Lisk dyskusja o cenie - wątek spekulacyjny

Początkujący
Reputacja: -44
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: Tak właśnie to » niedziela, 5 stycznia 2020, 06:20

To już jest Hossa! LISK 100 zł jeszcze w tym miesiącu 😊

Gaduła
Awatar użytkownika
Reputacja: 1493
Reputacja postu: 
2

Postautor: Vetz » niedziela, 5 stycznia 2020, 08:52

Dzisiaj prawdopodobnie znowu bedziemy atakowac ograniczenie na poziomie oznaczonym czerwona pozioma linia, od dolka mozna smialo poprowadzic lokalna LT wzrostowa, dlatego, ze od 01.01 do 03.01 rynek na nia reagowal 3 razy.

Pomimo poglebionej korekty, ktora od wybicia przebila poziom 0,5 zniesienia fibo przez korelacje z BTC to dzieki rowniez korelacji z BTC nie spadlismy ponizej 0,382 co daje nam szanse na zrealizowanie technicznej korekty spadkow i odbicia w dluzszym terminie na poziom oznaczony ponizej:

Reasumujac jezeli lokalny impuls w lokalnym trendzie wzrostowym sie zachowa, jeszcze dzis powinnismy miec szanse na dziabniecie i byc moze pokonanie 0,6$, by do tego doszlo BTC nie powinien spadac mocno w dol, choc ostatnie dni pokazaly, ze LSK 2 razy oderwal sie od swojego pasterza i pomimo spadkow zaliczal mocne wzrosty.

To, co jeszcze przemawia za wzrostami to to, ze nie spadlismy ponizej 0,43 ktore bylo naszym ograniczeniem ob. zaladowani w okolicach 0,5$ gdzie mielismy silne wsparcie i pisalem o tym, ze nawet jesli zostanie ono przebite to nie powinnismy spasc ponizej 0,43-0,44 ale mozemy tam dotrzec, skad mimo wszystko powinno dojsc do odbicia i nawet Ci zaladowani na 0,5 w koncu odetchna, dlatego, ze na 1W RSI prosi sie o reakcje na dlugoterminowe spadki i wyplaszczenie.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 230
Reputacja postu: 
6

Postautor: Pomoc_potrzebna » niedziela, 5 stycznia 2020, 11:36

Ale nie wiem czy wy rozumiecie to,że aby zarobić na tym shicie potrzebny jest MARKETING ,NAGANIACZE,musi o tym pieprzyć Wieczorek i inne Phile !! Bez tego to cena pójdzie w okolice 10 zł max. Tu na tym projkecie 150 zł było tylko i wyłącznie dlatego,że You tube nagoniło dawców kapitału. Róbcie gify,obrazki,memy itd i wstawiajcie byle gdzie, ja pamiętam jak mnie przykuł uwagę mem jak było Lsk vs Eth i taka góra lodowa z Liska potencjałem schowanym pod wodą. I pamiętam,żę wtedy się zainteresowałem tym gównem. Więc teraz na następnej hossie trzeba właśnie takiego typu marketingu.Naklejki będę niedługo miał i myślę,że nie jeden z was je zobaczy na słupach :D W każdym razie piszę całkiem poważnie. Trzeba z tego zrobić a'la ,,Lisk ave Lisk'' Coś takiego. Bo jako projekt i zastosowanie to jeden z wielu. I te wasze kreski te linie tu nic nie dadzą,NIC,no przykro mi ale Popyt i Podaż wygrywa z liniami. Przykład:jakiś licealista,który ukończył 18 lat wchodzi na następnej Hossie w krypto,Wszystko rośnie,idzie góra hey.Więc pierwsze co to będzie szukał w necie informacji,które najlepsze i jak się właśnie natknie na taki obrazek z Liskiem i obok 100$ a na górze napisane Smart Contract better than ETH to od razu kupi w emocjach,żeby zarobić. TAK DZIAŁA RYNEK I PSCYHIKA LUDZKA!!!
Ostatnio zmieniony niedziela, 5 stycznia 2020, 11:51 przez Pomoc_potrzebna, łącznie zmieniany 1 raz.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 7104
Reputacja postu: 
0

