W jakie waluty teraz inwestujecie.

Gaduła
Reputacja: 88
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: AniaS » czwartek, 20 lipca 2017, 18:18

Przesyłałam swoje LTC z portfela Trezor na Poloniex 7 godzin temu i nadal nie doszły na tę giełdę. Ktoś tez ma podobny problem??? Zawsze LTC dochodziły w kilka/ kilkanaście minut...
Dzięki za info.

sud
Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 150
Reputacja postu: 
0

Postautor: sud » czwartek, 20 lipca 2017, 18:34

AniaS pisze: Przesyłałam swoje LTC z portfela Trezor na Poloniex 7 godzin temu i nadal nie doszły na tę giełdę. Ktoś tez ma podobny problem??? Zawsze LTC dochodziły w kilka/ kilkanaście minut...
Dzięki za info.
Niestety Poloniex to aktualnie chyba najgorszy wybór, odwalają jakieś numery co chwila. Jedynie możesz czekać, bo robić ticket nie ma sensu - dostaniesz odpowiedź za miesiąc albo wcale.

Gaduła
Reputacja: 223
Reputacja postu: 
0

Postautor: anty » czwartek, 20 lipca 2017, 18:35

AniaS pisze: Przesyłałam swoje LTC z portfela Trezor na Poloniex 7 godzin temu i nadal nie doszły na tę giełdę. Ktoś tez ma podobny problem??? Zawsze LTC dochodziły w kilka/ kilkanaście minut...
Dzięki za info.
poloniex juz od dawna ma jakiś problem z LTC, raz mi się udało, byłem zadowolony, że szybko poszło a potem za ja jakiś czas, chciałem wysłać drugi raz LTC z poloniexa i mi się nie udało.
Musiałem zamienić na btc i dopiero wtedy poszło.
Potem później też próbowałem i znowu ta sama sytuacja.
Widocznie w druga stronę tez jest lipa.
Podobnie dzieje sie tam z etc , choć ostatnio wysyłałem i poszło bez problemu.

Moderator
Awatar użytkownika
Reputacja: 3879
Reputacja postu: 
0

Postautor: Bit-els » czwartek, 20 lipca 2017, 18:45

Tak. Zamieniłem sobie ltc na dashe w portfelu coinomi (integracja z shape shift) i wciąż nie mam potwierdzenia w sieci ltc.
Dziwne, bloki co 2.5 min. śtednio piwinny wpadać

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: AniaS » czwartek, 20 lipca 2017, 19:26

Do tej pory (od zeszłego roku) nie mialam takich problemów na Poloniex z LTC, zarówno ETC tez zawsze dochodziło w kilka minut na portfel z Poloniex. LTC nadal nie mam od rana (ani w portfelu ani na Poloniex), jak juz u Was problem rozwiązany to dajcie znać.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 912
Reputacja postu: 
1

Postautor: Rumcajs » czwartek, 20 lipca 2017, 19:39

Ja Poloniexa juz nie uzywan od 3 miesiecy prawie w ogóle, bo tyle czekam na mój ticket i upgrade Tiera konta, przy tej wzroście ceny to chyba 1 btc mógłbym wypłacić dziennie, na bitrexie od dawna dali mi 100 btc dziennie, to chore że ponad 2 miesiace czekam na Poloniexa zeby mi pozwolili wypłacić więcej niz 2000$ a 1 btc jest wiecej warty obecnie. Nikt normalny bez wyzszego Tiera konta nie wysle tam wiekszych kwot jak ciągle są u nich jakies problemy ze wszystkim. Bitrex juz coraz wieksze volumeny zbiera przez tą zasraną ignorancję Polo i problemy z supportem.

Początkujący
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Postautor: neo696 » czwartek, 20 lipca 2017, 19:41

Mam taki sam problem wczoraj o 11 nastej godzinie wyslałem ltc na btc-e do dzisiaj ani jednego potwierdzenia . Gdzie zawsze ltc są ekspresowe . Wie ktoś może ile to potrwa ? Znaczy kiedy przestaną spamować sieć i kiedy znowy potwierdzenia bedą błyskawiczne :twisted: ?

