Bittek pisze: ↑ środa, 7 grudnia 2022, 12:00Czy nie obędzie się bez wysyłania selfie, ID i nie wiadomo jeszcze czego do jakiś egzotycznych giełd
MEXC, zero selfi i ID, dobry volume. Ogólnie spoko giełda, można polecić. Dzienny limit wypłat - 20BTC
koparki pisze: ↑ środa, 7 grudnia 2022, 13:25Tak wiele było już tych diamentów teraz leżą w zapomnieniu gdzieś poza top50
Na pewno masz rację, dużo tego było, naobiecywali a potem się zwineli. Dlatego trzeba obserwować czy devy działają, siedze na discordzie i obserwuję. Na razie portfel na ledger - myślę, że szybko pójdzie*. Następnie aktualizacja do Dagknight. Daleki i ważny checkpont to będą smartcontracty ale tu na razie mniej szczegółów. A przy okazji poczytam o ZEC, zobaczę czemu im nie wyszło.
Ciekawostka troche poza tematem. Kontaktowali się też z Trezorem, którego ja osobiście uważam za lepszy portfel (używam obu). Ale oni mieli odpowiedzieć, że mają jakąś restrukturyzaję czy tam coś podobnego i nie będą robić nowych apek do jesieni 2023. Nie wiem o chuj im chodzi ale to otwarta droga dla ledgera żeby wejść i rozgościć się na pierwszy miejscu wśród portfeli.
koparki pisze: ↑ środa, 7 grudnia 2022, 13:25można zaryzykować drobny% kapitału.
Ja dałem więcej i nie wiem czy nie pozbęde się layer 0 i wpakuję w kaspe. Nie tylko dlatego, że wierzę w projekt ale też dlatego, że nie ma sansu rozdrabniać się za bardzo na kilka projektów z top 20 bo one i tak wszystkie pójdą w grupie podczas trendu, zarówno w dół jak i w góre.