Postautor: anagamidev » niedziela, 5 stycznia 2020, 11:51

@Pomoc_potrzebna nie no, bez przesady, chłodna kalkulacja, 100$ będzie na stówę wg. mnie :D Kupić sobie 1000 lisków, to będzie prawie pół bańki :D Jak pójdziemy do góry na 4PLN to sprzedać połowę odzyska się wkład i 500 lisków może dać nawet 200kPLN w długim terminie :D BTC też spadł z 1.2k$ do 100$, a co dzisiaj mamy? :D Cierpliwości, kapitał musi napłynąć, hossa kolejna musi się rozkręcić, 90% rynku, która trzyma do tej pory Liski jest na stracie w tym momencie i jeśli wierzy w jakikolwiek wzrost to na pewno teraz nie sprzeda, teraz jeszcze pewnie jest realizacja zysków tych co kupowali poniżej 2PLN na poprzedniej bessie niech się wyprzedadzą my akumulujemy na HODL, na długi termin i powoli poziom zacznie się podnosić, a rakieta wystrzeli zapewne po przebiciu 10PLN, a później po przebiciu ATH :D No jeśli sugerować się BTC to kurs wzrósł później 20x, a na Lisku to by było 2800PLN :D Co ja Wam powiem w 2016 roku jakby ktoś powiedział, że te wszystkie shitcoin'y osiągną taką kapitalizacją, to by się kazał popukać w głowę, a jednak się to stało, jeśli będzie kolejna hossa, to ona też przebije najśmielsze oczekiwania :D Ja osobiście polecam uśredniać kapitałem typu 100-1000PLN, no ostatnio mieliśmy spadek na 1.77PLN, załóżmy, że ktoś wyłapał idealnie na 2PLN i kupił za tysiaka 500 Lisków, to po odbiciu na 2.20PLN chociażby, mógł sprzedać część odzyskać tego tysiaka i mieć 40 Lisków za darmo :D Wyłapać takich kilka ruchów i może zrobić się 400 Lisków, później przy powrocie na 100PLN to daje 40000 PLN :D Więc małym kapitałem można spokojnie sobie grać i golić boty :D Dodatkowo grając na tak niesprzyjającym rynku rozwijamy skill'a, który przydaje się na hossie, na której już dużo łatwiej się gra :D
Ostatnio zmieniony niedziela, 5 stycznia 2020, 11:57 przez anagamidev, łącznie zmieniany 1 raz.
BTC 122k$ soon! & 288k$ by 2026|Golden rule - BTFD|LTC 5k$ soon! & LISK 1kPLN soon!|SVG Image@Anagamidev
HODL on for dear life! | Never sell lower than you buy, buy more, average!
Liftoff, liftoff, liftoff :D

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 2772
Reputacja postu: 
1

Postautor: amneziahaze » niedziela, 5 stycznia 2020, 11:56

Vetz pisze: niedziela, 5 stycznia 2020, 08:52 To, co jeszcze przemawia za wzrostami to to, ze nie spadlismy ponizej 0,43 ktore bylo naszym ograniczeniem ob.
Jak się wyznacza takie ograniczenie ob?

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
2

Postautor: Pomoc_potrzebna » niedziela, 5 stycznia 2020, 11:58

Ale ty nie rozumiesz Anagamidev tego,że potrzebny jest MARKETING! Z CZEGO TY CHCESZ MIEĆ TE PIENIĄDZE ? Kto Ci da ? Ci ludzie co teraz byli już nie dadzą treba nowych to Kto? Trzeba reklamy jakie to gówno jet super,w przeciwnym razie będzie ale 10 15 max zł. Ludzie wchodzili wtedy bo widzieli ślepo coś co w ogóle nie istnieje. Widzieli REBRANDING itd. Teraz do takich rzeczy będą inne projekty,które zrobią tak samo jak Lisk. Lisk na tej hossie może zostać już pominięty,podskoczy ale 15 zł max. Bo ludzie wtopili i to w chuj. Jak ktoś się ładował po 100 zł i kupił 1000 Lisków za dobrze liczę 100000 tyś ? To stary....! (Ja nie wchodzę z wami w te kłótnie.Idę)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: anagamidev » niedziela, 5 stycznia 2020, 12:02

