.

Odzyskanie mediany i kolejne dojście do górnej bandy to imo pewny blow off top w następstwie.
Z drugiej strony jeśli z kanału mielibyśmy wyjść dołem to się zatrzymamy w ramach korekty w okolicach 100 k +
mess_on_a_mission pisze: ↑ środa, 12 marca 2025, 13:29 nie ma jeszcze potwierdzenia, że to byczy kanał, ale mamy opcję na DB na ładnej dyw 1D i reakcję przy dolnej bandzie.
Jak zaczniemy odzyskiwać 90k, medianę i dojdziemy ponownie do górnej bandy to imo blow off top w grze.
mess_on_a_mission
- Weteran
- Reputacja: 3869

Postautor: Pleasek89 » sobota, 26 kwietnia 2025, 10:59
Dystrybucję pod to żeby zrzucić ponownie na 75-80k czy pod kontynuację spadków?
Bo jeżeli mówimy o spadkach na poziomy 50, 60k to ma to sens, ale jeżeli przy mocno niesprzyjających warunkach Bitcoin miał silę rozpędu żeby zejść o 30% od ATH to nie wiem dlaczego przy obecnej sytuacji miałoby przebić te poziomy.
Dla mnie 70, 80 czy 100k to jest mielenie na tym samym poziomie. XTB na naszym lokalnym podwórku mi teraz w 2 tygodnie zaliczyło wzrosty o 25%, więc nie wiem dlaczego Bitcoin schodząc na 80 czy 70k miałoby kogokolwiek wystraszyć. To jest jedynie próba wcelowania się w trochę lepsze wejście. Ale jeśli ktoś dalej uważa, że z tego rynku można zrobić 3 czy 5x to zabawa się w celowanie w o 5% lepszą cenę nie jest dla niego.
Ja od przyszłego tygodnia zaczynam ponowne wchodzenie na rynek i rozkładam zakupy na 2-3 miesiące. Oczywiście jakiejś korekty wybicia 75k -> 95k nie wykluczam np. do 80-85k, ale tak jak pisałem wyżej to jest mielenie w jednym miejscu jeżeli ktoś dalej obstawia scenariusz większej hossy.
Przy okazji uważam za bardziej prawdopodobne podwójny szczyt z lekkim poprawieniem 110k niż spadki z tego poziomu. O tym potencjalnym RTNie to chyba każdy większy kanał krypto teraz wspomina.
Pleasek89
- Weteran
- Reputacja: 486
Postautor: fetek » sobota, 26 kwietnia 2025, 11:51
- SPADA, ŹLE
- ROŚNIE, ŻLE
Mnie bardziej martwi że nikt nie nagania już na krypto, wszyscy mają w poważaniu BTC a o altach nawet nie wspomnę...
fetek
- Początkujący
- Reputacja: 276
Postautor: łabondź2020 » sobota, 26 kwietnia 2025, 22:54
Nie masz racji, obniżka stóp procentowych coraz bardziej pewna a rynek tradycyjny ma się znakomicie, nie ma i nie będzie żadnej recesji co najmniej do Q3 tego roku. Co więcej, żadne hossy nie kończą się gwałtownie a te spadki na rynku tradycyjnym to tylko korekta, podobne miały już nie raz miejsce, wbrew tym bredniom pojawiającym się na X
Dodano po 1 minucie 52 sekundach:
Bo rynek tradycyjny daje lepiej zarobić, taka prawda. U mnie w tym cyklu na akcjach średnia w okolicach 550%, krypto 400% z hakiem, o ryzyku nie wspomnę
Dodano po 2 minutach 47 sekundach:
Kolejne straszne historie? Rynek tradycyjny będzie nadal pompowany
Dodano po 5 minutach :
Dodam, że dzięki tej korekcie i ponownym wejściu w niektóre spółki podniosła mi się średnia zarobku właśnie do okolic 550%, przedtem było to w okolicach 450% jak na krypto. I twierdzę że dalej będzie można fajnie zarobić. A jak ktoś patrzy na jakieś shity i jeszcze dodaje do tego lewar to albo jest hazardzistą albo ma na tyle mało pieniędzy że musi sobie grać w taką loterię
łabondź2020
- Początkujący
- Reputacja: 186
Postautor: KingKanPL » niedziela, 27 kwietnia 2025, 06:46
Ja będę czekał na Eth na poziomie 1088$
Na BTC technicznie niby można uznać low za dolek ale ja tego nie kupuje mimo że w strukturze 1w potencjał na kontynuowanie impulsu i szansa na potwierdzenie na rsi z momentum ale to podbicie na glinianych zapewnieniach mimo wszystko jak zrobią H będzie można bardziej sprecyzować dołek i czy będzie to tylko 71700 czy spierdoli się lepiej
Oczywiście lokalnie trzeba brać to co rynek daje dawał pewne odbicie na solanie od okolic 100 do 20-25% na eth do 1900 to były potężne wzrosty do rozegrania
KingKanPL
- Weteran
- Reputacja: 486
Postautor: fetek » niedziela, 27 kwietnia 2025, 14:05
no coś w tym jest, na na niektórych mam 800%+ aż głupio się to dokupuje. Nawet te kupione w ostanich 3 latach zrobiły po 100-300%łabondź2020 pisze: ↑ sobota, 26 kwietnia 2025, 23:03 Bo rynek tradycyjny daje lepiej zarobić, taka prawda. U mnie w tym cyklu na akcjach średnia w okolicach 550%, krypto 400% z hakiem, o ryzyku nie wspomnę
fetek
- Początkujący
- Reputacja: 857

Postautor: everman » niedziela, 27 kwietnia 2025, 16:16
Styknie juz tego sexu co?
Ewentualnie mozna podciagnac pod lokalny 3 szczyt ale juz bez dociagania do gornej bandy tej kanało-flagi
Pasowało by zejsc do MA200 1D conajmniej i wtedy zobaczymy co dalej.

everman
- Początkujący
- Reputacja: 42
Postautor: bogdan19955 » niedziela, 27 kwietnia 2025, 17:22
Teraz najlepsze, zobaczcie jak blackrock ładował się w nvidie w 2015r po 0,5$ za akcję. 10 lat i mamy jakieś x200-x300 i nie widać jak by to chcieli zjebać. Od kryzysu 2008 zrobiła 101000%. W ogóle mnie nie zdziwi jak btc za 10 lat osiągnie 20 mln usd a w tym runie będzie podganiał złoto jeszcze będąc top 2 assetem.
bogdan19955
- Weteran
Postautor: adamjttk » poniedziałek, 28 kwietnia 2025, 13:40
Ciekawe czy idziemy po tylu mies. ku nowemu ATH czy spier**** sie to z rowerka znowu za tydzien/dwa i poglebimy dolek (ponizej 70k)
------------------
Czasami tak sie przygladam wykresom i tak sobie mysle, co jezeli odrzucic tudemun bajki Saylorow i innych Ammousow i spojrzec na to np w ten sposob? :>
Wtedy czlowiek wydaje mi sie mialby troche inne oczekiwania wobec tego czy przyszlego roku.
Ciekawy bardzo jestem jak beda wygladac kolejne np 3-4 lata BTC

adamjttk
- Weteran
- Reputacja: 9063
Postautor: socjolog2008 » poniedziałek, 28 kwietnia 2025, 22:13
Ciekawe. Kilka godzin i paraliż. Nic się nie da kupić, przelać, wypłacić, zalogować.
No chyba że w kieszonce jest gotówka albo inny fizyczny środek płatności ..
socjolog2008
-
Strona 4653 z 4707
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 4651
- 4652
- 4653
- 4654
- 4655