bitup pisze: ↑ poniedziałek, 4 kwietnia 2022, 20:02Uznając stablecoiny jako stół i zabezpieczenie całego rynku kryptowalut

8 noga się wyłamała
Całkowita nowość , tego jeszcze nie grali i nie jedna osoba mogła sobie włączyć refleksję , co byłoby gdyby ..
bitup pisze: ↑ wtorek, 5 kwietnia 2022, 15:16 Precedens z łamiącym się o 35% stablecoinem zrobił chyba robotę mentalną
i ostatni mój post przy deklaracji że więcej 50000 w tym roku nie zobaczycie i deklaracji
@Pleasek89 
choć mnie nie zależy żeby ktokolwiek znikał tylko żeby pisało x 10 osób tyle co piszę
bitup pisze: ↑ wtorek, 5 kwietnia 2022, 15:16 @voodoom pozycje łapiące szorciska miałem ustawione od 47000 - 47500 i 60% się złapało
Zakładacie że to może być to i rok

dwa spadamy a zbieramy dopiero po tym czasie i dopiero pompa w innym rozdaniu , tzn inna opowieść niż nft czy defi ( coś zawsze wymyślą , od ico się wyrobili ) i inne alty . I teraz nie ma się co szarpać jak 2018

2019 tylko spuścić i odczekać
Zróbcie sobie ćwiczenie . Tydzień nie oglądajcie nic o kryptowalutach , nie czytajcie a zagłębcie się w coś innego

na przykład analizy waluty czy spółek .. po tygodniu włączcie dowolny film z youtuba o krypto , brzmi to jak czysty idiotyzm dla kogoś z boku i takie naciągane handlowanie szklanymi kulkami w różnych kolorach bez większego celu , nawet dla kogoś kto zrobił sobie przerwę tak brzmi

mnóstwo materiałów = zero treści i sensu , wkręcili was