Gamecredits - spekulacja na temat ceny

Początkujący
Reputacja: -14
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 11:49

Zeyt jakby nie przetrwał nie byloby go dzisiaj na rynku a jest i pięknie rosnie co ty za brednie wypisujesz ???!!

Początkujący
Reputacja: 186
Reputacja postu: 
1

Postautor: lordzuk » wtorek, 23 marca 2021, 11:52

Zeyt pisze: wtorek, 23 marca 2021, 11:43Token zmienił sieć w tamtym roku na erc20, każdy kto nie wykonał swapu w określonym czasie z dawnego chaina game na erc20 stracił swoje tokeny
Był czas na to chyba aż 8 mc , nie moja wina iż ktoś jest na tyle głupi zeby wsadzać siano i olać co się z tym dzieje...( nie bije tu wprost do Ciebie tylko ogólnie mówię ) , taki sam był płacz tych co nie przesłali ani jedno liska i zonk :). Odpal świeczki miesięczne i zobacz jak nie widzisz potencjału do wzrostów to ja nie wiem... jakiej AT używasz :twisted: . Kto wierzy w projekt niech wierzy ja widzę wykres i widzę potencjał do wzrostów wiec czemu na tym nie zarobić ? :) P.S mam średnia zakupu 24 gorszę wiec na ten moment jest git i dalej trzymam

Orator
Awatar użytkownika
Reputacja: 906
Reputacja postu: 
1

Postautor: Zeyt » wtorek, 23 marca 2021, 11:55

@lordzuk Nie każdy ma tyle czasu żeby śledzić gówno projekt w który włożył dwie stówki ^^

Nie mam dalej zamiaru polemizować z napalonymi dziećmi ;)
Argumenty podałem, dobre, więc zaczęła się nagonka na moją osobę.
Typowe, w wątku liska 3 lata temu było to samo :D
Skupuj strach, sprzedawaj euforie ;)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 11:56

lordzuk masz rację ale są tacy co pewnych rzeczy nie rozumieją :lol:

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 11:57

3 lata temu to na Lisku i Game masa ludzi zarobiła ten rok będzie jeszcze bardziej owocny :lol: :lol: :lol:

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: lordzuk » wtorek, 23 marca 2021, 12:10

Zeyt pisze: wtorek, 23 marca 2021, 11:55Nie każdy ma tyle czasu żeby śledzić gówno projekt w który włożył dwie stówki ^^

No ale to nie wina projektu tylko Twoja że straciłeś te 2 stówki :) To tak jakby wpaść do wątku o cenie BTC i napisać co za gówno projekt nie zapisałem seeda i nie mogę dostać się do coinów so sory Gregory... ale z drugiej strony rozumiem frustracje. Naprawdę odpal sobie wykres M1, zasłon nazwę żebyś nie widział iż parzysz na gamecredits i nie widzisz tam potencjału do wzrostów ? ( tak szczerze odpowiedz jak możesz :) )

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 12:18

Zeyt jeżeli nazywasz Game gowno projektem to faktycznie będzie lepiej jak opuscisz to forum :D

Orator
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Zeyt » wtorek, 23 marca 2021, 12:18

@lordzuk Szczerze odpowiadam, to czy projekt ma potencjał czy nie to jest osobna kwestia.
Dyskusja toczyła się na temat stwierdzenia napalonego kolegi o tym że projekt trzyma się od 2014, które było kłamstwem i zaginaniem rzeczywistości.
Porównanie do zgubionego seeda jest również jak najbardziej błędne, private key posiadam, bezpieczny, nie udostępniany.
Wyobraź sobie sytuację że bitcoin właśnie zmienia sieć :) Myślisz że 100% holderów zagląda często na fora i inne media żeby się upewnić czy dany projekt czasem nie zmienia sieci?
Bitcoiny by przepadły tak jak tutaj duża ilość tokenów.

Nikomu nie życzę źle, być może projekt da zarobić pierdyliardy, co nie zmienia faktu, że gość wprowadza ludzi w błąd pisząc że projekt trzyma się od 2014 roku.
Cyrk

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 12:23

Zeyt miałes się już tutaj nie pokazywać kup sobie maść na ból dupy i spamuj na innym forum

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: lordzuk » wtorek, 23 marca 2021, 12:23

@Zeyt Trochę racji jest ale ja uważam iż jeśli ktoś wsadza choć 1 zł w cokolwiek to powinien śledzić swoją inwestycje to podstawa zarabiania na inwestycjach do jasnej ciasnej :)

Orator
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Zeyt » wtorek, 23 marca 2021, 12:25

