Dodano po 6 minutach 5 sekundach:
A dlaczego Kolega scryptominer
i dopiero teraz przejrzał 28 stron i nie zaskoczył że jeżeli nie mam nic mądrego do napisania to poprostu nie piszę, a jeżeli zostałem okradziony to piszę w temacie
Zostałem okradziony - włam na giełdę przez przejęcie poczty
Co mam o tym pisać w temacie jak spędzam wolny czas poza BB ?
Żwnada
Dodano po 5 minutach 34 sekundach:
a i jeszcze jedno - twoje odczucia z przejrzenia 28 stron najmniej mnie interesują. Raczej nie ma to wpływu na to czy moje pieniądze do mnie wrócą czy nie.konrad771 pisze: scryptominer pytanie czy ty byłeś okradziony na BB. Bo jak nie to raczej twoje działania i wpisy są lobbowaniem na rzecz BB. Nie muszę Ci udowadniać że zostałem okradziony. Wystarczy że ja i kilkanaście przynajmniej osób z tego forum zostały okradzione i mamy pełne prawo do tego aby mieć przynajmniej pretensje do BB za same lakoniczne odpowiedzi w monencie gdy zgłasza im się taką kradzież. Dlaczego zakładasz że jest to zmowa oczerniania BB. Nie życzę sobie abyś mnie i wszystkich okradzionych na BB oczerniał za to że piszemy co się stało. Faktem jest że to na giełdzie BB zostały ukradzione nasze pieniądze a nie na pocztach, komputerach czy z szfy Babci co do Amsterdamu to mam pełne prawo przypuszczać że może to mieć z kradzieżą moich środków. kliknij sobie w link https://bitbay.net/pl/o-nas (BitBay - Bitcoin Embassy Amsterdam, NL Zeedijk 43A, 1012 AR). Ja ze swojej strony złożyłem zawiadomienie na policji z wyraźnym zaznaczeniem iż za kradzież odpowiedzialny jest z dużą dozą prawdopodobieństwa pracownik BB czytaj BB.
Dodano po 6 minutach 5 sekundach:
A dlaczego Kolega scryptominer
i dopiero teraz przejrzał 28 stron i nie zaskoczył że jeżeli nie mam nic mądrego do napisania to poprostu nie piszę, a jeżeli zostałem okradziony to piszę w temacie
Zostałem okradziony - włam na giełdę przez przejęcie poczty
Co mam o tym pisać w temacie jak spędzam wolny czas poza BB ?
Żwnada
Z drugiej strony przeczytanie 28 stron to jest jakiś mały sukces