Tantal pisze: ↑ sobota, 13 marca 2021, 13:41@socjolog2008 Kolejny udany szorcik ^^
Jak kolejny ? Od stycznia zagrałem 4 i 3 weszły ,po to mam to na Twitterze żeby tu nie szukać później. SL zdjął mi go na 59.3 to mam 5 w tym roku czyli 3 udane ,1 SL i teraz ten
Zabrało 40% z Longa - tez tu wstawiałem 54-57. Ale L nie wstawiam na twitta bo ja nie promuje grania na wzrosty ,dziwaczne to jest dość mocno i pełna zgoda z tym co pisze @BitJanusz - na Twitterze wszystkie zagrania można zweryfikować ,te na S. No mapie dasz 100$ zrobi 1000$ tylko jak długo to potrwa jeszcze ?
Ostatnio zmieniony sobota, 13 marca 2021, 14:04 przez socjolog2008, łącznie zmieniany 1 raz.
BitJanusz pisze: ↑ sobota, 13 marca 2021, 12:52To nie jest tylko uwaga do BTC. Generalnie jest źle, że obecna hossa na wszystkim jest finansowana za puste pieniądze, stymulusy, zapomogi, ucieczkę przed dodrukiem. Czy według Ciebie ten stan jest zdrowy i będzie trwał wiecznie? Bo mi wygląda na przedsmak olbrzymiego krachu na wszystkim.
Uważam że rozsądnym jest nie traktowanie wyceny w walutach państwowych jako wyceny absolutnej. Jeżeli waluta USD jest psuta przez wzrost jej ilości, który nie jest związany ze wzrostem gospodarczym, to jej "jakość" przy w wycenie spada (jest myląca, wprowadza w błąd). "Psucie" waluty zawraca rynek do czasu barteru, gdzie trudno jest wycenić wymianę towaru za towar, ze względu na niedoskonałość (rozchwianie) mianownika. Ten problem nie dotyczy wyłącznie BTC. Dotyczy PM, akcji, obligacji, towarów i usług, czyli wszystkich produktów których wartość PRÓBUJEMY wycenić w walucie.
Co będzie oznaczać "krach na wszystkim"? Czy będzie to sytuacja w której "wartość towarowa" waluty się załamie (zgodnie z założeniem że waluta to towar)? Jeżeli tak, to to nie jest krach, tylko chaos, ponieważ nie wiadomo jak wyceniać towary.
Podsumowując, uważam że w ocenie rzeczywistości i prognozowaniu przyszłości pokładamy za dużo zaufania w walutach. Jest teza: BTC za 288k za dwa lata. Obserwatorzy i uczestnicy się oburzają: hurr durr jakto, krytposcam. Nikt nie zadaje sobie pytania jaka będzie wartość nabywa waluty USD za dwa lata.
Ostatnie zdanie, abym nie został oskarżony OT. Rynek zweryfikuje wartość BTC w wymianie BTC/towar (inny niż waluta).
@murlok no wtedy większość byków obstawiała równe 10k$, a poszło na 20k$ Od dłuższego czasu dużo byków obstawia równe 100k$, więc pewnie będzie ze 200k$ aczkolwiek pewnie dużo osób pod to zagra, że podobne myk niby, zacznie shortować i poleci na 300k$ A bańka pękła wtedy kiedy już zaczynano wieszczy jakieś absurdalne kwoty dwa rzędy wielkości większe niż aktualna cena wtedy czyli jak było 10k-20k$ to tam zakładali się o 500k$-1M$ Na razie antycypacje są wyważone 100k$ myślę, że do wbicia na luzaku
Tutaj też może być taki scenariusz, że wbicie 100k$ powiedzmy, korekta -40% i dalsza jazda czyli już taka faktycznie bańka jak to było w 2017 roku i tam gdzieś znowu korekta -40% aż do kilkuset tysiaków Why not?
