nie mam wystarczającej wiedzy i dopiero zaczynam podchody z krypto. Proszę Szanownych o pomoc w temacie wymiany tokenów OXY Oxygen Protocol oraz TON Token z portfela krypto.
Mianowice zakupiłem wymienione OXY i TON w portfelu Coinbase (który mam powiązany z giełdą Coinbase) poprzez wymianę ETH na OXY i TON.
Teraz przy wzroście OXY i TON chcę je wymienić z zyskiem z powrotem na ETH. Istotne jest to, że giełda Coinbase nie wspiera możliwości trzymania OXY i TON i wypłaty na konto Euro i nie widzę innego sposobu jak zrobić na portfelu Coinbase swapa z powrotem na ETH i dopiero przelew na giełdę i na konto Euro.
Tu napotykam duży problem bo przy swapie na ETH zderzam się z Price Impact rzędu 73% - 96% - tracę tyle na wartości tokena przy swapie
https://i.postimg.cc/t4WwZzMt/Screenshot-20-Wallet.jpg
Wymiana OXY lub TON na innego tokena niż ETH również nie pomaga i napotykam 'price impact' (chyba, że nie wiem jak dobrać, na który token wymienić bez straty)
Zaznaczę, że na portfelu Coinbase tokeny są na sieci Ethereum bez możliwości bridge na inną sieć do transferu.
Jak przeprowadzić wypłatę tych tokenów na giełdę bez strat 'price impact'?