Mocne serwery VPS 1GB/S CPU XEON 2.20GHz 8 rdzeni dostęp na miesiąc zapłacisz ile zechcesz

Regulamin forum
1. Podanie ceny oferowanego towaru jest obowiązkowe !
2. Ogłoszenia żółtodziobów muszą zawierać możliwość wystawienia towaru na serwisach aukcyjnych typu allegro które zabezpieczają kupującego.
3. Ogłoszenia oferujące zakup towarów przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
4. Podanie czasu dostawy jest obowiązkowe.
5. Żółtodzioby nie mogą oferować "udziałów", "preorderów" i "zamówień grupowych"
Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Mocne serwery VPS 1GB/S CPU XEON 2.20GHz 8 rdzeni dostęp na miesiąc zapłacisz ile zechcesz

Postautor: marcinb » sobota, 25 listopada 2017, 05:14

może jest ktoś z was kto potrzebuje serwer vps do nauki bądź jakiegoś testu? mogę udostępnić do 20 mocnych maszyn VPS XEON 2.20GHz 8 rdzeni łącze 1Gb/S Upload/Download. do wyboru daje lokalizacje UK,DE,NL,USA oraz system Linux - Debian Ubuntu CentOS ,Fedora.

jestem uczciwy dlatego adres ip serwera oraz hasło do konta root wysyłam jako pierwszy...

nie wiem jakiej ceny mogę oczekiwać zapłacisz mi tyle ile sam będziesz uważać!!

Szczerze liczy się dla mnie teraz każda kwota zbieram pieniądze aby wynająć jakiś pokój w jednym z większych miast i wyprowadzić się z wioski gdzie tkwię od ponad roku bez pracy. :(

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: stonebridge » sobota, 25 listopada 2017, 18:42

Witam , napisz moze na priv do mnie jesli wolisz jak i co masz skonfigurowane ( jak to jest postawione i napewno cos pomyslimy ) Pozdrawiam

Wróć do „Sprzedam”