Ja to widzę trochę inaczej ... nie zdziwi mnie, jak do konferencji zbliżymy się do ATH, a potem lecimy na 15$, albo na 5$

Postautor: Sztanca » sobota, 18 listopada 2017, 22:14
Ja to widzę trochę inaczej ... nie zdziwi mnie, jak do konferencji zbliżymy się do ATH, a potem lecimy na 15$, albo na 5$
Sztanca
Postautor: Lais » sobota, 18 listopada 2017, 22:53
Lais
Postautor: Sztanca » sobota, 18 listopada 2017, 23:06
Sztanca
Postautor: Lais » sobota, 18 listopada 2017, 23:17
Lais
Postautor: qwerty91 » sobota, 18 listopada 2017, 23:19
qwerty91
guzol30
Postautor: splatt91 » sobota, 18 listopada 2017, 23:28
splatt91
Postautor: mati1620 » sobota, 18 listopada 2017, 23:32
mati1620
Postautor: Muselk » sobota, 18 listopada 2017, 23:59
Muselk
hypia
Postautor: LukaszLukasz » niedziela, 19 listopada 2017, 11:12
LukaszLukasz
Postautor: Nathan Drake » niedziela, 19 listopada 2017, 11:17
Nathan Drake
Postautor: owen12 » niedziela, 19 listopada 2017, 14:08
owen12
Postautor: Esdermo » niedziela, 19 listopada 2017, 14:24
Dalej tak uważasz?szlagaag pisze: Ludzie to czysta spekulacja.
Było głośno o konferencji idealny moment wejścia grubasów (nie bez powodu 2 dni przed wzrostami wspominałem o zakupach i ofercie na kwote 85 BTC). Grubasy już wyszły z zarobkiem min. 80%.. Konferencja nic nie da. Czego by nie powiedzieli. Bo nikt nie będzie podbijał kursu specjalnie by inni zarobili którzy czekają na to wydarzenie. Dlatego każdy pump jest wcześniej zanim coś się wydarzy.
Jeżeli jesteś pewien ,że konferencja spowoduję przekroczenie 40zł. Daj łapkę w górę (jeżeli będzie tak prześlę Ci 3 LSK na twój portfel ,natomiast jeżeli cena nie osiągnie tej kwoty ty wysyłasz mi. Więc zanim dasz łape w górę zastanów się czy jesteś uczciwy i nie szkoda Ci 3 LSK )Ja jestem swojego pewien.
Esdermo
Postautor: design » niedziela, 19 listopada 2017, 14:29
design
Postautor: qwerty91 » niedziela, 19 listopada 2017, 14:32
qwerty91
Postautor: szlagaag » niedziela, 19 listopada 2017, 14:38
Tak cały czas ,zakład jest aktualny.Esdermo pisze:Dalej tak uważasz?szlagaag pisze: Ludzie to czysta spekulacja.
Było głośno o konferencji idealny moment wejścia grubasów (nie bez powodu 2 dni przed wzrostami wspominałem o zakupach i ofercie na kwote 85 BTC). Grubasy już wyszły z zarobkiem min. 80%.. Konferencja nic nie da. Czego by nie powiedzieli. Bo nikt nie będzie podbijał kursu specjalnie by inni zarobili którzy czekają na to wydarzenie. Dlatego każdy pump jest wcześniej zanim coś się wydarzy.
Jeżeli jesteś pewien ,że konferencja spowoduję przekroczenie 40zł. Daj łapkę w górę (jeżeli będzie tak prześlę Ci 3 LSK na twój portfel ,natomiast jeżeli cena nie osiągnie tej kwoty ty wysyłasz mi. Więc zanim dasz łape w górę zastanów się czy jesteś uczciwy i nie szkoda Ci 3 LSK )Ja jestem swojego pewien.
szlagaag
Postautor: div88 » niedziela, 19 listopada 2017, 14:45
Mam to samo. Sprzedałem zbyt wcześnie i teraz za tę samą kwotę mogę kupić 70% ilości, którą posiadałem. Jeśli zostanę przy BTC to faktycznie zarobiłem, ale wymieniając to teraz na LSK mam ok. 1/3 kapitału mniej. I w sumie nie wiem czy wsiadać ponownie do tego pociągu, czy czekać na magiczne spadki, które przy obecnej sytuacji mogą okazać się jedynie pobożnym życzeniem.qwerty91 pisze:kupiłem Liski po niecałe 21. Problem w tym, że chciałem być mądrzejszy od giełdy i sprzedałem wcześniej żeby odkupić większą ilość na spadkach.
Jak widać, w ostatnich dniach spadków praktycznie nie było.
Osobiście nie straciłem na Lisk ani złotówki, ba, nawet zyskałem kilka procent. Sęk w tym, że nie zapakowałem się w odpowiednim momencie i teraz muszę budować portfel Lisk prawie od nowa.
div88
Postautor: Nozib » niedziela, 19 listopada 2017, 14:46
Wchodze w toszlagaag pisze:Tak cały czas ,zakład jest aktualny.Esdermo pisze:Dalej tak uważasz?szlagaag pisze: Ludzie to czysta spekulacja.
Nozib
Postautor: owen12 » niedziela, 19 listopada 2017, 14:47
Jak to nie było, spadło do 30. Tutaj zakładasz pozycję, ponieważ wcześniejsze Ath stało się oporem.
owen12
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).