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1069
Reputacja postu: 
0

Postautor: adam1226 » czwartek, 20 lipca 2017, 21:17

Uu nawet na upgradowanym ltc takie problemy..
Chyba kolejny argument za iOTa..
:arrow: [Binance]- Giełda kryptowalut bez weryfikacji
[Algory.io] - Agregator newsów i Skaner tradingowy

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 7
Reputacja postu: 
0

Postautor: anthilles » piątek, 21 lipca 2017, 10:56

Rumcajs pisze: Ja Poloniexa juz nie uzywan od 3 miesiecy prawie w ogóle, bo tyle czekam na mój ticket i upgrade Tiera konta, przy tej wzroście ceny to chyba 1 btc mógłbym wypłacić dziennie, na bitrexie od dawna dali mi 100 btc dziennie, to chore że ponad 2 miesiace czekam na Poloniexa zeby mi pozwolili wypłacić więcej niz 2000$ a 1 btc jest wiecej warty obecnie. Nikt normalny bez wyzszego Tiera konta nie wysle tam wiekszych kwot jak ciągle są u nich jakies problemy ze wszystkim. Bitrex juz coraz wieksze volumeny zbiera przez tą zasraną ignorancję Polo i problemy z supportem.
Miałem bardzo podobnie, czekałem kilka tygodni, dorzucając kolejne wiadomości do zgłoszenia na supporcie.
Dopiero jak założyłem kolejny ticket to się ruszyło - na niego odpowiedzieli mi w 2h. A tamten dalej wisi bez odpowiedzi :)
Może stare zgłoszenia są... "zapominane" w natłoku nowych....

Orator
Reputacja: 62
Reputacja postu: 
0

Postautor: MegaMol » piątek, 21 lipca 2017, 17:32

@anthilles
I tak właśnie jest. Też czekałem tygodniami na odpowiedź i zauważyłem, że tworząc nowe tickety, są one szybciej "obejrzane", niż te stare. Więc zacząłem nimi spamować (w każdej kolejnej informując o numerach poprzednich).
Po tygodniu miałem upgrade i uciekłem z tej giełdy :)

sud
Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
1

Postautor: sud » piątek, 21 lipca 2017, 18:53

AniaS pisze: Czy ktos wie dlaczego LTC na giełdzie Poloniex jest "FROZEN" i jak dlugo będzie mial taki status ???
Potwierdzenie, że ktoś mocno obciążył sieć LTC dużą ilością transakcji:
http://www.livebitcoinnews.com/exchange ... snt-budge/
http://www.livebitcoinnews.com pisze:...one address started broadcasting transactions with 140+ inputs over and over again. Interestingly enough, the spammer also paid US$4 in fees for every single transaction.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
1

Postautor: Baran z księżyca » sobota, 22 lipca 2017, 22:00

Ktoś wie co się dzisiaj stało z Antshares, że tak wystrzeliło? Nie narzekam, bo mam ich trochę, po prostu jestem ciekaw :D

sud
Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
1

Postautor: sud » sobota, 22 lipca 2017, 23:14

Baran z księżyca pisze: Ktoś wie co się dzisiaj stało z Antshares, że tak wystrzeliło? Nie narzekam, bo mam ich trochę, po prostu jestem ciekaw :D
Wszystko wystrzeliło, a ANS wcale nie najbardziej, zobacz np. Status. Nowy sezon na alty? 8-)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » niedziela, 23 lipca 2017, 10:06

@sud,

Z jakiej to strony ta tabela ? poszukiwałem właśnie czegoś ze zmianami % pokazywanymi w rożnych przedziałach czasu a nie jak wszędzie z 24 godzin, tu widze jest z 1 godziny i 24, brakowałoby mi czegoś jeszcze z 4 godzin ale to i tak jest w miare fajne bo ma tą 1 godzine i na zielonych wzrostach ładnie widać że coś spada mimo 24 h w zielonym.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1607
Reputacja postu: 
2

