Lisk dyskusja o cenie - wątek spekulacyjny
-
Strona 645 z 1283
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 643
- 644
- 645
- 646
- 647
- …
- 1283
- Następna
- Początkujący
- Reputacja: -13
Postautor: GAME » wtorek, 6 marca 2018, 15:27
Tutaj zapewne większość jest załadowana w Liski po 120-140 zł i żyją nadzieją że Lisk odbije i będzie droższy a jednak życie weryfikuje
Powtarzam swoje zdanie: Lisk kosztował zbyt wiele, tym bardziej że jest to ciągle obietnica projektu i te kosmiczne ceny musiały w końcu przystopować
GAME
- Początkujący
- Reputacja: 1
Postautor: j4szczur » wtorek, 6 marca 2018, 15:27
Kiedy czekałem na aktywację konta na BB przez ponad tydzień oglądałem na YT różne mniej lub bardziej przydatne wywody kryptowalutowych mentorów oraz uczyłem się AT, więc w trakcie konferencji kiedy cena zaczęła szybko lecieć w dół tłumaczyłem sobie że to normalna korekta czy jak kto woli odreagowanie bo tak jest "zawsze", a w ciągu tygodnia wystrzelimy "to the moon".
Na forum ludzie pisali żeby trzymać bo niedługo wystrzeli do góry, na yt ludzie mówili żeby trzymać, z AT różnych co mądrzejszych głów wynikało że można trzymać, trzymałem więc i ja.. Swoje skromne 48 lisków sprzedałem po kursie 65 zł za ok. 3150 zł, gdybym chciał to zrobić dziś to uwzględniając prowizję na bb otrzymałbym 2785 zł, nie namawiam nikogo do masowej wyprzedaży swoich lisków, ale swojej decyzji nie żałuję.
Przy sprzedaży z dość dużą stratą (jak na mój mizerny kapitał) podjąłem ryzyko że wystrzeli kiedy akurat pozbędę się waluty, ale takie samo ryzyko podjąłem również kupując 20 lutego. Nie jestem i nigdy nie będę wielkim inwestorem, giełdę traktuję jako ciekawostkę i swego rodzaju rozrywkę zamiast grania w gry czy oglądania seriali, a przez ten krótki okres czasu giełda sporo mnie nauczyła i jeśli jako typowy janusz biznesu miałbym dać radę w kwestii grania na giełdzie brzmiałaby ona: im bardziej jesteś początkujący tym wyżej powinieneś ustawić sobie stop loss.
Co do samego projektu LISK wierzę że jest to dobry projekt i faktycznie zapewne nie jednej osobie da jeszcze sporo zarobić, pytanie tylko kiedy