Spoiler:
Spoiler:
BTC 122k$ soon! & 288k$ by 2026|Golden rule - BTFD|LTC 5k$ soon! & LISK 1kPLN soon!|@Anagamidev HODL on for dear life! | Never sell lower than you buy, buy more, average! Liftoff, liftoff, liftoff
9gmalgmal pisze: ↑ sobota, 13 marca 2021, 13:50
wylacz telewizje
Nie oglądam telewizji.
9gmalgmal pisze: ↑ sobota, 13 marca 2021, 13:50ten facet nie musi martwic sie o utrzymanie - nie musi zarabiac na rynka -on ma wszystko na stole. Posaida sluzby i DANE, 1000x bardziej konkretne od naszych z ktorych wynikaja jego ruchy.
Ten osobnik wielokrotnie dał swoimi wypowiedziami, lapsusami językowymi i ignorancją do zrozumienia, że nie tylko nie rozumie otaczającego nas świata, ale także nie jest specjalnie inteligentny.
Mylisz władzę z inteligencją. Możesz przeczytać 2000 raportów o ruchach ruskich wojsk i nadal będziesz tak samo nieogarnięty życiowo i intelektualnie, jak byłeś.
9gmalgmal pisze: ↑ sobota, 13 marca 2021, 13:50Wyborca chcailby aby jego dziecko w szkole dostawalo obiadki, a kaczynskie mysli np o gazociagu, bo wie, ze to z tego bedzie $ i janusz w chuju bezie mial obiadki jak bedzie mial zimno w chacie. Panimajesz kto jezdzil do gruzji aby zwrocic uwage na polityke rosjan i gdzie jest teraz ukraina?
Kaczyński myśli też o dwóch wieżach, bezsensownym i pożerającym miliardy CPK, kretyńskim przekopie mierzei który nie zwróci się - zgodnie z obecnymi wyliczeniami - nigdy. Wszystko to typowe "inwestycje" realnego socjalizmu - pokaz "siły partii". Bez sensu, nieekonomicznie, ale z przytupem.
9gmalgmal pisze: ↑ sobota, 13 marca 2021, 13:50Tej facet walnij barana a potem pisz. Jezeli USA na WOJANCH wygralo miedzy innymi $ (i niesamowita przewage technologiczna zgarnaijac kazdego lebskiego inzyniera i zabawki), to straty, ktore licza w DOLARACH sa zadne na jakies popierdolce w iraku czy tam libii (notabene pokazaly jak sie masz rozliczac). Jak drukuje kase to sobie moge stracic pierdyliard biliardow w koncu sam sobie je umoze... kapewu?
Rozumiem, ze sytuację ekonomiczną USA znasz lepiej, niż autorzy niejawnych raportów, które wypłynęły na Wikileaks, a na zwrócenie Ci uwagi reagujesz agresją i wyzwiskami. Typowe, ale generalnie mało zachęcajce do rozmowy.
Ps. gdy próbujesz zgrywać inteligenta, proponuję:
a) poświęcić te 30 sekund na edycję tekstu, korektę literówek;
b) poświęcić kolejne 30 sekund na poprawę składni i gramatyki, tekst wygląda jak pisany po pijaku;
c) usunąć nadmiar rusycyzmów, kłują w oczy.
9gmalgmal pisze: ↑ sobota, 13 marca 2021, 13:50No to pisz te bzdury tutaj a ja bede Cie punktowal do upadlego, zobaczymy czy bedziesz otwieral jape, bez chodz chwilowego pomyslunku.
Ależ zapraszam. W wątku pandemicznym ja i @akos z chęcią rozjeżdżaliśmy antyszczepionkowych płaskoziemców, dopóki nam się nie znudziło. Wal. Proponuję rozpocząć dyskusję na temat 5G i tego, że w szczepionkach są chipy aktywujące wirusa. To mój ulubiony temat, bo jestem inżynierem telekomunikacji z całkiem przyzwoitymi osiągnięciami w branży. Lubię głupoty napuszonych januszy z netu, poprawiają mi humor
9gmalgmal pisze: ↑ sobota, 13 marca 2021, 13:50poczytaj kto kontroluje siec).
