rav3n_pl pisze:ShadowOfHarbringer pisze: Wiesz jak bezużyteczne są Twitterowe ankiety do czegokolwiek nawet delikatnie ważnego (dlatego ekipa Core ich używa, bo tak łatwo je sfałszować) ?
A jednak SAM dajesz im amunicję głosując na NAJGORSZĄ opcję. Jesteś za a nawet przeciw?
O czym Ty gadasz ?
Pomagam swoim największym wrogom szybciej unicestwić się.
Dlaczego miałbym robić inaczej ?
"Nigdy nie przeszkadzaj twojemu wrogu, jeżeli robi błąd" czy jak szedł ten cytat...
Dodano po 2 minutach 8 sekundach:
rav3n_pl pisze:Dlatego fBTC jest takie fajne, bo pomimo że nie ma i nie będzie mieć nawet 30% mocy BTC to jest PRAWDZIWYM BITKOJNEM.
Nie. BitcoinCash jest prawdziwym Bitcoinem, ponieważ jest zgodny ze whitepaperem Satoshiego, a Core nie.
Proste jak w mordę strzelił, co tutaj jest do główkowania ?
rav3n_pl pisze:ShadowOfHarbringer pisze: Jeśli nie rozumiesz jak działa Bitcoin i nie chcesz rozumieć,
Jak Ty pięknie przechodzisz z tematu Twojego głupiego głosu na tt do mojej niewiedzy o BTC...
W ogóle nie zszedłem z tematu, to jest dalej dokładnie ten sam temat.
Piszesz te głupoty o twitterowych ankietach, ponieważ nie masz pojęcia jak działa Bitcoin. Gdybyś miał, to nie pisałbyś o nic nie znaczących ankietach.
Bo one nie mają znaczenia.
Ale Ty tego nie rozumiesz, bo nie rozumiesz jak działa Bitcoin. Dlatego czepiasz się mnie o tą ankietę.
No więc tłumaczę Ci jak działa Bitcoin. To jest 100% na temat.
Gotówka P2P da światu wolność. To są jej wrogowie: Bitcoin Core, Blockstream, Lightning Network.
Ocenzurowane i zmanipulowane fora: /r/Bitcoin, /r/CryptoCurrency, BitcoinTalk
Klucze GPG/PGP: [3072D/F92EDBA4]