j4szczur
- Początkujący
Postautor: GAME » wtorek, 6 marca 2018, 15:36
Bo dla przykładu jeśli Lisk spadłby do 10 zł i pod koniec roku kosztowałby 30 zł to wtedy Ci którzy kupili by bo za 10 zł to zarobią aż 300%, natomiast jeśli ktoś kupił Liska za 140 zł a on spadłby do poziomu 10 zł to jest delikatnie mówiąc w ciężkiej sytuacji bo żeby odzyskać wtedy swój kapitał to Lisk musiałby zdrożeć aż o 1200%
to oczywiście tylko przykład bo nikt z nas nie wie ile Lisk będzie kosztował czy to będzie 10 zł czy może 100 zł albo 1000 zł
GAME
- Początkujący
- Reputacja: 17
Postautor: BitVonZen » wtorek, 6 marca 2018, 15:43
I Bardzo dobrze zrobiłeś, brawo i namawiaj do tego innych, MY na tym zarabiamy, MY nie żałujemy, oby więcej takich i jeszcze powiedz ze kupiłeś po 102 na longa ( nie chodzi mi o cenę za ile kupiłeś lecz cenę za ile sprzedałes i po jakim czasie) pozdrawiamj4szczur pisze:Jak przystało na typowego janusza zapakowałem się w liska kilka minut przed konferencją 20 lutego. Kupiłem lisków za 5 tyś. po kursie 102.60 zł Przez pierwsze pół godziny od rozpoczęcia konferencji mogłem zarobić na czysto prawie 500 zł na wahaniach kursu, ale zgubiła mnie pazerność...
Kiedy czekałem na aktywację konta na BB przez ponad tydzień oglądałem na YT różne mniej lub bardziej przydatne wywody kryptowalutowych mentorów oraz uczyłem się AT, więc w trakcie konferencji kiedy cena zaczęła szybko lecieć w dół tłumaczyłem sobie że to normalna korekta czy jak kto woli odreagowanie bo tak jest "zawsze", a w ciągu tygodnia wystrzelimy "to the moon".
Na forum ludzie pisali żeby trzymać bo niedługo wystrzeli do góry, na yt ludzie mówili żeby trzymać, z AT różnych co mądrzejszych głów wynikało że można trzymać, trzymałem więc i ja.. Swoje skromne 48 lisków sprzedałem po kursie 65 zł za ok. 3150 zł, gdybym chciał to zrobić dziś to uwzględniając prowizję na bb otrzymałbym 2785 zł, nie namawiam nikogo do masowej wyprzedaży swoich lisków, ale swojej decyzji nie żałuję.
Przy sprzedaży z dość dużą stratą (jak na mój mizerny kapitał) podjąłem ryzyko że wystrzeli kiedy akurat pozbędę się waluty, ale takie samo ryzyko podjąłem również kupując 20 lutego. Nie jestem i nigdy nie będę wielkim inwestorem, giełdę traktuję jako ciekawostkę i swego rodzaju rozrywkę zamiast grania w gry czy oglądania seriali, a przez ten krótki okres czasu giełda sporo mnie nauczyła i jeśli jako typowy janusz biznesu miałbym dać radę w kwestii grania na giełdzie brzmiałaby ona: im bardziej jesteś początkujący tym wyżej powinieneś ustawić sobie stop loss.
Co do samego projektu LISK wierzę że jest to dobry projekt i faktycznie zapewne nie jednej osobie da jeszcze sporo zarobić, pytanie tylko kiedy
Dodano po 4 minutach 59 sekundach:
Powinieneś dostać bana za to kolego. BO TY CHCESZ by kurs liska spadł na twoje widzimisię. Daj materiał na którym bazujesz i podumamy a nie koncert życzeńGAME pisze: cunc nie wiesz o tym że w tym temacie nie wolno pisać negatywnie o Lisku ? zaraz na Ciebie wyskoczą tak jak na mnie gdy napisałem że Lisk w mojej ocenie poleci w dół.
Tutaj zapewne większość jest załadowana w Liski po 120-140 zł i żyją nadzieją że Lisk odbije i będzie droższy a jednak życie weryfikuje
Powtarzam swoje zdanie: Lisk kosztował zbyt wiele, tym bardziej że jest to ciągle obietnica projektu i te kosmiczne ceny musiały w końcu przystopować
BitVonZen
- Początkujący
- Reputacja: 81
Postautor: dybik08 » wtorek, 6 marca 2018, 16:02
Ani lisk(trex-lokalny dołek) ani bitek(finex) nie przełamały jeszcze swoich wsparć, ba potwierdzenie przebicia jest dopiero po zamknięciu świecy na interwale 1h i więcej. Mimo to jest spora szansa, że to jeszcze nie koniec spadków na lsk/btc bo kierunek trendu jest jasny.
Game, zanim zaczniesz pisać farmazony to się doucz podstaw. Jak chcesz kogokolwiek przekonać do swojej tezy (myślącego) to raczej argumentami inaczej każdy Cie oleje. Gdy w wątku btc piszą o spadkach, podając ceny i argumenty dlaczego tak, to jakoś nikt na nikogo nie naskakuje.
ps: Ciągle zapominacie, że giełdy sterujące kursem mają pary z btc a nie usd.
dybik08
- Początkujący
Postautor: j4szczur » wtorek, 6 marca 2018, 16:06
Nie

Zresztą ja patrzę optymistycznie, gdybym nie sprzedał liska po kursie 65 zł z hakiem dalej tkwiłbym z 48 liskami na koncie - dziś za pieniądze z ich sprzedaży mógłbym kupić ok 55 lisków, więc do odrobienia strat wystarczyłoby gdyby kurs wskoczył na 90 zł, a czy wskoczy w najbliższym czasie tego oczywiście nie wiem, ale zwolennikiem mrożenia kapitału zwłaszcza na dynamicznym rynku kryptowalut zdecydowanie nie jestem zwłaszcza że inne krypto jak choćby litecoin etherum czy game zataczają kółka i przy moim kapitale można z tego uszczknąć dziennie jakieś 40-70 zł

