Edit: Ktos dalej skupuje, ma tym adresie juz ponad 1,1mln LTC dzis doszly swieze

Postautor: Kluka » wtorek, 4 kwietnia 2017, 06:54
Kluka
Postautor: Sayan » wtorek, 4 kwietnia 2017, 09:55
Sayan
Postautor: caelos » wtorek, 4 kwietnia 2017, 19:56
caelos
Postautor: TypowyFacet » wtorek, 4 kwietnia 2017, 20:14
TypowyFacet
Postautor: ekonokomik » wtorek, 4 kwietnia 2017, 20:28
ekonokomik
Postautor: panczor » wtorek, 4 kwietnia 2017, 20:32
panczor
Postautor: ekonokomik » wtorek, 4 kwietnia 2017, 21:03
Wysiadłem z LTC (po krótkiej przejażdżce) dziś przed południem. Widzę zarówno możliwość dalszych wzrostów jak i korekty do 7.6 USD. W obu wypadkach zastanowię się nad wejściem.
ekonokomik
Postautor: Kluka » środa, 5 kwietnia 2017, 00:21
Kluka
Postautor: adam1226 » środa, 5 kwietnia 2017, 01:02
Bo to troche podobne coiny z tego co wiemKluka pisze: @ekonokomik, racja stellar po tej korekcie wyglada zachecajaco ale ja jednak zostalem na ltc, po takim wybiciu na takich obrotach nie biore pod uwage innego scenariusza jak dalsze wzrosty. Co do str to zauwazylem ze ostatnio rosl i spadal niedlugo po tym jak ripple zrobilo ruch, tak jakby nieco nasladowal. Tylko noe urosl az tyle
adam1226
Postautor: Kluka » środa, 5 kwietnia 2017, 06:37
Kluka
Postautor: noisy » środa, 5 kwietnia 2017, 12:02
Jakie macie nicki na steem jak można spytać? Dopytuje, gdyż ostatnio miałem okazję gadać z jednym polskim traderem (anagamidev), który jak się okazało miał od pół roku nie małą ilość STEEM... a nigdy nie był na http://steemit.com/ i nawet nie miał tam konta. Od tego czasu założył konto nawet trochę postuje czy komentuje dorabiając dodatkowy STEEM przy okazji.
noisy
Postautor: Wymazywanie » środa, 5 kwietnia 2017, 12:15
Współczuję gościowi, ale nie zazdroszczę głupoty. Kasa w błoto i spadek od ATH rzędu -99.23%. Steem to w pewnym sensie scam, a pisanie czegokolwiek o tym "projekcie" po numerze z celowym zrobieniem inflacyjnego shitcoina (i przeciąganiem forka spadku dystrybucji aż do zcrashowania shitcoina), zakrawa na ponury żart...
Wymazywanie
Postautor: noisy » środa, 5 kwietnia 2017, 12:25
Zacznijmy od tego, że to wręcz niebezpieczne nie posiadać konta - dlaczego? Bo jeżeli nie posiadasz konta, to znaczy, że trzymasz kasę na giełdzie.
noisy
Postautor: Wymazywanie » środa, 5 kwietnia 2017, 12:35
Wymazywanie
Postautor: noisy » środa, 5 kwietnia 2017, 13:40
a... to zupełnie inaczej niż w innych social media@noisy, Dla mnie Steem to wydmuszka. Obok wartościowego contentu jest sporo spamu,
i najciekawsze jest to... że to wszystko jest bez znaczenia. Dlaczego? Bo blogowanie w Steem pełni rolę kopania. W bitcoinie ludzie też mogą mieć włączone koparki i nic nie zarobić (bo jakaś inna grupa kopaczy zebrała się i tworzy potężne Poole). W bitcoinie ze słabym hashrate nic nie jesteś w stanie wykopać.a ponoć nawet pump-teamy w upvotowaniu, boty itd. aby tylko wydoić system.
noisy
Postautor: Wymazywanie » środa, 5 kwietnia 2017, 13:51
No to pojechałeś. Pump-teamy - nieważne, boty - nieważne. Ważne, że Steem działa czyli cokolwiek rozdaje bo to jak kopanie Bitcoina.
Wymazywanie
Postautor: noisy » środa, 5 kwietnia 2017, 14:30
zapytałem kolegów, czy mają konto w serwisie blogowym, właśnie dlatego, by zachęcić ich do pisania tam. Nie namawiam na inwestycje czy kupno akcji.że mogę pisać na Steem
noisy
Postautor: caelos » środa, 5 kwietnia 2017, 21:39
caelos
Postautor: cryptotrader » czwartek, 6 kwietnia 2017, 09:25
cryptotrader
Postautor: Wymazywanie » czwartek, 6 kwietnia 2017, 13:24
(offtop nt hazardu)
Wymazywanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).