Gamecredits - spekulacja na temat ceny

Początkujący
Reputacja: -17
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: promil » środa, 10 stycznia 2018, 16:52

czekac i nie wysiadac z pociagu

Dodano po 23 sekundach:

Początkujący
Reputacja: 6
Reputacja postu: 
0

Postautor: nubzor » środa, 10 stycznia 2018, 16:57

promil pisze: czekac i nie wysiadac z pociagu

Dodano po 23 sekundach:
Na razie ładujemy mane żeby potem wystrzelić :lol:
Oby.....

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: rafles » środa, 10 stycznia 2018, 17:31

O której ta chińska konferencja przeliczając na nasz czas?

Początkujący
Reputacja: 34
Reputacja postu: 
1

Postautor: Veres » środa, 10 stycznia 2018, 17:35

Moze sie nam flaga wyrysowac jak kolega wyżej napisał, zazwyczaj wychodIlismy z niej góra.
Ciekawe czemu nie piszą teraz te osoby co weszły za 22+ :mrgreen:
Pamiętajmy jak wszystko sie wali a w temacie jest żal i lament to okazja do niezłych zakupów. Zawsze sie to sprawdzalo odkąd pamiętam.
Chce trochę doinwestowac i zastanawiam sie czy dokupić za 21 czy poczekać do tych 20?

Początkujący
Reputacja: 8
Reputacja postu: 
0

Postautor: Bartosz » środa, 10 stycznia 2018, 17:44

Szczerze to czytając wypowiedzi 80% osob tutaj to niedowierzam, że inwestujecie pieniądze nie mając żadnej nawet podstawowej wiedzy. Czy to o inwestowaniu czy o projekcie w który wkładacie pieniądze. Mimo wszystko to dziękuję, że właśnie takie osoby inwestują w projekt. Dzięki temu szybko się wyleszczacie i mój zysk to wasza strata.
Ten temat powoli zaczyna być sterta wpisów pisanych pod wpływem emocji bo kurs rośnie lub spada. Zero wartości treści, nikt nie analizuje projektu czy poczynań twórców.
Proponuję wszystkim nowym osobom zamiast śledzić ten wątek i wylewac swoje smutki to obserwować wszelkie social media projektu w który inwestują, być biernym obserwatorem na grupach i wtedy spekulować czy projekt ma szansę wzrostu czy nie.
Osobiście czekam na informacje na temat nowych produktów i usług które ma oferować GC i to jest obecnie kluczowa sprawa na ten moment.

Początkujący
Reputacja: 35
Reputacja postu: 
11

Postautor: mati1620 » środa, 10 stycznia 2018, 17:48

Łapcie,zrobiłem screna z przetłumaczeniem,bo znając życie i lenistwo niektórych osób na forum za ciężko by było samemu przetłumaczyć.
Godzina 10.00 czasu japońskiego,czyli wg naszego wychodzi będzie to chyba godzina 2.00 20.01 na 100% pewny nie jestem, póki co nie ma informacji czy bedzie stream z tego czy nie.
Mam nadzieję,że dacie chociaż +.
https://zapodaj.net/images/9c925744db2d6.jpg
Link do oryginału:
https://thecoin.jp/

Początkujący
Reputacja: 34
Reputacja postu: 
0

Postautor: Veres » środa, 10 stycznia 2018, 18:22

Zagraniczne giełdy doganiają BB, jest już tylko 0,10$ do przodu. Wolumen na bittrexie od wczoraj zmałał o 60%!

Początkujący
Reputacja: 93
Reputacja postu: 
0

Postautor: Ramzes84 » środa, 10 stycznia 2018, 18:43

Veres pisze:Zagraniczne giełdy doganiają BB, jest już tylko 0,10$ do przodu. Wolumen na bittrexie od wczoraj zmałał o 60%!
Krypto organizm :) wysiedli z liska na game i ziup w górę. Teraz lisk na mega wsparciu i pewno za niedługo odjedzie. Dobije do stacji 170 i znów przesiadka game. Z niskimi cenami biletow póki co mamy na bitbay tylko dwa pociągi. Chociaż miało od stycznia być ich wiecej. Między innymi ten futurecoin naganiacza Żukiewicza i calej reszty tych pro ludzi. :D

Chyba że lisk jednak zacznie zjeżdżać do 85 to wtedy będziemy mieć więcej pasażerów :)

Początkujący
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Postautor: trakol » środa, 10 stycznia 2018, 19:11

Jak juz odjezdzamy od tematu to licze tez na ltc. Moim zdaniem to najpewniejsza obecnie para Game i Ltc na bitbayu. Lisk to duza niewiadoma, duzy hype, duzo gowniarzy sie podorabialo na tym przez rozgłos, to byloby zbyt latwe zeby bylo prawdziwe (lisk 200-300zł)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Serhean » środa, 10 stycznia 2018, 19:31

...
Ostatnio zmieniony środa, 10 stycznia 2018, 19:41 przez Serhean, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: pixel21 » środa, 10 stycznia 2018, 19:40

Końcówka ed na końcu czasownika oznacza że coś się już odbyło. Jest bałagan ponieważ wklejasz posta z video z yt które się odbyło, a piszesz że dopiero będzie. Cmmon...

