Gamecredits - spekulacja na temat ceny

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: ssnejkku » środa, 27 grudnia 2017, 08:31

Ja się zastanawiam dlaczego Game jest tak nisko ceniony, obstawiacie cenę 100zl na przyszły rok, a jeśli będą dobrze promować coina to i cena 1000zl jest możliwa patrząc na wzrost Eth i Dash

Początkujący
Reputacja: 9
Reputacja postu: 
0

Postautor: splatt91 » środa, 27 grudnia 2017, 08:35

ssnejkku pisze:Ja się zastanawiam dlaczego Game jest tak nisko ceniony, obstawiacie cenę 100zl na przyszły rok, a jeśli będą dobrze promować coina to i cena 1000zl jest możliwa patrząc na wzrost Eth i Dash
Ktos kto nie interesuje sie tym projektem spojrzy na cene i pomysli sobie ze to kolejny scam. Dopiero jak sie pompa zacznie robic w okol game, jakis marketing to ludzie popatrza, ale cena pewnie bedzie juz inna. Swoja droga niedawno kosztowal 7 pln wiec wzrosl dwukrotnie.

Początkujący
Reputacja: 6
Reputacja postu: 
0

Postautor: cyberdzik » środa, 27 grudnia 2017, 10:17

W styczniu będzie odbicie do 20-25zl, do grudnia może wzrosnąć do 70-100zl. Wyszedłem z liska i inwestuję w Game, widzę dużą przyszłość w tej walucie.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Baltvar » środa, 27 grudnia 2017, 11:59

cyberdzik pisze:W styczniu będzie odbicie do 20-25zl, do grudnia może wzrosnąć do 70-100zl. Wyszedłem z liska i inwestuję w Game, widzę dużą przyszłość w tej walucie.
Wiem, że to nie temat na Liska, ale w Lisku w perspektywie pół roku też szykują się sporę zmiany i da się na nim na pewno zarobić :)

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Postautor: 2north » środa, 27 grudnia 2017, 12:31

Kurs 1000zl i nie musze pracowac :-). Moze kiedys.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 132
Reputacja postu: 
0

Postautor: reaktywa » środa, 27 grudnia 2017, 13:08

Tak, uda sie zarobić na lisku a raczej wachaniach, bo jak po raz kolejny wyskoczą z przesuniętym terminem to już widze jak rakieta odpala, ale nie w tą strone co byście chcieli. Łatwiej jest urosnąć z 15zł na 100zł dając ponad 500% zysku niż z 80zł na 400zł. Ten kto kupi teraz i nie da sie wyleszczyć na spadkach zarobi ładny % w nie długim okresie czasu.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Postautor: 2north » środa, 27 grudnia 2017, 13:47

Wie ktoś czy team gc wydał swój portfel+koparke? Bo gdzieś wyczytałem, ze maja to zrobic ale nie wiem czy to juz nastapilo...?

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 132
Reputacja postu: 
1

Postautor: reaktywa » środa, 27 grudnia 2017, 13:56

Nie, wciąż mamy zamknięte testy. Warto obserwować ich twittera, tam zawsze najświeższe newsy są.

http://www.twitter.com/gamecredits

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Malgoth » czwartek, 28 grudnia 2017, 10:30

https://wallet.gamecredits.com/auth - czy to jest oficjalny protfel? bezpiecznie na nim trzymać cokolwiek?

Początkujący
Reputacja: 34
Reputacja postu: 
1

Postautor: Veres » czwartek, 28 grudnia 2017, 11:32

Tak jak myślałem że cena lekko spadnie, ale widać że GAME chce mocno ubić poziom 15zł i tutaj pozostaj jakiś czas. Czekam na mocniejsze ruchy, ja jestem ciągle zaladowany.

Początkujący
Reputacja: 8
Reputacja postu: 
0

Postautor: Bartosz » czwartek, 28 grudnia 2017, 11:37

U mnie ładunek 50% kapitału w GAME, jak już ruszą z większą kampanią reklamową to może być bardzo ciekawie. Oczywiście o ile BTC nie nawali.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Baltvar » czwartek, 28 grudnia 2017, 11:51

Skoro to wątek spekulacyjny... To jakie są wasze odczucia? Przewidujecie że lepiej się dzisiaj wyprzedać bo będą duże spadki, czy raczej nic wielkiego się nie stanie i w przeciągu 2-3msc będziemy mieli jeszcze wyższe ceny?

