Dlaczego według Ciebie w momencie kiedy testuja sidechainy i wszystko wskazuje na to, że technologia idzie w dobrym kierunku i jesteśmy coraz to bliżej finalnego produktu odchodzi Rachel?
A druga sprawa to już bardziej do wszystkich a szczególnie @Wymazywanie jak według Was wpłynie halving na cene Lisa?
Z jednej strony jak zostanie wypuszczony finalny produkt na którym budować będzie można appki na sidechainach to okres -98% na zakup liska wydaje się dobry, a z drugiej dopóki tego nie będzie a i tak to jeszcze potrwa ( właśnie ile czasu wedłuf Ciebie @Harmony zajmie ukończenie produktu na którym devsi beda mogli budowac niezalezne sidechainy?) to dlaczego trend miałby się tutaj odwrocic?
Ilość inwestorów która ma pojęcie o tej technologii to może kilka procent, reszta patrzy tylko na cene, wydarzenia. Z jednej strony to minus, z drugiej jak czytam o tym co Lisk chce osiagnac to jako osoba ktora sie tym interesuje zakladam ze to bardzo duzy plus, bo kiedys to przyniesie zysk, zakladajac ze w ciagu tych 4 lat przez ktore sa w stanie sie finansowac wypuszcza produkt i bedzie na tyle dobry ze przegoni konkurencje.
Właśnie @Harmony skoro faktycznie siedzisz w tym od strony technicznej to czy według Ciebie sa projekty ktore osiagna to co Lisk szybciej, bo patrzac wstecz praktycznie zawsze jest tutaj obsuwa...
i jakie widzisz od strony technicznej najwieksze problemy na Lisie?
Przyznam, że jak czytałem o kartelach i teraz o tej cenzurze Kordka to mi się to srednio podoba.
Coz, ja tam lubie w tej dyskusji to ze mam osoby sceptycznie nastawione jak wymazywanie ktore wylewaja kubel zimnej wody a i Harmony ktory potrafi wytlumaczyc w prosty sposob zawila technologie, czy tez amadigev ktory chyba codziennie uśrednia i sprzedaje kolejne mieszkania

Pozdrawiam Panowie.