Nie "poczytaj", ja nie będę za Ciebie wyszukiwał dowodów na TWOJE hipotezy. Przedstaw, uargumentuj, podaj weryfikowalne źródła, albo daj sobie spokój. Widzę, że o zasadach dyskusji o czymkolwiek masz takie samo pojęcie, jak o ekonomii.
9gmalgmal pisze: ↑ sobota, 13 marca 2021, 13:50Nikt nie pisal, ze dodruk jest naturalny i dobry - pisalem tlyko, ze nic inego nie moga zrobic. I tak to jest takie proste - cale zycie wymieniasz pieniadze na inne aktywa. Nie wiem co masz do szkol ekonomicznych - glosza to co daje zarobic. A ekonomisci robia to dzieki czemu utrzymuja sie na wodzie.
czego tu nie rozumiesz?p
To chyba Ty nie rozumiesz, bo przypierdzieliłeś się z pompą furiata do stwierdzenia, że kupowanie aktywa za puste i drukowane dolary i napędzanie hiperinflacji historycznie zawsze kończy się źle. A skoro szkoły ekonomiczne "głoszą to, co daje zarobić", to rozumiem, że zasady ekonomii opracowałeś i zrozumiałeś samemu. No geniusz, Panie.
9gmalgmal pisze: ↑ sobota, 13 marca 2021, 13:50Dyskutujmy lepij na temat wykresow, bo sorry ale na dyskusje ekonomiczne to uwazam JA, ze sie nie nadajesz (a juz na pewno nie ze mna - co nei zmiania faktu, ze nie masz szans sie podciagnac - w koncu po to jest to forum).
Ja w ogóle nie zamierzam z Tobą dyskutować, bo mam wystarczająco dużo dyskusji z furiatami antyszczepionkowymi używającymi "źródeł" z youtube, z wielką gębą pełną gimnazjalnych chwytów erystycznych - szkoda mojego czasu. Tak więc możesz mieć ostatnie słowo, pełne wyzwisk i pompowania ego - śmiało, nie będę ani czytał, ani odpisywał.
Przypominam, że na 61-62k jest zasięg oRGR z którego wyszliśmy z pompą też czekam na rozwinięcie sytuacji w tym zakresie.
Pomogłem? Tipuj! Chciwy Janusz ucieszy się z każdego grosza.
LTC: LPRbb7aQyrfqMTXP8Q9GBJNUeSPxAdMssM
Zgadzam się z @Bitmar. Myślę, że po przebiciu 70k będziemy mieli sporo korekt po 5-10-20%, coraz więcej osób będzie sprzedawało mając z tyłu głowy, że bańka może w każdej chwili pęknąć.
Obstawiam ostatnią większą korektę (pow. 20%) z poziomu 80-90k i ostatni miesiąc dwa żyłowania do szczytu, który na tą chwilę widzę na poziomie 200k+ w wakacje.
Druga realna opcja to pęknięcie bańki przed 100k - krach do poziomu 40-50k, mulenie i druga bańka w drugiej połowie 2021r. lub pierwszej połowie 2022r. na poziomie 300k+
Dla mnie osobiście poziom 160-170k to kasa, która pozwoliłaby mi zrealizować wszystkie cele, ale na razie stoję z boku i obserwuję sytuację na rynku. Podtrzymuję to, że dopóki nie ma euforii hossa trwa.
Poza tym gdy BTC zakończy wybicie (pewnie między 62-65k) alty powinny się niedługo obudzić. Mam cichą nadzieję, że to jest ten alt season, na który wszyscy czekają, sam kupiłem trochę
Ostatnio zmieniony sobota, 13 marca 2021, 18:25 przez Pleasek89, łącznie zmieniany 2 razy.