Tak jak pisałem wcześniej traktuję to jako swoistą zabawę i dodatek do życia, zainwestowałem 1/10 swoich oszczęności i nawet jako typowy janusz nie jestem w stanie uwierzyć że ktoś np. bierze kredyt konsumencki żeby utopić w krypto.
Również pozdrawiam

j4szczur
binarek
- Początkujący
- Reputacja: 15
Postautor: ArZ » wtorek, 6 marca 2018, 17:45
ArZ
- Początkujący
- Reputacja: 257

Postautor: CounterStrike » wtorek, 6 marca 2018, 17:51
Ta analiza tym bardziej dała mi do myślenia że raz się żyje i obkupiłem się jak żyd na targu z 70% kapitału na liska.binarek pisze: https://www.tradingview.com/chart/LSKUS ... portunity/
CounterStrike
- Początkujący
- Reputacja: -21
Postautor: grzecho2020 » wtorek, 6 marca 2018, 18:05
Oczywiście, że widzę tam spekulacje, a Ty ślepy, że nie widzisz? Dokładnie - Game od kilku dni przewiduje, że cena spadnie i wiesz co? Ma racje, bo cena wciąż spada.[/quote]
Taaa GAME miał rację bo cena spadła o 1-2 zł hahaha co za debil ... ten spadek poniżej 60 to tylko sprawka BTC. Wogóle nie odpisujcie na posty tych kretynów to może zamkną ryje w końcu, im więcej będziesz z nim dyskutował tym bardziej takie GAME 'y i inne się aktywują i pierdolą te swoje farmazony. Siedźmy spokojnie i czekajmy na ten kwiecień zamiast czytać to pierdolenie o 10-20 zł za LSK...
grzecho2020
- Początkujący
- Reputacja: 17
Postautor: BitVonZen » wtorek, 6 marca 2018, 18:06
Może tym razem jeśli BTC pokaże północny kierunek to lisk też za nim podązy
BitVonZen
- Gaduła
- Reputacja: 454
- Napiwki: LTC:LhNTQLjKmgSxBFzxfRttGeLeEbvn8fG
Postautor: Macbak2 » wtorek, 6 marca 2018, 18:09
Nie ma w tym gadaniu @GAME żadnej spekulacji, tylko życzeniowe gadanie, że spadnie do 50 zł, 40 zł, 20 zł, 15 zł, 12 zł, 10 zł. Tak sobie tylko gada i nic z tego nie wynika. Można w skrócie powiedzieć:
Do tego dziwnym trafem powstają konta dzisiaj, z których wypowiadają się ludzie negatywnie. Sugeruję adminowi przejrzenie tych kont pod kątem IP jeśli ma taką możliwość. Np. konto @GAME i konto @j4szczurJa @GAME mówię, że będą spadki, bo chcę się obkupić na dołku i przestraszyć ludzi
Ciekawe, czyżby multikonto?

Argumenty dlaczego Lisk nie spadnie:
- Bo już spadł mocno i ludzie nie chcą sprzedawać taniej
- Bo ci co się mieli wyprzedać się wyprzedali przed i w trakcie konferencji
- Bo wolumen na spadki jest niski
- Bo mamy ścianki, które zatrzymują spadki
- Bo cena jest atrakcyjna na zakup, a nie spzedaż
- Bo dużo ludzi kupiło na górce i nie jest dla nich korzystne sprzedawanie ze stratą
- Bo mamy zbliżające się wydarzenia do końca kwietnia, które podbiją cenę
Argumenty dlaczego mogą być spadki:
- Bo Ty się chcesz obkupić i paru innych naganiających na sprzedaż na tym forum

