Nanopool

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Nanopool

Postautor: mati126g » sobota, 24 czerwca 2017, 10:21

Witam wszystkich,
Ostatnio zacząłem sobie kopać Ethereum, i mam taki problem że domyślnie minimalna wypłata zaczyna się od 0,2 ETH, w ustawieniach da się zmienić na 0.05 i właśnie trzeba wpisać swój email czy coś w tym stylu ale za nic mi nie chce to działać. Czy ktoś może wie jak to naprawić i byłby chętny pomóc lajkowi ?
Kopalnia : Nanopool

Z góry dziękuje za każdą pomoc :)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 403
Reputacja postu: 
0

Nanopool

Postautor: slasta » sobota, 24 czerwca 2017, 10:41

Przecież jak otworzysz sobie okienko settings to masz tam wszystko napisane.
To be able to change your settings you must use the email optional parameter with every miner you have, and it's value must be the same. To find examples how to mine with email using your miner, please check the Help page (EMAIL / YOUR_EMAIL is what you should replace with your email). You can use a real email to receive offline workers notifications from the pool or just a secret word to access the settings.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Nanopool

Postautor: mati126g » sobota, 24 czerwca 2017, 12:06

slasta pisze: Przecież jak otworzysz sobie okienko settings to masz tam wszystko napisane.
To be able to change your settings you must use the email optional parameter with every miner you have, and it's value must be the same. To find examples how to mine with email using your miner, please check the Help page (EMAIL / YOUR_EMAIL is what you should replace with your email). You can use a real email to receive offline workers notifications from the pool or just a secret word to access the settings.
Dodałem zgodnie z opisem ale przy zmianie minimalnej wypłaty wymagają hasło do emaila i podaje prawidłowe i wywala mi błąd :/

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1069
Reputacja postu: 
0

Nanopool

Postautor: adam1226 » sobota, 24 czerwca 2017, 12:43

mati126g pisze:
slasta pisze: Przecież jak otworzysz sobie okienko settings to masz tam wszystko napisane.
Dodałem zgodnie z opisem ale przy zmianie minimalnej wypłaty wymagają hasło do emaila i podaje prawidłowe i wywala mi błąd :/
Nie haslo do emaila tylko email jest haslem...
Ostatnio zmieniony sobota, 24 czerwca 2017, 15:21 przez adam1226, łącznie zmieniany 1 raz.
:arrow: [Binance]- Giełda kryptowalut bez weryfikacji
[Algory.io] - Agregator newsów i Skaner tradingowy

Początkujący
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Nanopool

Postautor: Kolmodor » sobota, 24 czerwca 2017, 13:45

adam1226 pisze:
mati126g pisze:
Nie haslo do emaila tylko email jesy haslem...
Nie zawsze to działa , Ja akurat ten sam problem miałem ,ale wystarczyło do nich maila napisać.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Nanopool

Postautor: mati126g » sobota, 24 czerwca 2017, 14:47

adam1226 pisze:
mati126g pisze:
Nie haslo do emaila tylko email jesy haslem...

Bardzo ci dziękuje, podziałało. Przepraszam również, za stracony czas :)

Wróć do „Ethereum”