SYSCOIN - najbardziej zaawansowany i najszybszy blockchain na świecie

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 912
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

SYSCoin - waluta platformy blockmarket

Postautor: Rumcajs » niedziela, 30 kwietnia 2017, 18:32

Ja dokupiłem na 4400s jeszcze troche bo akurat mialem satoshi wolne chociaz nie wiem czy nie za wysoko no ale jak ma rosnąć pod ten blockmarket to w teori jeszcze zdązyłem.
Ale zaraz potem na Polo jakiś maniak powstawiał dziesiątki asków po 22222 sztuk na roznych poziomach cen od 4500s w górę i zaspamował tym wszystko. do 125 btc na askach jest dziesiątki jak nie setki tych jego paczek. Nie wiem czy tak łatwo ten sys się rozpędzi o nie. Chociaz taka paczka jedna to 1 bit no ale tyle tego jest że straszy ludzi :P

Weteran
Reputacja: 869
Reputacja postu: 
3

Postautor: bl4ck » niedziela, 30 kwietnia 2017, 18:52

Kupowanie czegoś co jest na poziomie RSI 90 to czyste wariactwo.

Obrazek

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 652
Reputacja postu: 
0

Postautor: l3sny » niedziela, 30 kwietnia 2017, 19:41

obawiam się, że trzeba patrzeć na cenę w USD a to zaledwie 6 centów. Przypomnę, że wszystkich monet jest 888mln, 525mln wydobytych, coin ma aktywny SegWit i aktywny Lightning Network. Do tego 4 produkty z certyfikatami Microsoft. Blockmarket public beta wychodzi za 5 dni i główni developerzy mają być na Consensus. SYS jest do tego zupełnie nieznany i żeby nie moje trollowanie od roku nikt by tu o nim nie słyszał zapewne.

Ja np. kupuję dalej ;)
“U.S. Empire will either lose Ukraine to Russia, or fail to win Taiwan from China — or both”

Всем похуй

Weteran
Reputacja postu: 
0

Postautor: bl4ck » niedziela, 30 kwietnia 2017, 19:56

l3sny pisze: SYS jest do tego zupełnie nieznany
Wszyscy znają sys bo miał pompę na polo w marcu utrzymywał się bardzo długo w top, grałem na nim dość długo.

Obrazek
l3sny pisze: Blockmarket public beta wychodzi za 5 dni
tak jak mówisz wszystkie rzeczy już są zrobione, śpiewki o microsofcie były już w marcu i pod to też była pompa, czyli po publikacji tej bety dumpy :)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » niedziela, 30 kwietnia 2017, 23:11

@bl4ck,
bl4ck pisze: Kupowanie czegoś co jest na poziomie RSI 90 to czyste wariactwo.
Ja kupuje pod newsy nie pod Twoj wykres i RSI :P
Poza tym juz od 2 lat nie patrze na RSI przy zakupach, nie widze tego zeby ustawic ani na Polo ani na Bittrexie, poza tym nie znam sie na tych wskaźnikach, o RSI wiem tylko tyle że jak jest poniżej 30% to należy kupować a powyżej 70% należy sprzedawać, ale jak on to liczy nie wiem.
Kiedyś na to patrzyłem jak miałem uruchomionego trading view na różne coiny pod polo ale kiedyś mi crashnela przeglądarka i mi zniły all karty i nie ustawiłem już tego więcej. No ale kupilem na 90% RSI to not good :)

Dodano po 1 godzinie 37 minutach 6 sekundach:
Ałć jakiś dump za 35 btc na polo do 4065s. i kolejna swieca na 5 minut leci czerwona. W sumie whalesi moga selowac sami sobie zeby stworzyc wrazenie dumpa a placa za to prowizje tylko im wieksze obroty tym mniejsza. Rownie dobrze moga zrzucac na swoje bidy + troche randowmowych ludzi byle ktos na nich tez dumpowal. Do tego mi padl wallet sysa bakuje mi czegostam w wersji 4.8 ale lipa. A niedawno dzialal. a po wylaczeniu juz sie nie wlaczyl.

