Postautor: updownupdown » poniedziałek, 6 stycznia 2025, 19:39
updownupdown
Postautor: miso20 » poniedziałek, 6 stycznia 2025, 21:08
Prawo podatkowe to jest zupełnie inna para kaloszy. Tutaj obowiązują inne zasady, a te podstawowe nie, jak np. domniemanie niewinności podatnika. Prawo cywilne, na którym tutaj się opieramy, nie lezy w gestii zainteresowania państwa, bo państwo nie żywi się sprawami cywilnymi. Państwo żyje z podatków i to w podatkach jest pieniądz, więc tam się robi machloje. Spór o miedzę, (a do tego sprowadza się pomysł 20 tys. właścicieli lokalu mieszkalnego), to nie to o czym ty piszesz.spamatorek pisze: ↑ poniedziałek, 6 stycznia 2025, 14:17To smialo przejrzyj raporty spolek ile placa podatkow i te z 0 albo niskimi podatkami zmus do zaplaty bowiem:
miso20
Postautor: Hoyden » poniedziałek, 6 stycznia 2025, 22:03
Oh nie , ja się staram ! i wyważam posty o kursie między postami o nie kursieKiwajakotako pisze: ↑ poniedziałek, 6 stycznia 2025, 19:06 Panowie, tu jest dyskusja na temat kursu btc i mało tutaj widzę postów na ten temat ostatnio.![]()
Hoyden
Postautor: spamatorek » wtorek, 7 stycznia 2025, 12:38
updownupdown pisze: ↑ poniedziałek, 6 stycznia 2025, 19:39Zacytuję klasyka, "pokażcie pozycje". bo jakoś mało kto jest chętny, zaczynając od spermatorka który każdego chce pouczać a brzmi jak nastolatek który na oglądał się youtuba. Pokażcie pozycje
spamatorek
Postautor: updownupdown » wtorek, 7 stycznia 2025, 12:55
XDspamatorek pisze: ↑ wtorek, 7 stycznia 2025, 12:38Ja moich zagran wam nie pokarze, nie ma o tym mowy - jezcze nie odchodze na "emeryture". Od czasu do czasu wam cos "podpowiem"
updownupdown
Postautor: new06 » wtorek, 7 stycznia 2025, 13:00
updownupdown pisze: ↑ wtorek, 7 stycznia 2025, 12:55Czy będziemy dalej budować wzrosty czy na tym skończymy zależy od nowych narracji, czy się pojawią. Rajd trumpowo-muskowy może się wypalić. Zwłaszcza jeśli skończy się tylko na budowaniu wizerunku pro krypto i zgarnianiu elektoratu, a przecież rzadko jaki polityk cokolwiek dowozi.
new06
Postautor: updownupdown » wtorek, 7 stycznia 2025, 13:03
updownupdown
Postautor: updownupdown » wtorek, 7 stycznia 2025, 16:07
Poszedł sl na 99.6k. Jakiś tam skromny zysk został. A teraz jesteśmy na krawędzi i cały misterny plan może pójść się.... zobaczymyupdownupdown pisze: ↑ poniedziałek, 6 stycznia 2025, 09:59
Akurat traf chciał że wczoraj wziąłem L, na podobnych poziomach cenowych co zaorski rzekomo ma shorta. Co prawda miałem dużą przerwę z lewarem i nawet ostatnio z kimś na priv tu ostatnio pisałem że nie gram pozycji lewarowanych ale pozrzucałem shity z virtualsów na base i wziąłem pozycję za nie wiele znaczącą kwotę. Planuję w bessie wrócić do szybszego rozgrywania.
updownupdown
Postautor: fusywszklanejkuli » wtorek, 7 stycznia 2025, 16:47
Z powodu synchronicznego zjazdu na kiepski początek sesji w Stanach? Bez przesady. A nawet jeśli, to przecież wiesz, że nie ta krawędź się liczy, tylko kierunek amerykańskich indeksów. Dlatego dziwię się ludziom ciągle wierzącym w cykle halvingowe, już widzę BTC rosnącego na przekór nurkującemu S&P 500, gdyby ten postanowił nie czekać na koniec cyklu. To jak wiara w Świętego Mikołaja, który zresztą w te święta raczej rozdał rózgi niż prezenty.updownupdown pisze: ↑ wtorek, 7 stycznia 2025, 16:07A teraz jesteśmy na krawędzi i cały misterny plan może pójść się....
fusywszklanejkuli
Postautor: updownupdown » wtorek, 7 stycznia 2025, 17:01
Nie fiksuję się mocno na kierunku, w sensie nie jestem ślepym wyznawcą tylko jednej słusznej opcji, więc dopuszczam różne możliwości. Ale gram swoje.fusywszklanejkuli pisze: ↑ wtorek, 7 stycznia 2025, 16:47Z powodu synchronicznego zjazdu na kiepski początek sesji w Stanach? Bez przesady.
updownupdown
Postautor: ergorg » wtorek, 7 stycznia 2025, 17:09
ergorg
Postautor: Godstar » wtorek, 7 stycznia 2025, 17:53
Na tym polega spekulacja, nie zawsze ma się racje, ale grunt żeby mieć rację w ważniejszych momentach zwrotnych, co gorsza nie dawać się dymać cały czas
Poproszę coś czego nie wiemy.
Godstar
Postautor: Arcymistrz1990 » wtorek, 7 stycznia 2025, 18:08
Arcymistrz1990
Postautor: Majkos » wtorek, 7 stycznia 2025, 18:27
Majkos
Postautor: Pleasek89 » wtorek, 7 stycznia 2025, 18:46
Pleasek89
Postautor: everman » wtorek, 7 stycznia 2025, 19:18
- a miałem wczoraj napisać, że puściłeś w ruch życzenie śmierci
everman
Postautor: Gldm » wtorek, 7 stycznia 2025, 20:54
Gldm
Postautor: Majkos » wtorek, 7 stycznia 2025, 22:14
Majkos
Postautor: adamjttk » środa, 8 stycznia 2025, 00:16
adamjttk
Postautor: Kiwajakotako » środa, 8 stycznia 2025, 07:42
Kiwajakotako
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 30 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).