Pomoc_potrzebna pisze: niedziela, 5 stycznia 2020, 11:58Ale ty nie rozumiesz Anagamidev tego,że potrzebny jest MARKETING!
Nie rozumiesz, jeśli ktoś jest zapakowany na dużo wyższych poziomach i zależy mu na wzroście ceny to właśnie powinien robić tak jak mówię, że powinien grać na te drobne ruchy i akumulować Liski na long term :D Jakby tak robili wszyscy bagholderzy to podaż znacznie by się obniżyła, plus mając sporo Lisków można głosować i jeszcze dodatkowo akumulować Liski i ściągać z giełdy jak najwięcej, w końcu kurs zacznie podawać się popytowi i cena odleci :D No dla mnie to jest czysto matematyczne i zdroworozsądkowe podejście :D Jeśli teraz grubas wykupi jakieś większe ilości i będzie to pompował to na hype Ty może zarobisz, ale 1000 innych osób będzie ubranych przez tego grubasa :D
BTC 122k$ soon! & 288k$ by 2026|Golden rule - BTFD|LTC 5k$ soon! & LISK 1kPLN soon!|SVG Image@Anagamidev

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
1

Postautor: Pomoc_potrzebna » niedziela, 5 stycznia 2020, 12:08

Ale o czym ty w ogóle gadasz,stary? Gdyby ludzie byli zapakowanie na wyższych poziomach to i cena byłaby wyższa bo przecież to pieniądz utrzymuje cenę w górze,kapitał odpłynął został wyciągnięty więc nie są zapakowani. Oni już dawno odeszli z tego rynku,na stracie i już teraz nie wejdą jak cena nie podskoczy znacząco,to kto Ci ją podbije na 100$ ? MARKETING NAGANIACZE Ty jesteś nawet dobrym jednym z nich Naganiaczy tylko potrzeba takich z 20. Idę pozdro

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: amneziahaze » niedziela, 5 stycznia 2020, 12:10

Pomoc_potrzebna pisze: niedziela, 5 stycznia 2020, 11:36Trzeba z tego zrobić a'la ,,Lisk ave Lisk'' Coś takiego.
Pomysł był wiele razy wałkowany w różnych formach na różnych krypto. Do dzisiaj nawet jak przejrzysz sobie localbitcoins albo bitmap czy cokolwiek w tym rodzaju - szybko wychwycisz, że tak naprawdę ludzi chętnych do wymian BTC f2f jest naprawdę mało. W zestawieniu nawet z innymi płynnymi krypto jest to niewielki ułamek, mocna nisza rynkowa. Znaczna większość zaś to tylko publicyści ruchu ceny na wykresie bądź spamerzy a'la krypto-andersen. Także w skrócie pomysł może okazać się niewypałem tak długo aż nie zacznie się hossa na krypto.

Ludzie narzekają, że aml na giełdach albo podatki, niskie kursy zupełnie nie rozumiejąc, że sami się temu poddają mimo że mogliby adaptować krypto każdego dnia o każdej porze. I istnieją idealne kryptowaluty do tego, nawet mógłby to być LSK. Na tym forum też jest duża hipokryzja, bo portal pro-krypto, ale spośród całego ogromnego tłumu-wielkiej rotacji ludzi mało kto nawet próbował wyjść z tego typu inicjatywą by dzielić się napiwkami w postaci krypto. Kiedyś w początkowej fazie btc podklejali sobie w najlepszym przypadku adresy w stopce. I tak jest wszędzie, zapomniano dawno o idei przewodniej kryptowalut. Lecą w głównej mierze na marchewkę, wędki ich na ogół nie interesują.

