@marcin225 Może po prostu większość jest w krypto dłużej niż Ty... Poza tym procenty to jedno a wielkość kapitału to drugie, możesz mieć bardzo dużą skuteczność przy mniejszych kwotach, ale na większych już tego nie zrobisz. Jednak jedno jest pewne, im mniejsza wiedza tym bardziej trading jest męczący, nic za darmo.
Dodano po 6 minutach 3 sekundach:
mxxm977 pisze: ↑ czwartek, 28 października 2021, 15:1740-50 coinów to faktycznie absurd
Bzdura, mam 94 i jakoś to ogarniam, w tym sporo na lewarze. Teraz w zasadzie odcinam głównie kupony. Przy takim rozdrobnieniu nigdy nie jest się w plecy, nie licząc sytuacji kiedy spadnie cały rynek, a podczas hossy to idealne rozwiązanie. Ostatni fajny przyklad-musk i 1inch, piekne zielone dilda.
Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
mxxm977 pisze: ↑ czwartek, 28 października 2021, 15:17 Z drugiej strony, już widzę moją frustrację gdy, któryś z nich zrobiłby 10 000% i mówienie wtedy "a mogłem włożyć więcej..."
Czyli jeszcze musisz się sporo nauczyć, na razie masz słabiutką głowę do gry
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
japu pisze: ↑ czwartek, 28 października 2021, 14:46Teraz gram na 4-5 maks zatem i kwoty sa wieksze, zyski wieksze, straty wieksze...
Nie potrafisz ogarnąć chociaż 10? Toż to bida i jednocześnie rezygnacja z potencjalnego zysku
Dodano po 2 minutach 12 sekundach:
@japu Prawda jest taka, że jak z 1tys nie zrobisz 100tys to i ze 100tys nie zrobisz 1mln