- Bo część grubasów robi ścianki na spadki, obniża cenę, chcąc się obkupić i potem podnieść cenę
- Bo BTC się nie określiło czy góra czy dół
Macbak2
- Początkujący
- Reputacja: 4
Postautor: cumc » wtorek, 6 marca 2018, 19:01
Ale wiesz, ze najważniejsza jest analiza w parze LSK/BTC ? A p za tym nawet na tej z USD widać jak na dłoni, że kurs wypadł dołem z kanału wzrostowego... także.. wiesz co.CounterStrike pisze: Po aTa analiza tym bardziej dała mi do myślenia że raz się żyje i obkupiłem się jak żyd na targu z 70% kapitału na liska.binarek pisze: https://www.tradingview.com/chart/LSKUS ... portunity/
Dodano po 2 minutach 24 sekundach:
Ja nie mówię, że spada na łeb na szyje, ale korekci. Najprawdopodobniej jutro, pojutrze zobaczymy btc po 10k $, a co za tym idzie liska po 50zł.
Dodano po 3 minutach 22 sekundach:
No to mamy 56 zł na abucoins. Czy będzie dzisiaj 50?
Dodano po 32 minutach 19 sekundach:
grzecho2020 pisze:Oczywiście, że widzę tam spekulacje, a Ty ślepy, że nie widzisz? Dokładnie - Game od kilku dni przewiduje, że cena spadnie i wiesz co? Ma racje, bo cena wciąż spada.
Taaa GAME miał rację bo cena spadła o 1-2 zł hahaha co za debil ... ten spadek poniżej 60 to tylko sprawka BTC. Wogóle nie odpisujcie na posty tych kretynów to może zamkną ryje w końcu, im więcej będziesz z nim dyskutował tym bardziej takie GAME 'y i inne się aktywują i pierdolą te swoje farmazony. Siedźmy spokojnie i czekajmy na ten kwiecień zamiast czytać to pierdolenie o 10-20 zł za LSK...[/quote]
Nie wiem panie Grzecho jak u pana z matematyką, ale według moich obliczeń spadek z 66 do 56 ni jak nie wychodzi 1-2 zł panie mundry

cumc
- Początkujący
Postautor: GAME » wtorek, 6 marca 2018, 19:17
Jak Lisk spadł z 110 zł do 90 zł potem do 80 zł to też mówili że to korekta. A dzisiaj ? Dzisiaj mamy już 56 zł a oni nadal mówią o korekcie. Mało to osób sprzedało już Liska bo widzieli co się dzieje ? I jak widać dzisiaj źle na tym nie wyszli bo nawet jeśli kupili na konferencji po 100-110 zł a sprzedali później na stracie po 90 zł to i tak są w lepszej sytuacji niż by byli dzisiaj gdyby mieli sprzedać po 56 zł a jutro może być poniżej 50 zł zgadza się ?
GAME
- Początkujący
Postautor: Danio_92 » wtorek, 6 marca 2018, 19:22
Patrząc całkowicie obiektywnie na sprawę LSK to trzeba powiedzieć sobie szczerze, że sytuacja nie wygląda kolorowo, oczywiście obecne spadki dyktuje przede wszystkim BTC ale też trzeba mieć na uwadze, że projekt ten pomimo tego, że jest bardzo aktywny pod kątem ich właścicieli to aktualnie jest stertą pustych obietnic i to jak widać zdenerwowało znaczną część inwestorów, którzy woleli przez ten czas pójść w inne coiny. Z drugiej strony patrząc na to również obiektywnie do połowy kwietnia ma mieć miejsce kilka wydarzeń związanych z LSK (nawiązując do wcześniejszych hejtów pod moim adresem, poprzez słowo "wydarzenie" miałem na myśli chociażby Meet-upy takie jak ma miejsce dzisiaj o 23:00). Więc jest szansa na wzrosty lecz tylko pod warunkiem, że cały rynek utrzyma się na dobrym poziomie na co się nie zapowiada. Argumentów w chwili obecnej jest tyle samo za jak również i przeciw choć na dzień dzisiejszy czyli przed wszystkimi wydarzeniami jednak przeważają te, mówiące o wzrostach lecz z każdym kolejnym wydarzeniem szanse te wyraźnie maleją i bez względu na to, kto po jakim kursie kupił lub kto po jakim kursie chciałby kupić ten fakt trzeba sobie powiedzieć prosto w oczy. Moje osobiste poczynania tak jak wspominałem opierają się właśnie na tych wydarzeniach, które mają odbyć się na przełomie najbliższego miesiąca gdyż jeśli po nich nadal w kwestii Liska pozostaną niespełnione obietnice, to pozostaje trzymać i nadal mieć nadzieję lub pogodzić się z tym, wyprzedać i odrabiać straty na innych coinach. Ja osobiście taką mam na dzień dzisiejszy strategię i nie zwracam uwagi na to, jakie są kursy obecnie a bardziej zacznie mnie to interesować w połowie kwietnia. W razie porażki idę na inne coiny odrabiać straty, bo giełda na Lisku się nie kończy a zawsze można do niego powrócić w razie nowych okoliczności
Jest to moim zdaniem bardzo obiektywne a co najważniejsze trzeźwe spojrzenie na ten temat, który powinien zakończyć tą burzę trwającą już od dłuższego czasu a zupełnie nie potrzebną
Podsumowując, osoby posiadające obecnie LISK'a raczej nie powinny sprzedawać go do połowy kwietnia tylko spokojnie obserwować sytuację. No chyba, że ktoś zastawił dom razem z kobietą i wpakował ten kapitał w LSK no to faktycznie ma problem
Danio_92
- Weteran
- Reputacja: 5091

