Dziendobry

6 godzinowa na finexie zamknieta w ten sposob
https://www.tradingview.com/x/Tc8mqxyv
Bardzo ladna flaga wedlug mnie, ale czegos jeszcze jej brakuje, takiego małego wyleszcza, który dalby nam ładny knot u dołu, co ciekawe a zarazem dziwne, alty stoja w miejscu, dokladnie w jednym wąskim przedziale cenowym, przyklad ETH 5M
Nastepnie BCH
Co ciekawe, na BCH knot juz jest, ale powstał raczej na skutek zrzutu kogoś kto nie wytrzymał presji, lub stwierdził ze jego kapitał bedzie miec lepiej w innym miejscu
Z tego co udało mi sie wydedukować, hype na alty jest, ale BTC tez powoli sie podnosi, alty jako tako niechcą juz zejsc nizej, nawet jesli BTC buduje flage, to na altach jest to po prostu płaska linia
Koniec konców, wedlug mnie w najblizszym dniu bedziemy raczej obserwować wyskok na BTC, a alty juz zajeły pozycje wysoko, takze % zysku na nich bedzie pewnie jeszcze wiekszy
Jest jeszcze scenariusz przelewu kapitału z altów na BTC, no i wtedy ładna pompka, ale jakoś nie jestem do tego przekonany
Pozdrawiam
Jest jeszcze jedna opcja bardzo pesymistyczna, własnie nastepuje realizacja zysków na altach, grubaski postawili niewidzialne sciany, a nowi je zjadaja. Bitcoin wyjdzie dołem niczym na obrazku ergorga, i wszystko sie posypie, a aktualny stan bedziemy kiedys nazywac "return to normal"