"Bitcoiny za gotówkę!
Niedaleko naszego biura, w katowickiej restauracji sushi Narada Sushi Club, stanął bitomat. Dzięki niemu w błyskawicznie ⏱

Polecamy i zapraszamy do lokalu na pyszne dania "

Postautor: CanCan » wtorek, 28 marca 2017, 13:01
CanCan
Postautor: zaxbit » niedziela, 10 września 2017, 13:40
zaxbit
Postautor: pm7 » poniedziałek, 11 września 2017, 21:47
Musisz poczytać o podstawach BTC - tu nawet nie ma jak odpowiedzieć na pytania, które zakładają nieprawidłowe rzeczy, a nie chce mi się wyjaśniać tego samego po raz setny.
pm7
Postautor: wdaddy » poniedziałek, 11 września 2017, 22:05
wdaddy
zaxbit
Postautor: zaxbit » czwartek, 14 września 2017, 18:46
zaxbit
Postautor: powered » czwartek, 14 września 2017, 19:23
powered
zaxbit
Postautor: pm7 » sobota, 16 września 2017, 11:37
Widzisz to "lub"? Zaznaczę CiWyślij BTC na podany tutaj adres BTC, lub zeskanuj kamerą kod QR z kluczem prywatnym.
Masz do wyboru przekazanie klucza prywatnego (co jest generalnie mocno odradzane z wielu powodów) lub wysłanie przelewu na wskazany adres (QR Code).Wyślij BTC na podany tutaj adres BTC, lub zeskanuj kamerą kod QR z kluczem prywatnym.
pm7
Postautor: wdaddy » sobota, 16 września 2017, 11:45
Klucza prywatnego nie da się zmienić w żaden sposób. Zatem jak już raz przekażesz maszynie ten klucz, to raczej należy przyjąć, że jest on już bezużyteczny i w przyszłości operator tego bitomatu będzie mógł środkami wpływającymi na związany z nim adres swobodnie dysponować.
wdaddy
Postautor: pm7 » sobota, 16 września 2017, 11:59
Nie można zmienić konkretnego klucza prywatnego, bo na zawsze dałeś dostęp do danego adresu innej osobie. Należy wygenerować nowy portfel. W dodatku:
W miarę tak, ale:
pm7
Postautor: zaxbit » sobota, 16 września 2017, 21:49
zaxbit
Postautor: lulukasz » wtorek, 2 stycznia 2018, 18:38
lulukasz
Postautor: zaxbit » wtorek, 2 stycznia 2018, 18:41
zaxbit
Postautor: lulukasz » czwartek, 4 stycznia 2018, 10:26
lulukasz
Postautor: zaxbit » czwartek, 4 stycznia 2018, 15:36
zaxbit
Postautor: lulukasz » wtorek, 9 stycznia 2018, 15:12
Napisałem, że byłem w Narada Sushi, czyli w Katowicach (w 1. poście jest napisane). O ile mnie nie okłamali, to, tak jak napisałem, bitomat pojechał siną w dal.
lulukasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).