Postautor: benq » wtorek, 6 marca 2018, 19:41
@Macbak2, Twoja ignorancja i myślenie życzeniowe jest bardzo zabawne. Po pierwsze, zrozum że ŻADNE argumenty nie są potrzebne, żeby lisk nagle zaczął spadać. Po prostu ktoś z dużym kapitałem stwierdzi że wysiada i tyle.
Tak jak ŻADNE argumenty nie były potrzebne do ATH na poziomie 40$, tak ŻADNE nie są potrzebne, żeby zaliczyć dołek.
Czepiasz się, że koleś z nickiem GAME (nie jest to żaden mój znajomy, nie mam pojęcia kto to) wybiórczo bierze sobie złe informacje i przedstawia czarne scenariusze dla liska.
Ty bierzesz sobie same dobre informacje i to już jest ok, bo jesteś załadowany i tobie to odpowiada. Szczyt hipokryzji.
A już nie wiem jak głupim trzeba być, żeby myśleć, że jakiś NO NAME z naszego forum ma tu jakikolwiek wpływ na kurs liska na świecie

Nawet gdyby cała elita z naszego forum przekonywała, że LISK to super hiper projekt / straszne gówno, to weź pod uwagę, że większość dużych graczy nie bierze pod uwagę cudzych opinii z forum.
A nawet gdyby 1/10 osób wzięła to sobie do serca, to przy obecnym udziale Bitbaya w rynku (5%), 1/10 z tego to 0,5%.
Zawrotny wpływ na kurs, nie ma co.
Ja NIE wykluczam, że lisk to niezły coin, że może mieć super przyszłość przed sobą. Może wejdzie kiedyś do top 5 krypto, będzie powszechnie używany przez developerów a większość aplikacji będzie powstawać jako sidechain liska.
ALE równie dobrze może się okazać, że skoro mamy ETH, ETC, NEO i kilka innych, to nikomu nie jest potrzebna kolejna platforma tego typu. A jeśli jego wartość dla programistów będzie niska - to wartość dla reszty inwestorów/spekulatów będzie zerowa.
Zapominacie tutaj, że spekulujemy na temat czegoś, co jeszcze NIE DZIAŁA !!!
Wiele firm ma świetne pomysły, super biznesplany, a jednak bankrutują, bo coś się po prostu nie przyjęło.
Wszyscy tu sikają po gaciach czy CORE będzie zrealizowany czy nie, czy SDK jest ukończone, czy DAPPSY będą gotowe czy nie. Pamiętajcie, że samo zrealizowanie obietnic to dopiero POCZĄTEK drogi!
Mam wrażenie, że niektórzy tutaj nie mają pojęcia o czym się w ogóle mówi, że SDK to nie jest software development kit, tylko jakiś magiczny Święty Gral biznesu, którego przygotowanie sprawi, że Lisk MUSI kosztować tyle co ETH czy BTC BO TAK.
Ktoś musi chcieć z tego SDK korzystać. Ktoś musi chcieć stworzyć jakieś ICO na łańcuchu bocznym liska, a potem, UWAGA UWAGA samo to, że ktoś ICO zrobi, to jeszcze NIE sukces. Ktoś musi z tego ICO chcieć korzystać, żeby było zapotrzebowanie na tokeny liska.
Podsumowując, skończcie się bezsensownie przepychać czy jest szansa na spadki, czy wzrosty.
Tak, szansa jest W OBIE STRONY.
Możemy mieć nowe ATH, a możemy juz NIGDY się do tego ATH nawet nie zbliżyć. Bez żadnego konkretnego powodu.
Tak już działa ten rynek. Wierzysz w projekt? Kup monety na lokalnym dołku, a nie po 5 dniach wzrostów i trzymaj. Nie podniecaj się wzrostem o 2 zł, ani nie płacz po spadku o 5 zł. Skoro wierzysz, ze to ma sens, potrzymaj aż do realizacji obietnic - choćby rok/dwa. Wtedy wyjdzie, ile to wszystko jest naprawdę warte i kto miał rację.
Nie wierzysz w liska? To po cholerę się wypowiadasz, nie masz monet, nie planujesz ich kupić, nie masz żadnych nowych lub insiderskich informacji, to nie spamuj.
Tyle ode mnie, znikam z tego wątku na dłużej.
benq
- Początkujący
Postautor: GAME » wtorek, 6 marca 2018, 19:44
Lisk leci bo był mocno napompowany i tyle w temacie
GAME
- Początkujący
- Reputacja: 34
Postautor: BobQ » wtorek, 6 marca 2018, 19:49
Tu jak to widzę dalej:
obydwa scenariusze(różowy i zielony) wydają mi się tak samo prawdopodobne na tę chwilę i nie ma co panikować o ile nie będzie tąpnięcia na BTC odbicie przyjdzie prędzej czy później gdyż dojdzie do wprowadzenia Core 1 czy innych wydarzeń, a marketing to dobra strona naszego Liska i na pewno jeżeli nie twórcy we własnej osobie to my sami sprzedamy sobie ten projekt gdyż widzimy iż ma on realne szanse na top 10 w tym roku ( to moje indywidualne zdanie i rozumiem jeżeli ktoś ma odmienne )

