Twolipan pisze: ↑ środa, 2 marca 2022, 16:03Mówiłem, że rynek jest szalony i włąściwie nie powinno się grać.
Wyskoczyłeś?
Absolutnie nie i do wglądu te same pozycje
,dwie dorzuciłem wracając autem. Wszedłem 15:30 i wyszedłem 16:45 z kościoła (dzisiaj środa popielcowa ,tel w aucie i nawet nie widziałem tego desperadosa).
Tu nie mam SL /albo mnie zlikwiduje albo zbiorę maliny. Zresztą ja gram tak że zysk realizuje i wypłacam kasę a to ostatki crypto ze zlikwidowanego wczoraj popołudniu po miesiącu czekania ostatniego stake CKB i zamianie. To są środki do gry na pałę - zwane (
niedźwiedzie kamikadze)- pochodzą z zysku od zysku od zysku ,czyli z kosmicznej przestrzeni
Wyrywają się ,skaczą jak poj.ni i w sumie nie wiem po co

Zaorają to tak czy tak, a Zaorski ma x5 to nie wiem czy nie drzemał w tym czasie na fotelu czasami
Dodano po 2 minutach 43 sekundach:
domator pisze: ↑ środa, 2 marca 2022, 16:02Tym razem Zaorski i socjo sie myla. W przypadku przewrotu palacowego w RU nie nastapi krach na krypto
On pisze o przewrocie a mnie chodzi o narracje o ruskim bitcoinie i banie z tego powodu albo utrudnianiu życia przez jakiś czas przez USA i EU
Ja gram na indexach raczej, tu to tak dzisiaj w nocy mnie naszło czytając socjale ile tej narracji o walucie Putina jest i się rozlewa..
Wy nie doceniacie niedźwiedzi i ich psychiki - szczególnie grających na tym rynku i walorze który rośnie 13 lat
..zresztą to było już grane 3 tygodnie temu