Sagan pisze: Ja się tak trochę po cichu zastanawiam, czy w przypadku bardzo niskiej ceny nie zostawić sobie tego coina na pamiątkę. Może kiedyś ożyje...?
Ja mam podobne przeczucia.
Na początku października była podobna sytuacja z SPR, za które można było otrzymać nową walutę Helium. SPR miał być tym "gorszym" projektem, niektórzy twierdzili, że porzuconym, natomiast projekt Helium zapowiadał się ciekawie, więc było spore zainteresowanie. Co się okazało?
Po snapshocie wszyscy na gwałt sprzedawali SPR za grosze. W chwili obecnej SPR ma się całkiem dobrze, kurs poszedł w górę, projekt nie jest porzucony. A Helium? Już czwarty miesiąc czekamy na uruchomienie blockchaina i walleta. Od dwóch miesięcy devowie nie odezwali się słowem. Scam? Trudno powiedzieć, ostatnio coś się zaczęło dziać w temacie. Jedyny plus jest taki, że zamiast sprzedawać SPR za grosze, zatrzymałem sobie na pamiątkę, a jakiś czas temu sprzedałem nawet z ciekawą nawiązką.
W każdym razie mam nadzieję, że z XCS będzie wszystko w porządku i zwyczajnie trzeba rozważyć na chłodno, czy sprzedawać zaraz po snapie, czy zostawić i poczekać.