KryptoBanita pisze: ↑ poniedziałek, 17 czerwca 2019, 19:06
prostyler pisze: ↑ poniedziałek, 17 czerwca 2019, 16:39 ile i kiedy wyciagam/wrzucam.
Jak grasz na giełdzie, która wymaga weryfikacji, to dlaczego 2FA Cię boli??
Ściema z tym bratokiem
A co ma 2FA do weryfikacji? Rozumiesz roznicę między możliwością używania 2FA a przymusem? Podatki też płacisz bo lubisz?
Jak czytam co niektore posty to zastanawiam się czy niektórzy jeszcze myślą.
Ja też uważam, że 2FA to dla mnie plus, ale rozumiem drugą stronę co np kupiła sprzęt za 12 tyś aby mieć wszystko w jendym i teraz ganiać i marnować czas i energię na rzeczy, które nie są im potrzebne aby zrobić trade raz na rok.
Jest rożnica między możlwiością a przymusem. A jak nie, ma to mamy orwela i co niektórzy już się zaczynają budzić, ale są osoby co na siłę wrzucają w to bagno innych bo sami nic innego nie potrafią i jeszcze krzycza, tak jest dobrze.
@icyklop i jak niby 2FA ma mnie urchonic miedzy posrednikiem? Zwykła modlicha u sąsiada i leżysz i kwiczysz. Zamiast tego rzeczywiście lepiej aby poprawili serwery - np zwiechy przy dużym ruchu. Kody 2FA byly stosowane od dawnaaaaaa juz w nawet najprostszych grach - np blizz daje sprzętowy 2FA - jak to działa, każdy widzi. Jeszcze jak by wypuścili wersję pod linuxa, ale trzeba dodatkowo telefon z androidem - po co?
Ja oczywiście będę stosował, ale rozumiem ludzi, ktorzy tego nie chcą.