Mnie zawsze zastanawia jakim cudem giełdy mające prowizje w kryptowalutach wiecznie rosnących cenowo padają. Niedawno ta coinquista a dzisiaj taki mail ? Jakim cudem oni nie zarabiają
Pleasek89 pisze: ↑ sobota, 13 marca 2021, 18:42Tylko się nie obrażaj
A czy ja się obrażam. Narracja socjo jest trwała i niezmienna czy to w bessie czy w hossie. Ja wam gratuluje i cieszę się razem z wami. Jak mnie czytasz to dobrze wiesz że od prawie 4 lat nie mam BTC a i tak ludzie z samych reflinkow (gdzieś wstawiałem foto) na tylko Prime który tu mam wstawiony ze swojej gry dodali mi 0.25 btc. Które wywaliłem na $. Jako przeciwwaga w grze na kotleta ,na dużych lewarach ja tu jeszcze funkcjonuje. Dla mnie to zabawa w pustej jak bęben spekulacji śrubkami na zdziwaczałym rynku, którego dawno już nie rozumiem. Nie skupowałem na 3k ,na 5,na 10 bo dla mnie sam ruch spekulacji kryptowalutowej jest ciekawy. To że niedźwiedź na btc nie znaczy że nie byk na innych (ale to wątek o btc). Nie od dziś wiadomo że ja lubie forki i technologie samą w sobie. Teraz 5 Short na 60000$ i co ty myślisz że ja tu gram mieszkaniem pięknie uśredniony po spadku na 59.3 i jest wszystko ponad 60k. Czy ja chciałbym BigShort ,no pewnie i bym tego kotleta trzymał. Tak pięknie poszło 58.5-47 a jak będzie tym razem. Nie mam pojęcia ale nie popadajcie w euforię wielką kasą bo to się zawsze ,jak co bankę skończy tak samo i będzie lament 2-3 lata później
chcecie kupujcie ,nie chcecie nie kupujcie i shortujcie na platformach gdzie gracie na wahaniach ceny wyłącznie. Przeciwwaga stary to ja, wiedzę o samym crypto mam myślę dość konkretną ,nie mylić tego ze spekulacją i byciem bykiem na btc. Czy ja Tobie próbuje coś sprzedać na jakimś kanale YT, albo gdzie kołkiem indziej? No nie. Bawcie się póki to działa. Ale przyznasz że małpa czy kura czy nawet rybki z akwarium na Hodl i Buy zrobiła by te same wyniki co większość specjalistów z koziej dupy z socjal mediów taki trochę zabawny ryneczek to jest i ja to podkreślam jedynie jako narracja przeciwstawna. Narracja musi być dwu biegunowa bo przychodzą nowi
@Pleasek89 porównanie spoczko, całkiem śmieszne Aczkolwiek trzeba pamiętać, że każde kupno jest sprzedażą, a stawiając long'a ktoś musi po przeciwnej stronie rynku automatycznie postawić short'a Zatem tak czy siak potrzebujemy short'arzy No i paradoksalnie na hossie jak popatrzysz na 1d to te świece czerwone są dużo dłuższe niż zielone tylko ich częstotliwość występowania mniejsza, zatem łapanie takiego daytrading'owego short'a ma sens dla kogoś kto nie chce trzymać dłużej BTC, aczkolwiek na hossie danego aktywa lepiej trzymać dane aktywo niż fiat'y, bo przed długi czas będzie zyskiwać na wartości Samo trzymanie BTC od spadku na 4k daje dzisiaj x15, czyli jeśli ktoś zaryzykował wtedy dużą sumą powiedzmy 100k$ to dzisiaj nic nie robiąc ma już 1.5M$ Dlatego tak jak mówię, a mówiłem też wielokrotnie wcześniej, że BTC warto traktować jak zwykłą walutę, którą trzymamy w banku, a której trzymanie nas nie boli Przecież mało kto się zastanawia mając PLN w banku, że np. traci