Gamecredits - spekulacja na temat ceny

Początkujący
Reputacja: -14
Reputacja postu: 
-1
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 13:15

Przemko a skąd Ty to możesz wiedzieć co ma a czego nie ma Zeyt? Żyjecie razem ze sobą? Jak można mówić o projekcie który ma pozycję 30 w Coinmarcetcap NFT gówno projekt?? Uważam że wog nie powinien zabierać głosu jezeli nie zna projektu a tym bardziej wypowiadać się na forum!!!! Sledze i inwestuje w ten projekt od 2017 nikogo nie namawiam do kupna projektu a tym bardziej do grania na giełdzie to jest indywidualna sprawa każdego myślącego człowieka.

Dodano po 4 minutach 21 sekundach:
Rysa Game zawsze wybijal jako ostatni z coinow. Jestem przekonany ze to dopiero początek wzrostów a bycze newsy dopiero nadejdą to jeszcze nie ten czas :lol:

Początkujący
Reputacja: 186
Reputacja postu: 
0

Postautor: lordzuk » wtorek, 23 marca 2021, 13:25

Ten kolo całkiem sensownie wytłumaczył na jakach poziomach można robić out

Weteran
Reputacja: 2281
Reputacja postu: 
1

Postautor: adiqq » wtorek, 23 marca 2021, 13:34

Cryptoman12 pisze: wtorek, 23 marca 2021, 13:20Jak można mówić o projekcie który ma pozycję 30 w Coinmarcetcap NFT gówno projekt??
ciężko określić coś, co jest w 5 setce CMC inaczej :lol:
Trudno tez go określić "nowym i obiecującym" 8-)
co wcale nie oznacza, że nie można na nim zarobić, to zupełnie inna kwestia....
HiveOS https://hiveos.farm?ref=121257
Nie chce subskrypcji na bzdurne teorie spiskowe !
Nie mam zamiaru dyskutować z "krypto-czubami" !
Tylko trzecie oko i otwarta czakra prawdę ci powie !

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 13:38

Przyszłość to rynek NFT a tutaj Game jest na 30 pozycji :lol: i cały czas pnie się do gory :lol: :lol: :lol:

Weteran
Reputacja: 2281
Reputacja postu: 
1

Postautor: adiqq » wtorek, 23 marca 2021, 13:49

Na chwilę obecną, to jest tylko moda, czas pokaże, jak bardzo ona będzie trwała. Moda ma to do siebie, że się zmienia i przemija...
Do praktycznego zastosowania - DeFi się to nie umywa....co ma odzwierciedlenie w kapitalizacji topki Defi i NFT
HiveOS https://hiveos.farm?ref=121257
Nie chce subskrypcji na bzdurne teorie spiskowe !
Nie mam zamiaru dyskutować z "krypto-czubami" !
Tylko trzecie oko i otwarta czakra prawdę ci powie !

Początkujący
Reputacja postu: 
1

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 13:54

To jest i będzie nowoczesna technologia a nie moda. Mode to możesz mieć na wybiegu u Ewy Minge :lol: rety kto na tym forum się udziela

Początkujący
Reputacja: 40
Reputacja postu: 
0

Postautor: Przemko » wtorek, 23 marca 2021, 14:18

Cryptoman12 pisze: wtorek, 23 marca 2021, 13:20Przemko a skąd Ty to możesz wiedzieć co ma a czego nie ma Zeyt?

wiem bo napisał że nie ma bólu dupy,
Cryptoman12 pisze: wtorek, 23 marca 2021, 13:20Sledze i inwestuje w ten projekt od 2017 nikogo

to gdzie Pan szanowny był wcześniej ? czemu jak kosztował 10 gr to nie pisał że jest przekonany że będzie super projekt,
Cryptoman12 pisze: wtorek, 23 marca 2021, 13:20nikogo nie namawiam do kupna projektu a tym bardziej do grania na giełdzie to jest indywidualna sprawa każdego myślącego człowieka.

Właśnie chyba nie rozumiesz, że namawiasz poniższym stwierdzeniem:
Cryptoman12 pisze: wtorek, 23 marca 2021, 13:20Jestem przekonany ze to dopiero początek wzrostów a bycze newsy dopiero nadejdą to jeszcze nie ten czas

Jak 1000 razy napiszę że uważają że będzie rosło i co drugi post będzie mój, to jak ktoś to przeczyta to jak myślisz co pomyśli :)
Cryptoman12 pisze: wtorek, 23 marca 2021, 13:20Sledze i inwestuje w ten projekt od 2017 nikogo nie namawiam do kupna projektu

widzisz a zachowujesz się jakbyś niedawno kupił :).