Samemu też wychodziłem z inicjatywą wymiany f2f, wystarczy przejrzeć podobne wątki, większość widzi wykres, cenę albo majaczy jak amadanimev zamiast coś pozytywnego wnieść do tego środowiska. ;)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: anagamidev » niedziela, 5 stycznia 2020, 12:26

Pomoc_potrzebna pisze: niedziela, 5 stycznia 2020, 12:08Ale o czym ty w ogóle gadasz,stary? Gdyby ludzie byli zapakowanie na wyższych poziomach to i cena byłaby wyższa bo przecież to pieniądz utrzymuje cenę w górze,kapitał odpłynął został wyciągnięty więc nie są zapakowani. Oni już dawno odeszli z tego rynku,na stracie i już teraz nie wejdą jak cena nie podskoczy znacząco,to kto Ci ją podbije na 100$ ? MARKETING NAGANIACZE Ty jesteś nawet dobrym jednym z nich Naganiaczy tylko potrzeba takich z 20. Idę pozd
Mylisz się, no mam znajomków, którzy kupowali na szczycie praktycznie 2017/2018 i nadal to trzymają licząc, że cena tam kiedyś wróci :D Z drugiej strony jak im się mówi, żeby może teraz wrzucili trochę grosza, gdzie za 50x mniej mogliby dokupić tyle samo to jest kręcenie nosem :D Czyli tak nie sprzedają, bo liczą, że cena sama cudownie tam wzrośnie, z drugiej strony nie dokupią, bo boją się, że nadal będzie spadać :D Dla mnie to jest brak logiki i konsekwencji :D To jest właśnie bycie zwykłą owcą, niewolnikiem, poddanie i danie ogolić się bez walki :D Gardzę takim podejściem :D A naprawdę przez ten rok można było sobie na tych ruchach wyjść na zero :D Cóż ja gram długoterminowo, liczę, że Lisk jednak kiedyś wbije ATH i staram się grać na niskich poziomach, gdzie ryzyko wtopy jest niewielkie, a i kapitałem malutkim można naakumulować sporo Lisków :D Dodatkowo właśnie jeśli chcemy, żeby Lisk był drugim BTC, trzymał wartość, ludzie mieli do niego zaufanie, no to muszą właśnie HODL'ować i tradować, a także starać się go używać do wymiany, ale już jakieś apki powstają :D Tylko, że na razie jest niska kapitalizacja, duże wahania, nie tylko ceny, ale i nastrojów, więc większość jednak woli spekulować niż płacić, ale to też może się kiedyś tam zmienić właśnie jeśli projekt zyska szerokie zainteresowanie :D Zresztą wg. mnie adopcja globalna kryptowalut to tylko kwestia czasu, coraz więcej osób ma świadomość ich istnienia, coraz więcej osób je posiada, to już staje się takie normalne, wkrótce we władzach dojdzie do jakiejś zmiany pokoleń i już nie będzie podchodzenie do tego jak do jeża :D No i to też kwestia tego, że coraz więcej różnych działalności przenosi się do Internetu, więc ludzi potrzebują nieraz płacić za jakiś kontent oraz zarabiać za jego tworzenie i mogliby to robić bez grabieżczego rządu, który w sumie ciężko powiedzieć, czy działa dla dobra czy na szkodę obywateli czy bez jakiegoś innego pośrednika :D No i też warto zauważyć, że im większa kapitalizacja tym mniejszy potencjał do wzrostów, więc te większe projekty będą zakładnikami swoich sukcesów i swojej wielkości :D No co jest łatwiej teraz spompować BTC o 100% do 15k$ czy Lisk do 4PLN? :D

Zresztą zakładając jakąś ciągłość projektu Lisk, czyli, że nie wypali nagle Kordek, że porzuca projekt i tworzy nowy to nie miałbym nic przeciwko, żeby kurs chodził tak samo jak kurs AMD :D Dlatego buy low sell high :D No i jeśli ktoś chce zarobić dużo, to powinien też być gotowym dużo stracić, taka prawda :D Wszyscy jesteśmy dla siebie konkurencją, a kapitał nie bierze się z powietrza :D
Spoiler:
Swoją drogą dzisiaj AMD jest już na nowych szczytach :D Więc czy Lisk nie może? :D Lisk 100$ soon :D Panowie ładujmy torby, włączmy zdrowy greed i fomo i odpalmy wreszcie tą liskową rakietę na księżyc :D

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: amneziahaze » niedziela, 5 stycznia 2020, 13:19

anagamidev pisze: niedziela, 5 stycznia 2020, 12:26Zresztą zakładając jakąś ciągłość projektu Lisk, czyli, że nie wypali nagle Kordek, że porzuca projekt i tworzy nowy to nie miałbym nic przeciwko, żeby kurs chodził tak samo jak kurs AMD
Porównywanie słonia do mrówki jest kolejnym dowodem odrealnienia, podobnie jak twierdzenie że fundamenty nie mają znaczenia.