Dodano po 6 minutach 55 sekundach:
Ale ktoś się odkupił zaraz po dumpie do 4000s. pare btc zawsze zjadl.

Dodano po 31 minutach 41 sekundach:
No tak i na 4600s stoi sell wall za 120 btc. Na polo. Chyba ktos jeszcze nie zakumulowal wystarczajaco.
Hej L3sny chyba ze to twoje tam czekają :)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
-5

Postautor: l3sny » poniedziałek, 1 maja 2017, 12:47

nie moje. Ja dopiero powyżej $1 będe sie zastanawiał ;)

Mieliśmy tu już malkontentów w rodzaju @Wymazywanie, który uważał, że $0.03 za SYS to rojenia chorego a wczoraj dobiło do $0.06. SYS jest programowalnym tokenem o niektórych funkcjach podobnych do ETH więc choćby za to należy sie premia a BM w wersji webowej może naprawde nieźle zamieszać. Ja jestem z SYS mega zadowolony.
“U.S. Empire will either lose Ukraine to Russia, or fail to win Taiwan from China — or both”

Всем похуй

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » poniedziałek, 1 maja 2017, 15:50

ale jak bedzie wyglądał ten blockmarket ? widziałeś jakieś screeny czy cos ? to będzie jak allegro tylko za coiny sysa czy za inne też ? wiesz coś więcej poza samą nazwą ? czym tam sie bedzie handlowało ?

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: l3sny » poniedziałek, 1 maja 2017, 17:03

Blockmarket to jest coś w rodzaju OpenBazaar tylko, ze znacznie lepsze i oparte na blockchainie. Do tego można używać pod torem i jest pełna anonimowość, płatności w zcash też są zintegrowane więc generalnie przygotowane dla potrzeb darkmarkets. poczytaj na syscoin.org albo na https://www.reddit.com/r/SysCoin/

Ostatnio zmieniony poniedziałek, 1 maja 2017, 17:16 przez l3sny, łącznie zmieniany 1 raz.

Всем похуй

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » poniedziałek, 1 maja 2017, 17:11

ale padło w dół, a ja wczoraj dokupiłem i to po 4400s :)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: l3sny » poniedziałek, 1 maja 2017, 17:18

Korekta przyszła, ja sciągnąłem aski po 4400 wczoraj bo myślałem, że jeszcze pójdzie w okolice 5000. No ale to raczej za kilka dni dopiero.

Tak swoją drogą miło jest cofnąć się w historii tego watku i poczytać sumie dość trafne prognozy sprzed kilku tygodni zaledwie ;)

Всем похуй

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1069
Reputacja postu: 
0

Postautor: adam1226 » poniedziałek, 1 maja 2017, 18:12

co będzie napędzać wzrost ceny kiedy te newsy sie potwierdzą? są jakieś plany bardziej długoterminowe na jakieś "hitowe" funkcjonalności?:P
:arrow: [Binance]- Giełda kryptowalut bez weryfikacji
[Algory.io] - Agregator newsów i Skaner tradingowy

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » poniedziałek, 1 maja 2017, 18:57

Ale uderzyło mocno w dół, inne coiny aż tyle nie spadły (poza smieciowymi) przeciez kto ma sys to wie ze za 4 dni ma wyjsc beta blockmarketu wiec skąd te dumpy ?

Weteran
Reputacja postu: 
0

Postautor: bl4ck » poniedziałek, 1 maja 2017, 19:04

@Rumcajs, ze wzrostu btc ogarnijcie się, ludzie w dupie mają jakąś bete w tym momencie.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » poniedziałek, 1 maja 2017, 20:15

wiem ale pisałem że % bardziej uderzyło w sysa niż w inne. i to 2 x mocniej.
edit: dodam jeszcze że ta "jakas beta" ma być juz za 4 dni więc troche to olewanie chyba jest na wyrost jeśli to cos mocnego jak l3sny mówi.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 53
Reputacja postu: 
2

Postautor: Sayan » poniedziałek, 1 maja 2017, 20:42

Myślę, że nie ma co marudzić.... w moim wypadku inwestycją w sys'a odmieniła mi życie :mrgreen:
Idzie stabilnie do góry z chwilowymi dumpami i pewnie jescze się będzie wspinał ;)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: l3sny » poniedziałek, 1 maja 2017, 21:03

700% poszło w USD w ciągu 2 miesięcy to źle? Bit poszedł w górę i akurat się nałożyło na korektę, która się należy jak psu micha.