Początkujący
Reputacja: 35
Reputacja postu: 
0

Postautor: mati1620 » czwartek, 28 grudnia 2017, 12:03

Veres pisze:Tak jak myślałem że cena lekko spadnie, ale widać że GAME chce mocno ubić poziom 15zł i tutaj pozostaj jakiś czas. Czekam na mocniejsze ruchy, ja jestem ciągle zaladowany.
Jeśli spadek ponad 30%, z 4,87$ do dzisiejszego minimum na 3,32$ jest dla ciebie "lekki" to nie mam więcej pytań. Powyżej 15zł trzymał się tylko BB gdzie kurs aktualnie zawyżony jest o jakieś 1,7zł,a reszta giełd aktualnie poniżej 13zł. BB się trzyma bo co jakiś czas trafi się ktoś kto podbije kurs,i teraz trochę mniej ludzi panikuje i nie chcą sprzedać ze stratą dzięki temu nie mamy ceny poniżej 13zł. Chociaż patrząc na chwilę obecną(12:01) BTC ma poziom 13,3k$ jeśli poleci niżej, możemy zobaczyć ceny z 13 z przodu,a w przypadku "panic sell" może i z 12.
Jeśli nie zejdziemy poniżej 3,4$ to jest duża szansa na wzrost, jeśli spadniemy poniżej to możemy znowu zobaczyć ceny w granicach 11zł. Ja się nie wyprzedaję pomimo,że kupiłem po 16,2zł. Plus jest taki,że tylko częścią kapitału,teraz na spadkach dokupuję co jakiś czas aby trochę zmniejszyć średnią cenę zakupu.

qba
Początkujący
Reputacja: 32
Reputacja postu: 
0

Postautor: qba » czwartek, 28 grudnia 2017, 12:10

Forum czytam od dawna ale dzisiaj postanowiłem się w końcu zarejestrować także witam wszystkich serdecznie!

Piszę w tym temacie bo zamierzam kupić trochę GAME na dłuższy termin. Jeśli wszystko ułoży się odpowiednio widać tu mega potencjał.
Zastanawiam się tylko czy nabyć je jeszcze w tym roku czy zaczekać chwilę na rozwój sytuacji...

Początkujący
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0

Postautor: tetrus » czwartek, 28 grudnia 2017, 12:38

qba pisze: Forum czytam od dawna ale dzisiaj postanowiłem się w końcu zarejestrować także witam wszystkich serdecznie!

Piszę w tym temacie bo zamierzam kupić trochę GAME na dłuższy termin. Jeśli wszystko ułoży się odpowiednio widać tu mega potencjał.
Zastanawiam się tylko czy nabyć je jeszcze w tym roku czy zaczekać chwilę na rozwój sytuacji...
raczej nabyc go na dniach, albo nawet juz dzis bedzie jego minimum

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: splatt91 » czwartek, 28 grudnia 2017, 13:22

Ja szczerze wyszedlem przy 15 PLN bo stwierdzilem ze odkupie.nizej. czekam moze na jakies 12-13 zeta.. zobaczymy

Początkujący
Reputacja: 18
Reputacja postu: 
0

Postautor: Tomek1705 » czwartek, 28 grudnia 2017, 13:41

Co jesli Amerykance psikusa zrobią?
Ja tam wyjdę przy 17-18 i z nadzieją będę patrzył na 15-16

Początkujący
Reputacja: 6
Reputacja postu: 
0

Postautor: balu1988 » czwartek, 28 grudnia 2017, 14:01

wczoraj kupiłem po 15,7 jak dzisiaj patrzę na cenę to sam jestem na siebie zły ;) ale i tak jestem dobrej nadziei, myślę że nowy rok będzie owocny :)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: splatt91 » czwartek, 28 grudnia 2017, 14:16

KJUB pisze:Ja tak samo, ale najwazniejsze nie panikowac na spadkach, cierpliwości...
To prawda albo trzymac i nie patrzec na wykres albo ciac straty i kupic.nizej albo podkupywac nizej zeby cena srednia zakupu spadla ;)

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: krzysztofkrypto » czwartek, 28 grudnia 2017, 14:33

Wiram serdecznie.
Coś mi mówi że waluta pojdzie w górę.
Nie po to, ktoś stawia batony na skupie w dziesiątkach tyś zł. Żeby zrobić dobrze zwykłym Januszom i kupować na spadku po ich panice .
Pozdrawiam.

Pomocy! Jestem lamerem i nie wiem jak wyłączyc podpis w Tapatalku. Proszę o instrukcję na PW. SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Wróć do „Pozostałe”