Weteran
Reputacja: 642
Reputacja postu: 
0

Postautor: masonbtc » niedziela, 5 stycznia 2020, 13:33

wg. google trends jesteśmy na poziomie najniższego zainteresowanie liskiem od marca 2017 wtedy to cena wynosiła 0.1usd więc chyba obecne prawie 0.6 to nie taki zły wynik :P

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
1

Postautor: anagamidev » niedziela, 5 stycznia 2020, 13:38

Cóż, Lisk wrócił ponownie w zasadzie do tych poziomów z poprzedniej bessy(0.43-2PLN), nie utrzymał wartości znacząco większej, cały wzrost został praktycznie skonsumowany, więc można przypuszczać, że znowu tutaj ludzie się obkupią i jeśli będzie jakaś hossa, to znowu tutaj wylądujemy, żeby poczynić przygotowania na kolejną misję księżycową :D Ale być może to nawet lepiej jeśli chodzi o zyski, bo np. gdyby Lisk skorekcił jedynie 85% jak BTC, tj. do 20 PLN, to wzrost nawet do 400PLN(~100$) dawał by zwrot 2000% czyli x20, a teraz skoro spadł do 2PLN to wzrost nawet do 100PLN może dać potencjalny zwrot 5000% czyli x50 :D Czyli co? Mega dobrze panowie :D

W każdy razie widać, że różne cuda potrafią dziać się na wykresach i fundamenty nie mają znaczenia dla kształtowania się ceny na przestrzeni lat :D Zresztą każdy wzrost musi się zakończyć korektą mniejszą bądź większą od pewnego poziomu, gdzieś nastąpi realizacja zysków, bo nikt nie inwestuje dla samego inwestowania tylko po to, żeby zarobić :D #buylowsellhigh Osobiście ja jestem mega bullish, liczę na nowe ATH i mam do tego pełne prawo, do swoich własnych predykcji :D Jeśli ktoś uważa, że Lisk już się skończył, to wie chyba co ma robić :D

Początkujący
Reputacja: 3
Reputacja postu: 
1

Postautor: Amsik » niedziela, 5 stycznia 2020, 20:14

Witam z tym ATH czy Lisk czy inne krypto ,to może być problem z takiego względu że na giełdach bezpośrednio można było kupić kryptowaluty( 2017 do końca roku) bez podawania danych wrażliwych co ma miejsce obecnie-skan dowodu co jest bardzo niebezpieczne i masa ludzi rezygnuję z zakupu jedynie bitomaty w niektórych większych miastach-to też nie dla wszystkich jest to wygodna forma(wiąże się z dojazdem)
Co do Bitcoin prędzej czy później Ath będzie po wyssaniu altcoinów(Wieroryby nie zrezygnują z tego aktywa)

Ja oczywiście przyjmę kilka lisków ,jak ktoś chcę się pozbyć ;) 14302447742557569862L
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Pomoc_potrzebna » niedziela, 5 stycznia 2020, 20:57

Bardzo dobra uwaga! Dokładnie. I co więcej kurw..ludzie odchodzą od Bitbay (chociaż nie wiem czemu,działają zgodnie z prawem) a tam jest Lisk dostępny dla Polandii. Ja tu nie szukam wymówek itd bo sam chce zarobić na tym gównie ale trzeba wziąć wszystko pod uwagę i nie bujać w chmurach.Przeanalizować za i przeciw. Marketing jeszcze raz powtórzę. A pro po tak z innej beczki rozliczacie się z krypto ?