Всем похуй

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » poniedziałek, 1 maja 2017, 21:10

Nie patrze na usd tylko na bity. Szału nie zrobiło. jakieś niecałe x 2. przez kilka miesiecy a nie 2. Nie wszyscy kupowali 2 miesiace temu za 2200s.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: l3sny » poniedziałek, 1 maja 2017, 22:41

@Rumcajs
10 marca ceny były poniżej 800 satoshi a wczoraj 4500 to jest dobre 550% jak na moje oko lub ze 480% n obecną chwilę.
To jest wynik bardziej niż przyzwoity uważam.

edit:
Aha zapomniałem dodać mojej mantry: "SYS is grossly undervalued" :D

Всем похуй

Gaduła
Reputacja: 182
Reputacja postu: 
0

Postautor: scryptominer » poniedziałek, 1 maja 2017, 22:56

@Rumcajs, wybacz, ale też nie wszyscy kupowali na szczycie wzrostu po 4400 satoshi, czyli po cenie 4-krotnie wyższej od tej, po której SYS bywał miesiącami.

Rumcajs pisze: wiem ale pisałem że % bardziej uderzyło w sysa niż w inne. i to 2 x mocniej.
Ale też równie szybko wrócił i jest kilkanaście % od swojego ATH w BTC oraz pewnie cały czas w okolicach swojego ATH w dolarach.

Generalnie nie wiem o co Wam chodzi, waluta wzrosła kilkaset procent w ciągu kilku tygodni. ;)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
8

Postautor: Rumcajs » wtorek, 2 maja 2017, 17:52

scryptominer pisze: @Rumcajs, wybacz, ale też nie wszyscy kupowali na szczycie wzrostu po 4400 satoshi, czyli po cenie 4-krotnie wyższej od tej, po której SYS bywał miesiącami.
Rumcajs pisze: wiem ale pisałem że % bardziej uderzyło w sysa niż w inne. i to 2 x mocniej.
Ale też równie szybko wrócił i jest kilkanaście % od swojego ATH w BTC oraz pewnie cały czas w okolicach swojego ATH w dolarach.

Generalnie nie wiem o co Wam chodzi, waluta wzrosła kilkaset procent w ciągu kilku tygodni. ;)
l3sny pisze: @Rumcajs
10 marca ceny były poniżej 800 satoshi a wczoraj 4500 to jest dobre 550% jak na moje oko lub ze 480% n obecną chwilę.
To jest wynik bardziej niż przyzwoity uważam.
No ale ja kupowałem jeszcze w 2016 roku gdzie nie było cen "jeszcze w marcu było po 800s" bo kupowałem za 1570s, 1900s, 2200s no i teraz za 4400s.
Ale teraz to jak kupilem to był dzień gdzie wszystkie alty były już napompowane i na zielono ale zaraz mial byc beta Blockmarketu juz na pewno wiec kupilem, poza tym dokupilem tylko [xxx] sysa za ta cene więc trudno sie mówi, skąd mogłem wiedzieć że to był szczyt, takie coś to po fakcie wychodzi :P
Więc ani razu nie zdazylo mi sie kupić poniżej 1000s a faktycznie widziałem takie ceny ale wtedy nie mialem bitow lub nie miałem ochoty dokupować sys bo ciagle miesiacami sie czekało na jakis news a ich nie bylo, zwłaszcza ten blockmarket. Ale ogolnie to chyba byłbym na plus na sys nawet teraz. Szkoda ze mam mało. No trudno sie mówi, może kiedyś bede sharkiem chociaż i bede miał dużo jakiś coinów (poza doge ofc :P)
Ostatnio zmieniony niedziela, 18 czerwca 2017, 20:38 przez Rumcajs, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „SHA256”