cudaMiner czyli aplikacja do kopania LTC dla kart Nvidia.

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

cudaMiner czyli aplikacja do kopania LTC dla kart Nvidia.

Postautor: Makacch » niedziela, 18 sierpnia 2013, 12:45

Wstawiam kolejny raz ten temat bo mój temat został nie poprawnie rozpatrzony, oskarżenia bez poparcia że to keylogger czy jakies inne ... , dla niedowiarków wstawiam link z YT http://www.youtube.com/watch?v=K3Rrb_qR0ik, link do bitcointalk https://bitcointalk.org/index.php?topic=167229.0 oraz skan rar https://www.virustotal.com/pl/file/d147 ... 376822489/. Nie wiem dlaczego jeden użytkownik z forum napisał że to nie nowość skoro na tym forum nie znalazłem żadnego tematu powiązanego z tą aplikacja.Na przyszlość prosze o przeskanowanie mojego pliku lub szybkim googlowaniu gdyż na angielskich stronach aplikacja działa poprawnie każdy ją chwali a tutaj na forum za podzielenie się tym programem zostalem z hejtowany bez jakichkolwiek dowodów.
Link do programu: http://turbobit.pl/2lzb3cvhc471.html

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 316
Reputacja postu: 
0

Re: cudaMiner czyli aplikacja do kopania LTC dla kart Nvidia

Postautor: Bemx2k » niedziela, 18 sierpnia 2013, 12:48

Czy jest w ogole jakis sens kopania crypt na kartach NVidi ???
no chyba ze rzeczywiscie ten soft robi cos extra ;)

40-50 Kash/s to sa zarty i szkoda wysilku nawet przy darmowym pradzie .
BTC>ETH

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 652
Reputacja postu: 
0

Postautor: l3sny » niedziela, 18 sierpnia 2013, 12:49

a co byś chciał żeby od razu wszyscy wszystko łykali bez podejrzliwego sprawdzania ?
nie wiem po co wstawiasz kolejny temat skoro możesz spokojnie kontynuować na poprzednim.
edit:
no tak ktoś wrzucił do śmieci...
“U.S. Empire will either lose Ukraine to Russia, or fail to win Taiwan from China — or both”

Всем похуй

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Makacch » niedziela, 18 sierpnia 2013, 12:53

Zależy jaka masz karte graficzną na mojej karte w lapku gt 555m wynik wyniósł 40k/hash, wiadomo że jak masz lepsza do szybciej bd kopać tamten koles co pokazywał na YT działanie programu musi miec kiepską karte ale na pewno o 30 - 40 % podniesie predkość kopania.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Makacch » niedziela, 18 sierpnia 2013, 12:55

Nie chcę ale wpisanie w YT albo skan antywirusem nie jest taki trudny lub googlowanie na anglojęzycznych stronach. W pełni rozumiem waszą niepewność gdyż jestem nowym użytkownikiem lecz należy moim zdaniem najpierw sprawdzić a potem hejtować i usuwać temat.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 652
Reputacja postu: 
0

Postautor: l3sny » niedziela, 18 sierpnia 2013, 13:25

no to sprawdziliśmy przecież ;)
“U.S. Empire will either lose Ukraine to Russia, or fail to win Taiwan from China — or both”

Всем похуй

pm7
Weteran
Reputacja: 969
Reputacja postu: 
0

Postautor: pm7 » poniedziałek, 19 sierpnia 2013, 13:54

Antywirusy są w stanie wykryć znane wirusy. Jeżeli ktoś napisał program i dołączył do niego instrukcje w stylu 'sprawdź, czy instnieje wallet.dat, jeżeli tak to wyślij', żaden antywirus nie podniesie alarmu (co najwyżej napisze, że program chce się połączyć z internetem, ale to zapora, a nie antywirus. no i połączenie z internetem jest oczywistym wymogiem dla minera), bo i skąd miałby wiedzieć, co jest oczekiwanym działaniem programu, a co nie?

Wróć do „Mining”