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: anagamidev » niedziela, 5 stycznia 2020, 21:27

@Amsik no nie musi być ATH, ale nawet 50% ATH z dzisiejszych cen to x35 :D Ze świecą szukać lepszych zwrotów, a alt season, jest tuż tuż już się zbliża, już puka do drzwi :D Chociaż jak zaraz pójdzie rakieta, to może je wyważyć z impetem :D Ja jednak liczę, że Ci bagholder'zy, którzy siedzą z Lisk'ami na cenach 50-140PLN obudzą się, już skupili i zaczną to pompować, żeby wyjść na plus, a ja zamierzam się podpiąć swoją szalupką pod tą starą łajbę liskową :D

Co do podatków, to podatki trzeba płacić :D Zresztą wolę zarobić 1MPLN i zapłacić 200kPLN niż nic nie zarobić i nie musieć płacić podatków :D I tak to w ogólności nie ma znaczenia, ten hajs zostanie rozdystrybuowany przez rząd, gawiedź będzie miała pełne brzuchy, a i tak ostatecznie ten hajs przejdzie od tych mniej gospodarnych do tych bardziej gospodarnych :D

Poza tym skoro dużo Polaków siedzi w Lisku to też może być świetne aktywno chroniące przed inflacją :D Ja w sumie prymarnie dlatego zacząłem się rozglądać za Liskiem po ostatniej hossie i go skupować i uśredniać od wakacji bodajże 2018 roku :D
anagamidev pisze: poniedziałek, 22 października 2018, 02:26 @Wymazywanie, to tylko moje nic nieznaczące predykcje :D Zobaczymy czy się sprawdzi. Zresztą im bardziej jestem bullish tym bardziej spada, więc kupuję, im niżej tym lepiej, tym więcej bogactwa później :D Alleluja, niech żyje blockchain i kryptowaluty :D Skoro Polacy chcą płacić Lisk'ami, to głupio trochę ich nie mieć, dlatego tutaj jestem :D Poza tym sama nazwa jest chwytliwa i dobrze się kojarzy. Liski są takie fajne i milusińskie, dobrze jest je przytulić :D

Załóżmy jeszcze jakiś pesymistyczny scenariusz, Lisk spada do 0.01PLN, ja osobiście spokojnie wyłożyłbym 10kPLN, żeby kupić 1M Lisków, wszystkich Lisków jest 100M(a realnie pewnie 50M już byłoby zakumulowane na wyższych cenach), zatem wystarczyłoby 50-100 takich Anagamidev'ów grających na wzrosty, żeby skupić całe supply :D I ja osobiście dopiero sprzedawałbym gdzieś na cenach 20PLN+, chociaż z 0.01PLN już na 1PLN dawałoby to x100 czyli bańkę z zainwestowanego kapitału :D Ogólnie jeśli projekt ma przyszłość to warto skupować aż do dołka, każde dodatkowe 100PLN w dłuższym terminie na szczytach hossy będzie się zwracać proporcjonalnie do głębokości spadku :D

W sumie można by tak zrobić klona Liska, nazwać go np. Orzełkiem/Eagle, rozdystrybuować jak najszerzej spore ilości, nawet za darmo czy za jakiegoś przysłowiowego 0.01PLN, zatrudnić jakiegoś youtuber'a, przecież np. taki Wapniak ma spore zasięgi, on jest pro crypto, więc taki coin mógłby dotrzeć do sporej grupy Polaków, no i później enlistować na jakiejś giełdzie i podnosić tego wartość :D Poprawić tylko system fee, albo po prostu wszystkie commit'y kopiować z repo Lisk'a i gitarka by była :D

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Pomoc_potrzebna » niedziela, 5 stycznia 2020, 22:52

Wszystko spoko anagamidev,widzę że nie jesteś głupim gościem masz zajbistą perpektywe czasu przyszłościowca wypełnioną optymizmem,bardzo dobrze. Ja też gram w długim terminie ale trzeba zrozumieć,że aby zarobić na tym potrzebny jest marketing.I to właśnie co napisałęs o tym Wapniaku jakby taki Wapniak się wypowiedział pozytywnie to już by było coś. Ja proponuje,żeby komu zależy po psotu trąbił o tym Lisku nie tu tylko w internetach, proponuje takie motto uniwersalne dla wszystkich,aby wklejać je pod filmami tych youtuberów i live ,,Lisk The moon 100$ soon '' i jak zobaczą,że ta sekta dalej jest to zacznie się fala jak taka kula śnieżna. Tylko w ten sposób się zarobi. Napisać to na twiterrze Kordka ja niestety nie mam Twitera i inne tego typu akcje. Tylko nagonić dawców kapitału. Nawet markerem na słupie czy gdzies,czy na krzesle w restauracji.Ważne by ludzi widzieli w tym szał.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: anagamidev » niedziela, 5 stycznia 2020, 23:06

