Waluty o niskiej kapitalizacji (ZAKAZ pytań i dyskusji!)

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 3
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Waluty o niskiej kapitalizacji

Postautor: Pukiel » wtorek, 2 stycznia 2018, 14:22

paprykarz18 pisze: Spokojnie, SDRN mega ryzykowny. Już urósł trzy razy, może teraz spaść i stracimy 50% wkładu!
Projekt mi się nie podoba, więc tutaj moja intuicja krzyczy - NIE KUPUJ.
Zagrałem typowo pod newsy.
Sytuacja krypto w Indiach nieciekawa, a jakieś powiązania są.
Zobaczymy jakie będą te newsy. Może być tak, że po newsach kurs -50%.

Uwaga, uważam że to nie jest inwestycja na long term, tak jak Elixir, SunContract, Vibe i inne.

Elixir dopiero rusza. On nadal jest tani. Jak dobrze pójdzie, zrobimy na nim x200!

ATS dalej ryzykowny. Nie wiemy, czego się spodziewać po 8 stycznia. Może być dump 7 stycznia, dlatego trzeba na to mieć oko. Ja trzymam i czekam na rozwój projektu.

Incent rusza. Jeszcze można wskakiwać na korektach.

Vibe może być mega wystrzał na początku lutego.

Nawet Linx coś zaczyna pokazywać. Jeszcze będzie ciekawie.
Nie no ja tam nie kupiłem tego nie wiadomo ile, pewnie jak na ludzi tutaj to jakieś grosze, tego Viba już dawno chciałem kupić ale problemy była z tą giełdą i siedzę na razie na śmiesznych altach które i tak dają póki co ładnie zarobić pokroju TRONów, YOYOWów, VERGów czy TIERIONów

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 504
Reputacja postu: 
5

Postautor: paprykarz18 » wtorek, 2 stycznia 2018, 14:28

Moja propozycja na mid/long term:

Aeron (ARN)
Bezpieczeństwo ruchu lotniczego wspierana przez blockchain.

Bardzo ciekawy, solidny projekt. Wszystko uporządkowane, czytelne, wiarygodnie wyglądający zespół.
Nie mają ambicji przekonywania do siebie wielkich linii lotniczych, bo mają one swoje systemy. Nie spodziewajcie się za tydzień super newsa, że Emirates będą korzystać z ich produktu (i ceny 150$ za ARN). Jest za wcześnie na wprowadzanie technologii blockchain do lotnictwa mainstreamowego.
Jednak podpisali oni ostatnio umowę z agencją rządu w Bahrajnie. Mają ambitny plan i precyzyjnie sformułowane cele.
Próbują wypełnić białe plamy i wpisać się w pewną lukę. Celują w loty szkoleniowe, prywatne i dostarczać produkt dla obszarów niepokrytych kontrolą ruchu lotniczego (Afryka).
Mnie to przekonuje, choć traktuję projekt jako inwestycje long term.

Niemniej jednak, x100 możliwe nawet w tym roku, bo market cap to dopiero 12 mln $.
Już są na Binance, więc łatwo przyjdzie pompowanie kursu, np. do 50$ za sztukę :)
Jeżeli nie macie jeszcze tam konta, możecie skorzystać z mojego ref: https://www.binance.com/?ref=15699856

Przy realizacji zysków pamiętajcie z owoców czyjej pracy korzystaliście:
ETH 0xD381da7bdB3eDF878518128E27FAffF8561Eefd9

Wysokich kursów.

sud
Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 150
Reputacja postu: 
0

Postautor: sud » wtorek, 2 stycznia 2018, 14:38

ELIXIR, SALT, LEND - wszystkie projekty związane z pożyczkami poszły sporo w górę, chyba początek 2018 to może być sezon na takie coiny.