P.S.
moje AT raczkuje linie pewnie nie są idealne ale sam sens raczej przedstawiłem poprawnie

BobQ
- Początkujący
- Reputacja: 4
Postautor: cumc » wtorek, 6 marca 2018, 19:59
Co to ceny, zobaczymy jak rozległą będzie korekta na BTC. Jeżeli linia 6k$ wytrzyma, to UP,UP,UP, przebicie i start. Obstawiam maksymalny zakres spadków LSK do granicy 54 zł (i to jest ostatnie minimum jakie zobaczycie, pod warunkiem odbicia BTC w tym miejscu). I to będzie koniec spadków. Jeżeli poleci niżej, musimy liczyć na wsparcia (w ramach nauki narysujcie je sobie). Wydanie Core UP, później już polecimy coraz wyżej. 2/3 lata 500-1000 zł jest realne. Niech tylko idą z duchem i robią to dobrze. Technologicznie ten projekt jest idealny, ale czy tak się stanie?
Panie "programisto" nie wiem czy ma pan jakiekolwiek pojecie o AT, ale jeżeli BTC zanurkuje do 6k $ to w tej sytuacji na lisku będziemy mieli cene nawet poniżej 30zł.
cumc
- Gaduła
- Reputacja: 454
- Napiwki: LTC:LhNTQLjKmgSxBFzxfRttGeLeEbvn8fG
Postautor: Macbak2 » wtorek, 6 marca 2018, 20:26
@benq nie opowiadaj głupot, przecież na poprzedniej stronie wyraźnie wymieniłem argumenty przemawiające zarówno za wzrostami jak i spadkami.benq pisze:
Czepiasz się, że koleś z nickiem GAME (nie jest to żaden mój znajomy, nie mam pojęcia kto to) wybiórczo bierze sobie złe informacje i przedstawia czarne scenariusze dla liska.
Ty bierzesz sobie same dobre informacje i to już jest ok, bo jesteś załadowany i tobie to odpowiada. Szczyt hipokryzji.
Ale fakt dyskusja zeszła z wątku spekulacyjnego (gdzie powinny być wykresy, przewidywania, opinie, informacje) na przepychankę jak w dyskusji swobodnej o lisku.
Zarówno ja jak i większość osób tu znajdujących się, chcemy to zakończyć już, dlatego proszę o jedno:
Zgłaszajcie moderatorowi wszystkie posty od teraz, które będą miały znamiona analizy życzeniowej, bez żadnych wykresów, informacji, analiz itp. Ja już sobie daję spokuj z tym @GAME i resztą spamerów, ale proszę zgłaszajcie posty w stylu "jest 56 zł", "dalej spada", "będzie 40", "radzę wam sprzedać" itd. Może wtedy wyeliminujemy osoby typu @GAME i normalnie będzie można pogadać. Koniec

Macbak2
-
Strona 645 z 1283
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 643
- 644
- 645
- 646
- 647