w stosunku do USD, EUR czy BTC czy złota nieszczęsnego spadającego do 0 I tak jak na bessie co by się nie robił, bardzo łatwo nasze aktywa tracą na wartości akumulując, tak na hossie jest przeciwnie, akumulując bardzo łatwo rośnie na wartości I tak jak wszystko spadało jak kamień w wodę przez 2-3 lata 90-99%, tak teraz wszystko będzie rosło przez 2-3 lata jak natchnione robiąc po 1000-10000% I później znowu w koło Macieju I np. jeśli ktoś nie potrafi zaryzykować na bessie większą sumę, a cały czas gra np. 1/10, to będzie to kontrproduktywna gra gdyż, żeby osiągnąć taki wynik, trzeba wykręcić już 15000%, co nie jest łatwe nawet na dużej dźwigni, gdyż będą nam wchodziły stop lossy, a kurs cały czas uciekał w górę
Spoiler:
anagamidev pisze: ↑ czwartek, 26 września 2019, 20:16
kim_dzong_un pisze: ↑ czwartek, 26 września 2019, 20:12Proponuję Ci zakład na 1000 dolarów. Według Twojej sygnatury niedługo $100k a do 2020 $288k. Ja uważam, że do końca 2020 nie dobijemy do $288k. Ty uważasz, że tak. Także proponuję co na wstępie.
Nie no, przeliczyłem się raczej z timing'iem, ale ja zawsze miałem ten problem, z drugiej strony to nawet dobrze, bo widać, że nawet anagamidev się myli i nie należy jego predykcji traktować tak dokładnie i dosłownie Ja tylko tutaj po prostu tłumaczę rzeczowo dlaczego warto wejść wtedy, a wtedy, bo zazwyczaj też wtedy wchodzę czy też wychodzę i jestem chwilowo bearish Tak więc spoko luz malina To the moon 100k$ soon Ja w 2016/2017 roku twierdziłem, że w ciągu 2-4 lat BTC wbije 10k$, a stało się to w zasadzie po roku i to BTC wbił aż 20k$
Nie zakładam się, po to jest rynek, że zakładamy się swoim kapitałem Ale ja wiem, że na pewno 100k$ nie wbijemy już do końca tego roku, a 288k$ nie wiem czy kiedykolwiek wbijemy, ale trzymam BTC i akumuluję, bo zakładam, że tak czy siak będą z czasem rosły, a jak dobrze wiemy trzymanie FIAT'ów tak czy siak powoduje ich spadek wartości nabywczej Dlatego z mojej perspektywy to trzymanie BTC jest mega bezpieczne finansowo, a trzymanie FIAT'ów naraża nas na straty Ja już jestem jedną nogą w nowym globalnym systemie finansowym, który powoli adoptuje się:D A właśnie, że powoli to nikt tego nie dostrzega fiksując się na dziennych wahaniach A przypominam, że BTC jest kilkakrotnie droższy niż jeszcze 2-3 lata temu
Spoiler:
anagamidev pisze: ↑ czwartek, 12 września 2019, 12:04
@Wymazywanie ale mnie nie trzeba było ratować, przecież już mnie blokowałeś nawet i nadal czytasz moje posty, dziwne w sumie, brak konsekwencji i logiki W ogóle to zachowujesz się właśnie jak taki naganiacz tylko, że na spadki, jak coś spada to typowo jak zwykły leszcz zamiast cieszyć się i widzieć w tym potencjalną okazję, to zakładasz, że tylko dół, dół i dół, a później czarna dziura i koniec, można już umrzeć, życie traci sens, bo coś spadło mocno A jak później odbija jest ktoś na zysku kilkusetprocentowym z kilkuset tysięcy, to nagle się budzisz i stwierdzasz, że komuś się udało, że jest hazardzistą czy cokolwiek Bullshit Za dużo pesymizmu, bóldupia i wkręcania się w spadki jak typowy Janusz, że