Lisk dyskusja o cenie - wątek spekulacyjny

Początkujący
Reputacja: -40
Reputacja postu: 
-1
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: Bogatymnich » wtorek, 21 listopada 2017, 19:48

Wyczuwam jutro wielkie pieniądze.

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: cwanygapa » wtorek, 21 listopada 2017, 19:57

Witam, nie mam doświadczenia w tego typu konferencjach, byłem jednak na kilku innych w zupełnie innej tematyce. Zastanawia mnie jedno - w podanej agendzie LISK prawie najwięcej miejsca zajmuje przerwa..czyżby tak mało treści było do przekazania? Ściągać ludzi z całego świata dla kilku kwadransów? Jak wyglądały inne agendy dla kryptowalut w podobnej tematyce, być może się mylę ale jakoś słabo to wygląda..

Początkujący
Reputacja: 11
Reputacja postu: 
0

Postautor: fleshedx » wtorek, 21 listopada 2017, 20:18

"Prawie najwięcej miejsca zajmuje przerwa" - powiedz mi jak doszedłeś do takiego wniosku :lol: ? No tak, przecież trzeba powielić kolejny post o tym samym że konferencja to będzie niewypał, a lisk spadnie do 20 zł :lol: aż brak mi słów

Początkujący
Reputacja: 35
Reputacja postu: 
0

Postautor: mati1620 » wtorek, 21 listopada 2017, 20:25

aribike pisze:Czym spowodowana była teraz taka nagła korekta?
Według mnie chęć zbicia ceny niżej, co chwila oferta na 3-4 BTC wędrowała niżej niż najniższa oferta sprzedaży.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 23
Reputacja postu: 
0

Postautor: chciwyszczur » wtorek, 21 listopada 2017, 20:25

Obawiam się, że ta konferencja na którą tutaj wszyscy tak oczekują może zbiec się z poważniejszą korektą bitcoina. Jeżeli tak się stanie to newsy, które zapoda pan CEO Kordek prawdopodobnie okażą się niewystarczające co by utrzymać kurs w ryzach. Kurs bitka pływa sobie teraz po górnej krawędzi trendu i zdaje się, że nie ma siły na jej zdecydowane przebicie.

Ja sam nie wyzbyłem się jeszcze moich zasobów LISKa, ale przyznaję , że ręka coraz bardziej drży. Tym bardziej, iż na reddicie pojawiają się sygnały, że nic wielkiego -poza datą rebrandingu- się jutro nie pojawi. Wykres nie wygląda źle. Długie cienie na świecach zielonych i czerwonych zdają się jednak utwierdzać mnie w przekonaniu o niezdecydowaniu uczestników rynku. Widzę strach i niepewność na tym charcie. :twisted: Wolumen też nie za duży. Zakładam, ze Ci co mieli kupić już kupili :ugeek: Jutro wszystko się okaże. Życzę sobie i Wam cierpliwości

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: cwanygapa » wtorek, 21 listopada 2017, 20:41

fleshedx pisze:"Prawie najwięcej miejsca zajmuje przerwa" - powiedz mi jak doszedłeś do takiego wniosku :lol: ? No tak, przecież trzeba powielić kolejny post o tym samym że konferencja to będzie niewypał, a lisk spadnie do 20 zł :lol: aż brak mi słów
Doszedłem do tego bardzo prosto - średni czas wykładu ma ok 20 minut, a przerwa 15. Nie sugeruje co będzie ani nie mam chęci zbicia ceny, tylko pytam czy zawsze to tak wygląda, bo konferencje zwykle trwają dłużej. Być może aby to marketingowo "sprzedać" musi być krótko i na temat, pytanie czy jak się ma konkretne treści uda się uwinąć w tak krótkim czasie. Widzę tu dużą nerwowość, wystarczy że pytanie nie jest zgodne z czyjąś strategią i zaraz zarzuty..

Początkujący
Reputacja: 438
Reputacja postu: 
0

Postautor: Ishias » wtorek, 21 listopada 2017, 21:00

Nerwówka będzie w nocy, coś moje 11 usd chyba nie wypali, ale od dawna ludzie wiedzą że Kordek nic nie powie. Gdzieś czytałem nawet że delegaci ostrzegają przed konfą bo ciekawego nic będzie. Może ludzie czekają na potiwerdzenie że nic nie będzie ciekawego podczas konfy xd. A jestem ciekaw jak ktoś ma dostęp do tych śmiesznych grup na fejsie czy gdzies np BitBayPump może oni poinformują o pompce buehehe. Dobre to jest xd

Początkujący
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0

Postautor: Krzysiek76 » wtorek, 21 listopada 2017, 21:08

Korekta na BTC jest dla tego bo odpływa kapitał spekulacyjny na BTG który już ruszył na 3 giełdach i chwilowe tąpniecie było też na Lisku

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: aribike » wtorek, 21 listopada 2017, 21:13

Odpowiedziałeś na moje pytanie sprzed kilku postów, dzięks.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Saciu007 » wtorek, 21 listopada 2017, 21:26

Panowie mam pytanie wiem że gdzieś był podany link. Ale o której dokładnie godzinie jest ta konferencja? ( POLSKI CZAS?)