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
1

Postautor: kalwaj » wtorek, 2 stycznia 2018, 14:40

TSD_WWA pisze: @sud, wiesz moze gdzie kupic ELIX? nie moge znalesc takiej informacji nigdzie
https://coinmarketcap.com/currencies/elixir/#markets

Początkujący
Reputacja: 42
Reputacja postu: 
0

Postautor: TSD_WWA » wtorek, 2 stycznia 2018, 14:42

kalwaj pisze:
TSD_WWA pisze: @sud, wiesz moze gdzie kupic ELIX? nie moge znalesc takiej informacji nigdzie
https://coinmarketcap.com/currencies/elixir/#markets
dzieki wielkie, google mi nic konkretnego nie pokazywalo.

Początkujący
Reputacja: 21
Reputacja postu: 
0

Postautor: eluminatif » wtorek, 2 stycznia 2018, 14:50

Odnośnie SC (siacoin) czy tez uważacie ze temat srednio ciekawy i nie warty zainteresowania ??

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 20
Reputacja postu: 
-1

Postautor: pk456 » wtorek, 2 stycznia 2018, 16:05

eluminatif pisze: Odnośnie SC (siacoin) czy tez uważacie ze temat srednio ciekawy i nie warty zainteresowania ??
Ja akurat myślę że to spoko projekt, z tym że przechowywanie plików dla prywatnych użytkowników raczej nie dla firm. Ja z chęcią bym ich traktował jako dodatkowy backup dla części swoich plików.

Ze swoją koparką chyba pojechali po bandzie i myślę że nie do końca potrzebnie poszli w tą stronę, bardziej oczekiwałbym żeby wypuścili szybko swojego NAS'a. W końcu tym się mają zajmować.

Jeśli natomiast chciałbyś kupować teraz, to chyba nienajlepszy czas, SC mocno poszło w górę i lepiej czekać na korektę.

Początkujący
Reputacja: 3
Reputacja postu: 
0

Postautor: radix » wtorek, 2 stycznia 2018, 16:44

TSD_WWA pisze:@paprykarz18, pytanko, co sie dzieje 8 stycznia w sprawie ATS ?
8-mego rusza beta programu ATS.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: eluminatif » wtorek, 2 stycznia 2018, 16:53

pk456 pisze:
eluminatif pisze: Odnośnie SC (siacoin) czy tez uważacie ze temat srednio ciekawy i nie warty zainteresowania ??
Ja akurat myślę że to spoko projekt, z tym że przechowywanie plików dla prywatnych użytkowników raczej nie dla firm. Ja z chęcią bym ich traktował jako dodatkowy backup dla części swoich plików.

Ze swoją koparką chyba pojechali po bandzie i myślę że nie do końca potrzebnie poszli w tą stronę, bardziej oczekiwałbym żeby wypuścili szybko swojego NAS'a. W końcu tym się mają zajmować.

Jeśli natomiast chciałbyś kupować teraz, to chyba nienajlepszy czas, SC mocno poszło w górę i lepiej czekać na korektę.
Kupować nie chce, trzymam już jakiś czas to, ale co chwile czytam srednio pochlebne opinie o tym, i o tych koparkach ze to strzał w kolano dla projektu a jeszcze co niektórzy uważają ze to oszustwo z tymi koparkami- no zobaczymy podobno maja jakos teraz ruszyć z nimi.

Pytam ogolnie bo nie wiem czy sie pozbyć teraz i włożyć w co innego, czy czekać i zobaczyć czy się wywiążą z obietnic

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 20
Reputacja postu: 
-1

Postautor: pk456 » wtorek, 2 stycznia 2018, 16:56

eluminatif pisze:
Pytam ogolnie bo nie wiem czy sie pozbyć teraz i włożyć w co innego, czy czekać i zobaczyć czy się wywiążą z obietnic
Jeśli masz zysk to możesz realizować, ja może niekoniecznie dobrze doradzę bo sprzedałem SC i moje zadowolenie z zarobku malało wraz z dalszym wzrostem SC :D Koncertowo przestrzeliłem, teraz czekam na spadki i w zależności jaka będzie korekta wejdę w SC ponownie, albo nie.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 932
Reputacja postu: 
0

Postautor: KryptoBanita » wtorek, 2 stycznia 2018, 17:52

paprykarz18 pisze: mojego ref: https://www.binance.com/?ref=15699856
Chyba mają problem z Operą... Nijak nie da się przesunąć puzzelka :?

