Uwierz mi, że jest

Ja skupuję np. ZEC'a za część profitu, który zarobiłem/zarobię na parze BTC/USDT za USDT właśnie

Ja zakładam, że USDT jest legitny, a ZEC jest na swoich minimach długoterminowych, chociaż niewykluczone, że ZEC jeszcze nie spadnie na 10$, ale gram pod 3k-5k$ ; )

BTC może być w tym momencie lekko przepompowany, ale jeśli wrócił na 10k$ to też może znaczyć, że średnio 20 milionów osób jest w stanie trzymać 10k$ w BTC, gorzej byłoby jakby ludzie trzymali w BTC majątki, na które muszą pracować kilka lat albo więcej i liczyli na szybki zysk i realizowali go po wzroście o 100-200%, wtedy to faktycznie byłaby już bańka

Cieżko powiedzieć co teraz z BTC, z jednej strony wzrosty w takim tempie źle się skończy, ale jak widać na tym wcześniejszym filmiku, że jak już BTC zaczyna rosnąć, to praktycznie bez korekt większy w ujęciu długoterminowym i lepiej właśnie przeczekać całe wzrosty nie robiąc nic(oraz wszystkie spadki i FUD w międzyczasie

), aż cena znowu nie stanie się absurdalna, po czym sprzedać i grać na bessie sprzedając każde większe odbicie i dopiero akumulować i ładować się pod korek po spadku o jakieś 70%, a najlepiej gdzieś w zakresie 80-90

Tutaj ja mówię czysto technicznie bez żadnych emocji, opierając się na całej historii BTC, dlatego 100k$ soon to żadne naganianie czy czcze życzenia tylko chłodna analiza aktywa, które ma ograniczoną podaż, a jest dostępne globalnie z każdego miejsca na świecie gdzie jest Internet