Postautor: blink » niedziela, 23 lipca 2017, 10:08

Rumcajs pisze: @sud,

Z jakiej to strony ta tabela ? poszukiwałem właśnie czegoś ze zmianami % pokazywanymi w rożnych przedziałach czasu a nie jak wszędzie z 24 godzin, tu widze jest z 1 godziny i 24, brakowałoby mi czegoś jeszcze z 4 godzin ale to i tak jest w miare fajne bo ma tą 1 godzine i na zielonych wzrostach ładnie widać że coś spada mimo 24 h w zielonym.
https://coinmarketcap.com/currencies/views/all/

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » niedziela, 23 lipca 2017, 10:16

Face Palm :(
Widziałem że grafika jest identyczna, używam tej strrony od paru lat i nie wiedziałem że po kliknieciu przycisku "viev all" on pokaze jeszcze zmiany czasowe w 1h, 24h i tydzień o_O
Ten przycisk "view all" jest obok strzałki do przełączania na następne 100 coinów a ja zawsze używałem strzałki żeby na ekranie mieć tylko 100 coinów.
Nigdy w życiu mi do głowy by nie przyszło że on poza pokazywaniem wszystkich coinów naraz na 1 stronie naraz robi coś jeszcze, za to obrazki wykresów znikneły :)
Dzieki teraz bede to oglądał w tym trybie, lepiej widać mimo wszystko.

sud
Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
1

Postautor: sud » niedziela, 23 lipca 2017, 10:23

Rumcajs pisze:
Face Palm :(
Widziałem że grafika jest identyczna, używam tej strrony od paru lat i nie wiedziałem że po kliknieciu przycisku "viev all" on pokaze jeszcze zmiany czasowe w 1h, 24h i tydzień o_O
Ten przycisk "view all" jest obok strzałki do przełączania na następne 100 coinów a ja zawsze używałem strzałki żeby na ekranie mieć tylko 100 coinów.
Nigdy w życiu mi do głowy by nie przyszło że on poza pokazywaniem wszystkich coinów naraz na 1 stronie naraz robi coś jeszcze, za to obrazki wykresów znikneły :)
Dzieki teraz bede to oglądał w tym trybie, lepiej widać mimo wszystko.
Miałem tak samo ;) dopiero niedawno przypadkiem odkryłem, że na view all są te przydatne przedziały czasowe.

Gaduła
Reputacja postu: 
1

Postautor: AniaS » poniedziałek, 24 lipca 2017, 16:15

Aktualnie stawiam na SC (Siacoin) i ETC, myślę ze szykuje się niezłe wybicie na tych coinach. :)

A propos IOTA, tez słyszałam i czytałam wiele pozytywów na temat tego coina i myślę ze ma duze perspektywy na przyszłość, ale niestety wzrostów na tym coinie z kilku powodów szybko bym się nie spodziewała.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 14360
Reputacja postu: 
0

Postautor: ergorg » poniedziałek, 24 lipca 2017, 16:20

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 2772
Reputacja postu: 
0

Postautor: amneziahaze » poniedziałek, 24 lipca 2017, 20:09

no nic właśnie lekko spada za btc, a kiedys kupowalem go po niecale 0,0..0100/btc.

ogolem btc mnie wkurza od jakiegos czasu wiec raczej zamiast ryzykowac bez sensu wieksze ilosci kapitalu to przejde zapewne na bardziej niszowe rzeczy w tym wlasnie dgb. tutaj predkosc "ksiegowania" mnie ewidentnie przekonuje.

U DGB to norma od dluzszego czasu, ale zjazd ostatnio tez mial srogi. są rozne takie wynalazki od dluzszego czasu np. chaincoin caly czas utrzymuje sie w granicach +100%.

Wróć do „Pozostałe”