Początkujący
Reputacja: 11
Reputacja postu: 
0

Postautor: KONAn » wtorek, 2 stycznia 2018, 18:03

Panowie taki off top. Podzielcie sie info o tym co wam przynosi najwiecej zysku na ten moment ??

Mi procentuje: ATS, VIB, SNC, VIBE oraz XSPEC i ADA. Wiekszosc min +100% a sa i kwiatki z +2300%.

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 318
Reputacja postu: 
0

Postautor: mxxm977 » wtorek, 2 stycznia 2018, 18:34

KONAn pisze: Mi procentuje: ATS, VIB, SNC, VIBE oraz XSPEC i ADA. Wiekszosc min +100% a sa i kwiatki z +2300%.
Z ciekawości, na którym masz 2300% i od jak dawna?

Wybaczcie, że post trochę bez wartości merytorycznej, ale chciałem obserwować ten temat w "Twoje tematy" i nie dostawać przy tym maila z każdą wiadomością.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: eluminatif » wtorek, 2 stycznia 2018, 18:40

Tak obserwuje tego SDRN i Od paru godzin nie może sie przebić powyżej 197...

Początkujący
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0

Postautor: mikolajkulczyk » wtorek, 2 stycznia 2018, 18:40

KONAn pisze: Panowie taki off top. Podzielcie sie info o tym co wam przynosi najwiecej zysku na ten moment ??

Mi procentuje: ATS, VIB, SNC, VIBE oraz XSPEC i ADA. Wiekszosc min +100% a sa i kwiatki z +2300%.
Podpinam się pod pytanie kolegi wyżej, która perełka dała 2300%? :D, udało się ustrzelić jeszcze jakieś inne perełki ? Odnośnie XSPEC to była duża pompa po tym jak datadash zrobił o nim filmik na yt. Szkoda że u nas na forum cicho o takich projektach ;)

Początkujący
Reputacja: 14
Reputacja postu: 
0

Postautor: batia » wtorek, 2 stycznia 2018, 18:43

Ja mam taką perełke i jest to XBY.

Licze tutaj na mega wzrost coś ala RailBlock.

Początkujący
Reputacja: 68
Reputacja postu: 
0

Postautor: kondzio » wtorek, 2 stycznia 2018, 18:54

Czytam ten temat i już sam w końcu nie wiem co mam robić, czy inwestować PRXa czy VIBe? Ktoś mądry z doświadczeniem podpowie co by zrobił na moim miejscu ? ;)

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 115
Reputacja postu: 
0

Postautor: Jeff » wtorek, 2 stycznia 2018, 18:56

@kondzio,

Podziel kase na kilka czesci i inwestuj w kilka monet. Bezpieczniej

Początkujący
Reputacja: 11
Reputacja postu: 
1

Postautor: KONAn » wtorek, 2 stycznia 2018, 18:58

mikolajkulczyk pisze:
KONAn pisze: Panowie taki off top. Podzielcie sie info o tym co wam przynosi najwiecej zysku na ten moment ??

Podpinam się pod pytanie kolegi wyżej, która perełka dała 2300%? :D, udało się ustrzelić jeszcze jakieś inne perełki ? Odnośnie XSPEC to była duża pompa po tym jak datadash zrobił o nim filmik na yt. Szkoda że u nas na forum cicho o takich projektach ;)

Ta perelka to ATS kupowany po 0.003$ :). Zobaczymy jak w long term ta cena sie utrzyma...jest jeszcze CAPP, VIB, SNC oraz VIBE ktore daly po +500% zysku

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 318
Reputacja postu: 
0

Postautor: mxxm977 » wtorek, 2 stycznia 2018, 19:07

Jakie macie typy na long term? Tak na rok? Tak jak pisał wcześniej @paprykarz18, ELIX? Aeron?
Gdzieś czytałem na forum, że również Verge się bardzo opłaca jak na long, ewentualnie Red Pulse.
Ripple niby też fajnie, ale jest drugie pod względem Market Capu (przeganiając ETH i BCH) więc nie sądzę, by miało jeszcze jakoś bardzo znacząco wzrosnąć.

Wróć do „Pozostałe”