Jestem lekarzem. W Polsce brakuje tak około 50% lekarzy. Teraz sezon urlopowy. Nie mogę kolegów zostawić na lodzie.

Postautor: maky » czwartek, 17 sierpnia 2017, 23:39
Jestem lekarzem. W Polsce brakuje tak około 50% lekarzy. Teraz sezon urlopowy. Nie mogę kolegów zostawić na lodzie.
maky
Postautor: maky » sobota, 2 września 2017, 10:58
Wiele lat temu zastanawiałem się co bym zrobił gdybym wygrał w totka. Jak bym nie liczył to wyszło mi, że i tak bym pracował. Tylko na luzie. Bez stresów. Ja bez pracy dostaję pierdolca.
maky
Postautor: fention » piątek, 8 września 2017, 10:49
fention
Postautor: patryk006 » sobota, 9 września 2017, 13:07
patryk006
Postautor: maky » sobota, 9 września 2017, 15:48
maky
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).