Cryptoman12 pisze: wtorek, 23 marca 2021, 12:23Zeyt miałes się już tutaj nie pokazywać kup sobie maść na ból dupy i spamuj na innym forum
Będe tutaj trwał do końca hossy, podoba mi się ten wątek, i ta wspaniała społeczność ;)
lordzuk pisze: wtorek, 23 marca 2021, 12:23@Zeyt Trochę racji jest ale ja uważam iż jeśli ktoś wsadza choć 1 zł w cokolwiek to powinien śledzić swoją inwestycje to podstawa zarabiania na inwestycjach do jasnej ciasnej
Nie wiem jak u was, ale u mnie to nie jest nawet godzina mojej pracy na etacie, także szkoda mi czasem czasu na śledzenie takich pierdół.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 12:29

Mamy wielkiego biznesmena na forum Game no no no :lol:

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: lordzuk » wtorek, 23 marca 2021, 12:31

Zeyt pisze: wtorek, 23 marca 2021, 12:25Będe tutaj trwał do końca hossy, podoba mi się ten wątek, i ta wspaniała społeczność
No i git :) Daj jakiś feedback na wykresie może być pomocny co dla niektórych i sam jestem ciekaw co tam widzisz ;)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 12:34

Zeyt na wykresie widzi tylko upadłość Game także nic nie zobaczymy :lol: :lol: :lol:

Orator
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Zeyt » wtorek, 23 marca 2021, 12:36

Cryptoman12 pisze: wtorek, 23 marca 2021, 12:34Zeyt na wykresie widzi tylko upadłość Game także nic nie zobaczymy
Póki co widzę gościa który moim zdaniem na 100% nie zdąży wyjąć w porę ;)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 12:38

Tylko taka argumentacja Ci pozostała Zeyt :lol:

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: seblas » wtorek, 23 marca 2021, 12:44

Cryptoman21 - rozumiem, że tutaj tylko każdy może chwalić Gamecredits i na każdy głos przeciwny ma być odpowiedź w stylu "jak Ci się nie podoba to wyjdź"?
100% cenzury?
Brawo!
Zayt ma dużo racji w tym co pisze. To jest nowy projekt, powstał na zgliszczach poprzedniego.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 12:47

seblas nie wiem do kogo się zwracasz Cryptoman21? chyba Ci się fora pomilily :lol:

Dodano po 2 minutach 23 sekundach:
Zeyt kiepskich masz sojusznikow :lol:

Początkujący
Reputacja: 40
Reputacja postu: 
1

Postautor: Przemko » wtorek, 23 marca 2021, 12:58

Cryptoman12 pisze: wtorek, 23 marca 2021, 11:45Uwielbiam takich ludzikow typu Zeyt i Rysa mają ból dupy ze Game rosnie i ma się baaaaardzo dobrze :) pewnie chcieliby teraz zbić kurs taka gadka ale cóż pociąg wam odjechał chlopaki :lol: :lol: :lol: Game

Nikt tutaj nie ma bólu dupy, @zeyt stara się pokazać inną stronę sytuacji, przeczytaj co ma dopowiedzenia i przemyśl, mówienie że ktoś jest taki czy taki to tylko Twoja opinia, mówienie o kimś źle zawsze źle świadczy o tym kto mówi. Sam posiadam Game i trzymam ale dobrze wiem że Game z wszystkich coinów był był blisko delistingu, czemu wtedy nie pisałeś jaki to cudowny projekt jak projekt wystawili na sprzedaż. Łatwo się mówi teraz po fakcie jak urósł, jak wszystko rośnie. Jeżeli tego jesteś pewny to namów całą rodzinę na zakup tego projektu, sprzedaj co tam masz i kupuj...... właśnie tego nikt nie wie a spora liczba ludzi traci. Aby się wszystkim poszczęściło ale zobaczycie że łatwo nie jest :).

Początkujący
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rysa » wtorek, 23 marca 2021, 13:10

Cryptoman12 siedzę w game od lipca i wszedłem 100% w ten projekt z myślą, że zmiana załogi rozwinie ta walutę, dlatego boli mnie, że nie rozwija się tak jak by mogła ale mam nadzieję, że jest to część planu. Cieszę się, że rośnie, ale rośnie pewnie dlatego, że jako jedyna wcześniej nie ruszyła. Żeby wbijać $1+ potrzebny jest już nowy impuls i dlatego przydałoby się podjąć przez załogę jakieś nowe działania a nie organizować konkurs dla mikrospołeczności.

Wróć do „Pozostałe”