@Pomoc_potrzebna naganiaczu, jak sobie przypominam, to jak Lisk zaczął rosnąć, to nie było żadnego 100$ soon, tylko dopiero po wbiciu ATH i spadku :D Tzn. ja nie siedziałem później w Lisku i tutaj nie pisałem, więc nie wiem co dokładnie się działo, ale to 100$ soon było już na samych szczytach, czyli ubieranie frajerów na nadziejach dalszego wzrostu na wysokich poziomach, przynajmniej takie informacje do mnie zaczęły dopływać jak moje ziomki zaczęły się napalać i Kurszwil zaczął robić filmiki, że Lisk może nawet polecieć do 300PLN czy coś takiego :D Cóż, niech Lisk spadnie do 0.18PLN, może pan BitBay zrobi jakiś dip :D Ja zalecam akumulować i uśredniać, bo może dołek jest już za nami, a może jeszcze przed, a nikt nie jest wstanie wyznaczyć dokładnie dołka, chociaż z perspektywy 140PLN dzisiejsze ceny są tak samo absurdalne, jak ceny na 100PLN+ po wzroście z 40 groszy w kilka miesięcy :D Dzisiaj ludzie mają straty po 80-99%, a wcześniej mieli zyski po tysiące procent :D Buy low sell high :D

@masonbtc kupować ile wlezie i tyle :D Z tych poziomów zarobić 100% to pestka, wtedy na 4PLN sprzedać połowę i Lisk za friko siedzą, później i tak będziecie dokładać znając życie BUY BUY BUY :D Lisk 100$ soon :D Zresztą jak Lisk nie upadnie to technicznie 100$ jest pewne, kwestia czasu :D Tak samo jak mówiłem, żeby kupować BTC na 4k-6k$ i uśredniać, można było sprzedać połowę i mieć BTC za friko czyli uśrednić do 0 i dzisiaj czekać spokojnie na 100k$-1M$ :D Każdą sytuację trzeba obrócić na swoją korzyść :D Pamiętajcie, że na giełdzie są grubasy co mają posiadłości za miliony i co roku wymieniają lambo na nowszy model, to oni ruszają giełdą, my się tylko podpinamy :D A, żeby utrzymać tak wysoki standard życia, to muszą zrobić kolejną bańkę :D Tym bardziej, że przy takiej inflacji kasa szybko się rozpływa jak się nią szasta :D
Ostatnio zmieniony niedziela, 5 stycznia 2020, 23:35 przez anagamidev, łącznie zmieniany 6 razy.

Weteran
Reputacja: 642
Reputacja postu: 
0

Postautor: masonbtc » niedziela, 5 stycznia 2020, 23:16

dlaczego niby polandia ma sponsorować przyszłe wzrosty na lisku? jak patrze na giełdy na których się znajduje to największy wolumen ma jakiś chiński CHAOEX czy angielski? taka przynajmniej jest lokalizacja CoinEgg oraz Binance dopiero na trzecim miejscu. po co miałby ktoś teraz uruchamiać marketing jak jesteśmy w dołku hehe przyjdzie odpowiednia pora to nic nie będziemy musieli robić :>

Początkujący
Reputacja: 14
Reputacja postu: 
1

Postautor: kubix89 » poniedziałek, 6 stycznia 2020, 12:05

Czasami tu wchodzę żeby poczytać co się dzieje z lsk ale za każdym razem można przeczytać To samo... Buy Buy bo okazja uśredniac itp.. kłótnie między sobą... Trochę to Smutne.. Sam mam liska niestety ale już się pogodziłem z tym że statek tonie ... wystarczy spojrzeć na rynek jakie projekty rosną jak jest odbicie. Lsk tyłko reaguje jak BTC Leci w dół.. :shock:

Wróć do „Lisk”