jak spada to już tylko będzie spadało, a jak rośnie, to już tylko będzie rosło Zresztą jeszcze biorąc pod uwagę specyfikę tego rynku, że coś rośnie albo spada bez powodu, to nie wiem po co takie pierdolomento Dodatkowo skoro 90% osób traci na giełdzie to dawanie komuś jakichkolwiek rad tutaj i tak nic nikomu nie da, bo nasze szanse na wygraną są znikome statystycznie, dlatego najlepiej traktować kryptowaluty jak dolara i po prostu 1 BTC to 1 BTC i 1 Lisk to 1 Lisk, a także 1 LTC to 1 LTC i wszystkie z nich kiedyś będą droższe niż dziś albo spadną do 0 Nie powinno się w ogóle spekulować na giełdzie z takim małymi szansami jeśli ktoś koniecznie musi zarobić i to w jeden dzień Ale po to są takie wątki, żeby dzielić się przemyśleniami, dlatego stwierdzam na podstawie swojego doświadczenia, że najlepiej kupować po dużych spadkach 80-90%, uśredniać i akumulować budując pozycję podczas długiej bessy, pod dynamiczną ewentualną hossę A życie zweryfikowało to, że budowanie pozycji przez całą bessę od 6k$ do 3k$ przez ponad rok opłacało się i dzisiaj płaci
xtraderx pisze: ↑ wtorek, 5 marca 2019, 23:06wachania nastrojów
Nie ma czegoś takiego
### edited: 2019-03-05 23:31 ###
@mudol Nie mam, nie jestem zbyt inteligentny, do tego biednym gołodupcem, wszystko pakuję w kryptowaluty, mam sporo Bitcoinów, ale to są wirtualne pieniążki, nic niewarte, zmierzające do zera, ale gdzieś tam w kościach czuję, że będzie wkrótce te 100k$ i felerny los się uśmiechnie W każdym bądź razie nie lubię jak ktoś się przypierdala o takie pierdoły, a sam sadzi byki
### edited: 2019-03-05 23:42 ###
Swoją drogą na 1d możliwy bullish engulfing, ale trzeba zamknąć świecę powyżej 3888
### edited: 2019-03-05 23:59 ###
Nie tylko anagamidev akumuluje, CEO twitter kupuje co tydzień za 10k$ bitcoiny Trzeba pamiętać, że 100k$ soon będzie milie widziane dopiero jak już będziemy na 30k-50k$. Wykres to nie są dwa punkty na wykresie - ekstremum i minimum, ale to jest krzywa rozciągnięta w czasie. Zwykle przy dołkach jest duże rozciągłe nudne wypłaszczenie jeśli spojrzy się na cały wykres. Ale kiedy już wykres nabiera rozpędu, a dzieje się dopiero w ostatnim etapie hossy, kiedy to już idzie praktycznie pionowo dopiero wtedy ludzie zdają sobie sprawę, że przespali najlesze czasy na akumulację Tak samo jak CDPROJEKT był po 20PLN to też nikt się nie interesował, a dopiero ludziska się rzuciły jak już przebił 100PLN Tak naprawdę teraz są najlepsze czasy na uśrednianie i akumulację Ryzyko straty bliskie zera Trzeba kupować ile wlezie, a później zebrać wielki żniwo BTC to najlepszy na świecie hedge inflacyjny Z naszej perspektywy inflacja jest fajna, bo dzięki niej BTC będzie wart setki tysięcy, miliony Powiedzcie wszystkim swoim znajomkom, którzych los leży Wam na sercu, żeby zaczęli kupować jeśli chcieli wejść w BTC i kryptowaluty, ale czekali aż bańka pęknie Bańka pękła, więc teraz już co najwyżej może urosnąć kolejna A kolejna powinna być rzędy wielkości większa od poprzedniej 100k$ to takie bezpieczne minimum A wrze jest nawet 500k-1M$ za dwa do czterech lat