Początkujący
Reputacja: -11
Reputacja postu: 
0

Postautor: saszek » środa, 10 stycznia 2018, 20:12

zdecydowanie bitrex mieli porządnie w okolicy 6.2$, czyli wzrost o 0.5 w ciągu 1h. Ciekawe czy w nocy podbije coś jeszcze, tak jak to mialo miejsce ostatnio.

Początkujący
Reputacja: 93
Reputacja postu: 
0

Postautor: Ramzes84 » środa, 10 stycznia 2018, 20:22

KJUB pisze: Moze skonczmy temat o czasownikach. gowniarzach,liskach itp... , to jest forum dotyczace game...
Więc pogadajmy o grach. Z tym maincraft to nie głupie. Gdybym za game mógł coś sprzedać.. mam szlifowany andezyt do opierdzielenia :) Boże mam 33 lata żonę córkę i gram w to :D
Ostatnio zmieniony środa, 10 stycznia 2018, 20:33 przez Ramzes84, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Reputacja: 72
Reputacja postu: 
0

Postautor: Dodo101 » środa, 10 stycznia 2018, 20:29

Ramzes84 pisze:
KJUB pisze: Moze skonczmy temat o czasownikach. gowniarzach,liskach itp... , to jest forum dotyczace game...
Więc pogadajmy o grach. Z tym minecraft to nie głupie. Gdybym za game mógł coś sprzedać.. mam szlifowany andezyt do opierdzielenia :) Boże mam 33 lata żonę córkę i gram w to :D
Z tego co wiem Enjin coin uderzył w Maincrafta i stworzył do tego SDK więc pytanie czy Game da radę się przebić przez to :(

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 132
Reputacja postu: 
0

Postautor: reaktywa » środa, 10 stycznia 2018, 20:42

Game nie wejdzie w minecrafta, bo ten jest napisany w javie, nie ma żadnego silnika nawet. Takie gry to nie jest target teamu, przynajmniej na ten moment.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Chuck!Norris » środa, 10 stycznia 2018, 20:54

Minecraft zostal napisany w notatniku wiec czego ty oczekujesz :D :D

Początkujący
Reputacja: -1
Reputacja postu: 
-1

Postautor: bobiii » środa, 10 stycznia 2018, 21:04

Witam was, nowy tutaj jestem, kilka dni temu zainwestowałem właśnie w Game i teraz mam pytanie trzymać na giełdzie czy dać do portfela na https://wallet.gamecredits.com ??? czy jeszcze jest jakaś lepsza opcja i najbezpieczniejsza by to zakopać ??? bo jeszcze znalazłem na androida portfel GameCredits i mi pisze ze mam podać nazwę użytkownika i hasło tylko że ja nie mam nazwy użytkownika bo przecież na stronie po przez maila sie loguje więc o co chodzi ??

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: reaktywa » środa, 10 stycznia 2018, 21:09

Do bitbaya polecam gmaila na którym też należy ustawić 2FA, najbezpieczniejsza opcja trzymania na giełdzie. Ich wallet też spoko, jest bezpieczny ale na ten moment wypłata z niego chwile trwa.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: zjadł_rozum » środa, 10 stycznia 2018, 21:18

Tyle, że wersje na platformy mobilne są przepisane (prawdopodobnie na jakimś silniku) + jest tam duzo sklepów, które uzyskują przychody, nie wszystkie takie gry korzystały (nie wiem czy nadal tak mogą) z pośrednictwa google, na pewno nie korzystają wszyscy z admob (mobilny reklamodawca google). Tutaj game może szukać niszy.

Na PC pod banderą microsotftu powstał Minecrtaft Windows 10 edition. https://minecraft-pl.gamepedia.com/Windows_10_Edition
Dla zainteresowanych wyżej - proszę sprawdzcie informacje, zanim coś napiszecie, bo jeden zły post eliminuje 100 dobrych.
Jednak nie sądze by microsoft kupił mojang by teraz na tym sam nie zarabiać samodzielnie. Prędzej można iśc w serwery multiplayer minecrafta, tam są takie systemy i zupełnie jest omijany Microsoft/Mojang.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: reaktywa » środa, 10 stycznia 2018, 21:24

A to akurat na prywatne serwery minecrafta można wdrożyć game już teraz- pisze o tym bo jakiś koleś prosił o pomoc w tym developerów na discordzie.

Wróć do „Pozostałe”