Wymazywanie pisze: ↑ czwartek, 21 marca 2019, 02:26zbadaj może lepiej linie trendu spadkową, którą albo już dotykamy albo przebiliśmy, zależnie od rysowania
Ta? który raz?

tutaj w log:
czy któryś z "poprzednich razów" zachęcił Cię to załadowania się na dłużej?
A pytanie jak pytanie - dużo widzę zapowiedzi odwrócenia trendu, to spytałem jakie macie argumenty, może coś pominąłem, co rzeczywiście wskazuje na to, że to dołek.
Wymazywanie, udziela Ci się hopium chyba

Nie za wcześnie? tzn. nie mówię, że nie masz racji, bo przecież możesz mieć, ale chyba wypada poczekać na potwierdzenie - tj. higher high w dużej skali i zanegowanie dziewiątego z rzędu odbicia od zakresu 0.5 - 0,618 spadku i wtedy mamy rzeczywiście coś nowego na wykresie od bagatela 20k, czyli złamanie schematu powtarzającego się bezustannie od grubo ponad roku

wtedy rzeczywiście będę optymistą. Na razie jestem ostrożny - korzystam z ALT season i czekam na "moje słynne 5k"

Są zyski i tak naprawdę na tym etapie albo kupię za 2500$ więcej (i znów alty), albo tą częścią co mam dojadę na hossie do niezłych wyników + powiększenie pozycji przy 6900$, dla mnie win-win

(chyba, że wróżby osobliwego się sprawdzą i spadniemy do dolara

)
Fraktale rzeczywiście są zwodnicze, tak na marginesie. Chyba przestanę zwracać na nie szczególną uwagę. Bo często fraktal jest w takim zakresie, że nie zgadza się tylko ostatni krok, a ten ostatni jest najważniejszy

zauważyliście?
aha - to nie jest tak, że robię sobie "podśmiechujki" z byków, bo mogą mieć rację

ale chciałbym jakieś argumenty, to wszystko

Pomogłem? Tipuj! Chciwy Janusz ucieszy się z każdego grosza.
LTC: LPRbb7aQyrfqMTXP8Q9GBJNUeSPxAdMssM