Czas płynie szybko Teraz stoimy przed kolejną życiową szansą, jesteśmy w momencie największej finansowej okazji, kryptowaluty to rewolucja i przyszłość globalnego pieniądza i przesyłu wartości, jesteśmy dopiero gdzieś na początku, to nadal jest dla większości ludzi tylko ciekawostka przyrodnicza, ale oni znowu jak zobaczą magiczne wzrosty będą kupować na potęgę i znowu spompują kurs do księżyca Tak więc jeśli ktoś wierzy w nowe ATH to lepiej niech się zakumuluje i weźmie udział w kolejnej rundzie pompowania, przejadu rollercoaster'em bitcoinowym Najlepiej właśnie traktować to jako taką przejażdżkę ze stromymi i zapierającymi dech odcinkami Im niżej spada tym poźniej mocniej wybija Buy low sell high, a długoterminowo jesteśmy super low https://www.newsbtc.com/2019/03/05/bitc ... ccumulate/
### edited: 2019-03-06 00:27 ###
Dla przypomnienia
### edited: 2021-03-13 19:40 ###
W zasadzie można powiedzieć, że ISHS wbity Teoretycznie trend reversal i powinno być up, aczkolwiek należy pamiętać, że max range wynikający z jakiejś formacji to tylko pewien optymalny potencjalny zasięg wybicia/spadku, ni mniej ni więcej Aczkolwiek schematycznie jeśli bańka trwa to od dołka robimy zwykle +100%, a dołek był na 43000$ zatem należałoby oczekiwać jakiejś większej korekty na 86000$
Ostatnio zmieniony sobota, 13 marca 2021, 20:03 przez anagamidev, łącznie zmieniany 1 raz.
BTC 122k$ soon! & 288k$ by 2026|Golden rule - BTFD|LTC 5k$ soon! & LISK 1kPLN soon!|@Anagamidev HODL on for dear life! | Never sell lower than you buy, buy more, average! Liftoff, liftoff, liftoff
Swoją drogą, dzisiejsza dzienna ma tylko 5%, powinni podbić wyżej dziś/jutro. Dużo shortów zapewne pootwiera w przedziale 57-58k$ więc imo 10% z tych poziomów to takie minimum.
BitJanusz pisze: ↑ sobota, 13 marca 2021, 13:37Uwżasz siebie za głupszego od Kaczyńskiego?
Współczuję.
a ja tobie współczuję bo widzisz w Polsce Kaczyński jest tylko jeden, nikt inny od 30 lat nie potrafi wytrwać na takim poziomie na scenie politycznej, inni się wzajemnie wyżynają. Bez obrazy ale BitJanuszów są tysiące. Kaczyński połączył wysokie poparcie w partii z wysokim poparciem społecznym... I nie zmienia poglądów i nazw partii jak ludzie z PO....
Jakbyś tak grał tu na BTC tak jak Kaczyński na scenie politycznej miałbyś minimum z 300 mln złotych z tego
Raczej po przebiciu ATH nastroję są raczej pozytywne z tego względu że nie powinno być większej korekty na poziomie 60-70k (chyba że za szybko to zostanie wbite) dlatego można z większym luzem inwestować w alty a już najlepiej gdyby poziom 59-61k utrzymał się przez jakiś czas. Po wbiciu 62-65k pewnie ludzie na 60k ustawią SL więc to będzie całkiem niebezpieczny poziom.
Przejście przez strefę dystrybucji jak przez masełko, wyjście z klina górą (szkoda tylko że w weekend ). Jest byczo. Pierwszy przystanek widzę w okolicach któregoś fibo i to wcale niekoniecznie pierwszego
Amejzing technology - dokładka S za chwile jak mi dojdzie BSV na tdxp. Dobrze że gdziekolwiek na tym crypto jestem byczo zastawiony. Totalnie crazy to jest a końca nie widać