@bl4ck,
bl4ck pisze: Kupowanie czegoś co jest na poziomie
RSI 90 to czyste wariactwo.
Ja kupuje pod newsy nie pod Twoj wykres i RSI

Poza tym juz od 2 lat nie patrze na RSI przy zakupach, nie widze tego zeby ustawic ani na Polo ani na Bittrexie, poza tym nie znam sie na tych wskaźnikach, o RSI wiem tylko tyle że jak jest poniżej 30% to należy kupować a powyżej 70% należy sprzedawać, ale jak on to liczy nie wiem.
Kiedyś na to patrzyłem jak miałem uruchomionego trading view na różne coiny pod polo ale kiedyś mi crashnela przeglądarka i mi zniły all karty i nie ustawiłem już tego więcej. No ale kupilem na 90% RSI to not good
Dodano po 1 godzinie 37 minutach 6 sekundach:
Ałć jakiś dump za 35 btc na polo do 4065s. i kolejna swieca na 5 minut leci czerwona. W sumie whalesi moga selowac sami sobie zeby stworzyc wrazenie dumpa a placa za to prowizje tylko im wieksze obroty tym mniejsza. Rownie dobrze moga zrzucac na swoje bidy + troche randowmowych ludzi byle ktos na nich tez dumpowal. Do tego mi padl wallet sysa bakuje mi czegostam w wersji 4.8 ale lipa. A niedawno dzialal. a po wylaczeniu juz sie nie wlaczyl.
Dodano po 6 minutach 55 sekundach:
Ale ktoś się odkupił zaraz po dumpie do 4000s. pare btc zawsze zjadl.
Dodano po 31 minutach 41 sekundach:
No tak i na 4600s stoi sell wall za 120 btc. Na polo. Chyba ktos jeszcze nie zakumulowal wystarczajaco.
Hej L3sny chyba ze to twoje tam czekają