Początkujący
Reputacja: -31
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cobrann » wtorek, 21 listopada 2017, 21:28

Saciu007 pisze:Panowie mam pytanie wiem że gdzieś był podany link. Ale o której dokładnie godzinie jest ta konferencja? ( POLSKI CZAS?)
https://www.youtube.com/c/LiskHQ/live

18:30

Dex
Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Dex » wtorek, 21 listopada 2017, 21:44

Jak myślicie na ilu ta chwilowa korekta się zatrzyma?

Początkujący
Reputacja: -1
Reputacja postu: 
0

Postautor: M_teusz » wtorek, 21 listopada 2017, 21:48

czy to się zmieni (ta cena ) czy już bedzie tylko gorzej ?

Początkujący
Reputacja: -4
Reputacja postu: 
0

Postautor: matikb » wtorek, 21 listopada 2017, 21:50

A kto mowi ze chwilowa? Wolumen malutki, byc moze bedzie spadac zamiast rosnac przed konferencją. Na 35.50 na bb stoi baton na 11k

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 410
Reputacja postu: 
1

Postautor: Jazda » wtorek, 21 listopada 2017, 21:56

matikb pisze:A kto mowi ze chwilowa? Wolumen malutki, byc moze bedzie spadac zamiast rosnac przed konferencją. Na 35.50 na bb stoi baton na 11k
Nie po to trzymali kurs od trzech dni w ryzach i nie pozwalali mu się wybić w górę, aby teraz robić zrzut pomyśl...
Wywołali panic sell skupią jeszcze teraz ile się znajdzie chętnych do oddania i po sprawie :)
A te 11k w tym samym celu postawili, typowy straszak na leszczy aby się wysypali z LSK, straszak zniknie leszcze LSK oddali i papa :D

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: marcin256 » wtorek, 21 listopada 2017, 22:00

Nie więcej jak do 34 zł myślę, kto miał zarobić to już zarobił. A kto ma zarobić też zarobi. Jutro przed konferencją może być pompka. Mysle że może do 42 zł około 0.00145 satoshi. Potem spadek i dalej zależy co powiedzą na konferencji. Jeśli ktoś gra longa nie ma co się przejmować myślę, że na koniec 2018 roku jeśli wyjdzie SDK cena minimum osiągnie 150$. Sam zamrażam swoje liski na rok i zobaczymy co z tego będzie. Więc życzę wam powodzonka i cierpliwości.

Początkujący
Reputacja: -4
Reputacja postu: 
0

Postautor: matikb » wtorek, 21 listopada 2017, 22:17

Wszyscy grają pod wzrosty a rynek lubi zaskakiwac. Sam jestem zaladowany w lsk ale nie wierze w cuda jutro:)

Początkujący
Reputacja: 29
Reputacja postu: 
0

Postautor: hazi » wtorek, 21 listopada 2017, 22:23

Ostatnio tez była konferencja i wszyscy gadali ze będzie pompa.A pompa oczywiscie byla ale pare dni przed konferencja. Podczas tamtego live nie było wystrzału. Była o tym mowa poszukajcie wstecz sprawdzcie czy na ostatniej konferecji był wzrost. Na ale to tylko spekulacja moge sie mylic.
Ostatnio zmieniony wtorek, 21 listopada 2017, 22:29 przez hazi, łącznie zmieniany 5 razy.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: -2
Reputacja postu: 
0

Postautor: dzudok » wtorek, 21 listopada 2017, 22:24

Nie bedzie zadnych cudów,scenariusze są dwa ,podadzą ze pod koniec roku coś drgnie pójdzie do góry,nie podadzą nic ciekawego spadek.....

Początkujący
Reputacja: 3
Reputacja postu: 
0

Postautor: misi3k » wtorek, 21 listopada 2017, 22:33

Mozna w jakis sposob wycenic wartosc lisk na przyszly rok kiedy sdk bedzie kompletne ? Niech sie ktos madry wypowie

Wróć do „Lisk”