Nie staram się być niegrzeczny, chciałem Ci przedstawić inny punkt widzenia, jak czytam z boku to mam wrażenie że tylko Ty masz rację i wyśmiewasz się z innych tak wygląda to z mojej strony jak czytam. Pisanie ciągle w koło że mam wrażenie że będzie rosło nic nie wnosi po za propagandą, ludzie też niech przeczytają zdanie innych użytkowników i podejmą świadome wybory, bo kupowanie coinów typu Game zawsze było loterią.

Jeżeli ktoś jest nowy i chce kupić to w takim wypadku najlepiej sprawdza się hold "kupcie i trzymajcie" najlepiej rozbijcie na kilka coinów - ograniczy to ryzyko waszych decyzji, że sprzedacie na lokalnym dołku a także da szanse że w którymś cointem akurat traficie.

Początkujący
Reputacja: 40
Reputacja postu: 
0

Postautor: Przemko » wtorek, 23 marca 2021, 15:26

Cryptoman12 pisze: wtorek, 23 marca 2021, 14:33Zeyt założył nowe konto jako Przemko

założyłem konto początkiem 2018r po tym jak kupiłem wszystko największej górce :).
Cryptoman12 pisze: wtorek, 23 marca 2021, 14:33sam rozumiesz brak wolnego czasu

tak rozumiem, ale nie rozumiem że teraz masz tak dużo czasu żeby ciągle pisać że to super projekt ;)
Cryptoman12 pisze: wtorek, 23 marca 2021, 14:33ktoś kto opiera się tylko na informacjach z forum wogole nie powinien grać na giełdzie!!

Nie powinni ludzie wielu rzeczy robić, ale tak działamy że robimy i jak ktoś czyta ciągle że "game cały czas rośnie" że to przyszłość itd. to będą kupować. tak to działa. Wiem bo ja sam kupowałem BTG jak ludzie pisali że uważają że to przyszłość i pierwszego zakupiłem za 1500zł - wiem że nie powinienem grać, ale właśnie grałem i tak to działa w większości przypadków. Aby osoby podejmowały możliwie świadome decyzje trzeba pisać obiektywnie, wiele projektów ma super ekipy, wiele projektów ma perspektywy nawet lepsze niż Game.

Jak ktoś się nie zna, lepiej niech kupi jakieś Topowe coiny bo Game dziś jest ale jutro to go cholera wie czy będzie 50zł kosztował czy 1 grosz. ;)

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: jamal_2005 » wtorek, 23 marca 2021, 15:41

Coś nie bardzo chce sie odbić po wczorajszej korekcie :(

Początkujący
Reputacja: 8
Reputacja postu: 
0

Postautor: dr coin » wtorek, 23 marca 2021, 18:14

Ale dużo osób spóźniło się z zakupem za grosze. Pozostaje kupić za złotówki (2 zł to jeszcze tanio). W 2017 projekt prowadzony przez poprzednią ekipę to była zwykła wydmuszka. Wiele się zmieniło wraz z nową ekipą, w ciągu roku zrobili więcej niż poprzednicy od 2014. Najlepszym momentem zakupu był okres po zmianie ekipy. Na giełdzie nie zawsze rośnie to co jest najlepsze, często najlepiej rośnie to co ma największe perspektywy. A GAME ma spore perspektywy i spory potencjał do wzrostów.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 18
Reputacja postu: 
4

Postautor: Vizardian » wtorek, 23 marca 2021, 20:22

Dodali nową pare na Bittrexie GAME/USDT. Myślę, że może to mieć wpływ na kurs w najbliższym czasie

https://global.bittrex.com/Market/Index ... =USDT-GAME
Ostatnio zmieniony wtorek, 23 marca 2021, 20:27 przez Vizardian, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: dr coin » wtorek, 23 marca 2021, 20:27

Vizardian pisze: wtorek, 23 marca 2021, 20:22Dodali nową pare na Bittrexie GAME/USDT.
Super wiadomość teraz czekamy na binance :lol:

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 20:31

Game cały czas zaskakuje pozytywnie teraz czekamy aż dodadzą Game na Binance i lot na księżyc :lol:

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 7104
Reputacja postu: 
2

Postautor: anagamidev » wtorek, 23 marca 2021, 21:39

Vizardian pisze: wtorek, 23 marca 2021, 20:22 Dodali nową pare na Bittrexie GAME/USDT. Myślę, że może to mieć wpływ na kurs w najbliższym czasie

https://global.bittrex.com/Market/Index ... =USDT-GAME
No super sprawa, tutaj może być pod to pompowanie w dłuższym termienie, podobnie było na ZEN, chociaż tam nie był aż po tak gigantycznych wzrostach :D Byle by teraz tam wolumeny były :D GAME rośnie w siłę! :D

Tymczasem kolejna pormocja, prawie 30%, tutaj powinien być znowu odpał, o ile to nie double top :D W każdym razie HH zrobione delikatnie :D

Zabawne dostaję rozliczne pochwalne i dziękczynne wiadomości, że dzięki mnie dużo osób przetrzymało bessę i teraz mają taki problem, że sprzedali po 1PLN i liczyli, że spadnie do 0.60PLN i co teraz robić? :D Ale pisałem mnóstwo razy, że jak zaczyna się bullrun, to lepiej trzymać, bo korekty są dość liche i nigdy all out :D Jeśli ktoś dużo zarobił, a bańka mu ucieka to niech oczyści umysł, na świeżo spojrzy na wykres i niech sobie gra kapitałem/zyskami typu 1/2, 1/4, 1/10 :D Na każdym rynku idzie grać, byle trzymać się jaichś tam specyfikacji :D Poza tym jak ktoś ma zysk to niech się nim cieszy, a nie płacz :D Właśnie warto mieć zawsze w głowie długoterminowy wykres i jeśli coś besse przetrwa, to później kolejna bańka to tylko kwestia czasu i atak na historyczne szczyty :D Póżniej na hossie dynamika rośnie od dwa rzędy wielkości, kurs nie chce spadać, a rośnie jak natchniony i dużo osób nie wytrzymuje presji i ładuje się ponownie co w sumie tą bańkę pompuje i dlatego wybijane są nowe ATH x10 :D A drugi typ osób jest takich, że jak już się wyprzedadzą to zamiast wejść ponownie i sobie pykać, to będą przez całą hossę pluli jadem jakie to wszystko jest drogie, przepompowane, że zaraz delisting i nic już nie będzie i będą się tak bili z tym prawdopodobnie do końca życia i płakali nad straconą szansą, wspominając z rozrzewnieniem, że gdyby trzymał to dzisiaj byłoby lambo czy coś w ten deseń :D
BTC 122k$ soon! & 288k$ by 2026|Golden rule - BTFD|LTC 5k$ soon! & LISK 1kPLN soon!|SVG Image@Anagamidev
HODL on for dear life! | Never sell lower than you buy, buy more, average!
Liftoff, liftoff, liftoff :D

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: MoMonero89 » środa, 24 marca 2021, 01:40

Mimo że na bitku czerwono to popyt na game jakoś nie zmalał. Coś czuję że to wyciągnie jeszcze do góry.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 7104
Reputacja postu: 
0

Postautor: anagamidev » środa, 24 marca 2021, 02:41

Na razie chwila prawdy :D Na 4h jest fajna potężna perspektywiczna luka :D

Ogólnie ciekawy przypadek korekty 1:1 płasko-pędzącej :D
BTC 122k$ soon! & 288k$ by 2026|Golden rule - BTFD|LTC 5k$ soon! & LISK 1kPLN soon!|SVG Image@Anagamidev
HODL on for dear life! | Never sell lower than you buy, buy more, average!
Liftoff, liftoff, liftoff :D

Weteran
Reputacja: 722
Reputacja postu: 
0

Postautor: RevWolt » środa, 24 marca 2021, 05:04

Witam, zdecyduję się na game ale mam pytanie. Czy kupując przez bb mogę przelać na portfel lub gdzie to trzymać?

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: adamsi92 » środa, 24 marca 2021, 07:08

Ciągle leci w dół, zaczyna mnie to już niepokoić. Myślicie, że jeszcze game się podniesie?

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: dr coin » środa, 24 marca 2021, 07:24

adamsi92 pisze: środa, 24 marca 2021, 07:08Ciągle leci w dół, zaczyna mnie to już niepokoić. Myślicie, że jeszcze game się podniesie?
Nie ma wzrostów bez korekt

Początkujący
Reputacja: -2
Reputacja postu: 
0

Postautor: GCmoney » środa, 24 marca 2021, 07:26

Póki co spory spadek przed nami, nawet poniżej 1zł, później pewien czas na pewno będzie iść bokiem.

Wróć do „Pozostałe”